CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl25 wrote:NA mnie tez CLO działa
. wczoraj bylam na monitoringu i jeden pecherzyk ma 11,4 mm a drugi 10,1 mm a to byl 10 dc takze jest dobrze, lekarz sam stwierdzil że jest prawidlowo. Endometrium 5,5 i tez jest ok. Tez nigdy nie mialam takich pecherzykow. w przed ostatnim cyklu 13 dc moj najwiekszy pecgerzyk mial 8,8 wiec byl maly a teraz mimo odstawnienia clo w piatek caly czas czuje ten lewy jajnik i jestem pelna nadziei
, jutro mam kolejny monit i zobaczymy co tam slychac i jak wszystko rosnie, pozniej pewnie poda mi pregnyl bo mam go wykupionego
-
Girl25 wrote:NA mnie tez CLO działa
. wczoraj bylam na monitoringu i jeden pecherzyk ma 11,4 mm a drugi 10,1 mm a to byl 10 dc takze jest dobrze, lekarz sam stwierdzil że jest prawidlowo. Endometrium 5,5 i tez jest ok. Tez nigdy nie mialam takich pecherzykow. w przed ostatnim cyklu 13 dc moj najwiekszy pecgerzyk mial 8,8 wiec byl maly a teraz mimo odstawnienia clo w piatek caly czas czuje ten lewy jajnik i jestem pelna nadziei
, jutro mam kolejny monit i zobaczymy co tam slychac i jak wszystko rosnie, pozniej pewnie poda mi pregnyl bo mam go wykupionego
Super! Czyli jest duża szansa! będe śledzić!ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
michasia-K wrote:Dwa dni spoznia mi sie okres. Watpie, ze jestem w ciazy bo odstawilam clo i nie licze na cud.
Lekko pobolewaja mnie piersi i brzuch jak na okres. Tak bardzo boje sie testowac.
Mizliwe, ze od razu pod odstawieniu clo mógł mi sie rozregulowac cykl?pabelka88, Edka lubią tę wiadomość
-
Michasia-K może nie obudze Cie smsem jak Tuli<3 ale nakazuje Ci -TESTUUUUUJ!!!!!!!! Pachnie mi tu ciążą jak nic!!!!
michasia-K, Edka lubią tę wiadomość
-
Pabelka mam nadzieje, ze przynosisz szczescie
Jak jutro nie dostane okresu w czwartek testuje.
Boje sie kolejnego rozczarowania
Tym bardziej, ze zawsze mialam nieregularnie, a przy clo bez luteiny jak w zegarku.
Pabelka a Ty jak tam?
Testowalas jeszcze raz?
Asiasia lubi tę wiadomość
-
Michasia jezu jak ja ci zazdroszcze tej cierpliwosci ale uszanuje twoja decyzje i poczekam do czeartku z juz obgryzionymi paznokciami
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Michasia trzymam kciuki za to by ta wredna małpa nie przyszła, ale mi sie tez wydaje ze tu dwie kreseczki wiszą w powietrzu
Girl, Atat trzymam za wasze pecherzyki kciuki. Jesteśmy na podobnym etapietylko mnie wczoraj gin zmartwił bo powiedział ze endo tylko 5 mm i ze to trochę mało jak na 11 dc
Dziewczyny ile to endo przyrasta ? Jest jakaś średnia tak jak dla pęcherzyków?
Będzie córeczka -
michasia-K wrote:Pabelka mam nadzieje, ze przynosisz szczescie
Jak jutro nie dostane okresu w czwartek testuje.
Boje sie kolejnego rozczarowania
Tym bardziej, ze zawsze mialam nieregularnie, a przy clo bez luteiny jak w zegarku.
Pabelka a Ty jak tam?
Testowalas jeszcze raz?na domiar złego dziś powinna byc @,a ja czekam i niema...ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 18:18
-
Micha czekam do czwartku!
Ja dziś po wizycie. Cyt.panią dr "piękne ciałko żółte i endometrium. Teraz trzymamy kciuki." Z tego szczęścia, że mi pękł pęcherzyk zapomniałam spytać czy drugi, który jest na drugim jajnika i nie pękł może mieć jakiś negatywny wpływ. Macie jakąś wiedzę?
Pabelka czyżby coś (czyt.testy) Cię oszukaly?Edka lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda wrote:Micha czekam do czwartku!
Ja dziś po wizycie. Cyt.panią dr "piękne ciałko żółte i endometrium. Teraz trzymamy kciuki." Z tego szczęścia, że mi pękł pęcherzyk zapomniałam spytać czy drugi, który jest na drugim jajnika i nie pękł może mieć jakiś negatywny wpływ. Macie jakąś wiedzę?
Pabelka czyżby coś (czyt.testy) Cię oszukaly?
Przyłączam się do słów Twojej Pani doktor i też zaciskam paluszki za powodzenie w tym cyklu :-* -
Cześć dziewczyny!
jestem nowa na Ovu i potrzebuję pomocy. Biorę clo pierwszy cykl od 5-9 dnia, dziś jest 8 dnień, a wczoraj skoczyła mi tempka o kreski... czy możliwe jest, że owulacja już była czy to skok spowodowany braniem clo? Czy któraś z Was tak miała? na usg idę dopiero w czwartek i dodam że mam pco. Będę wdzięczna za wszelkie informacje4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Pabelka ja bym tak tym testom nie wierzyła bo moja koleżanka miesiąc temu 15 testów zrobiła i dopiero tydzien po @ wyszedł pozytywny a ovu miała monitorowane wiec wiedziała kiedy był ten dzien. Wiec trzymam kciuki by u ciebie to samo było !
Będzie córeczka -
Miśkowa wrote:Cześć dziewczyny!
jestem nowa na Ovu i potrzebuję pomocy. Biorę clo pierwszy cykl od 5-9 dnia, dziś jest 8 dnień, a wczoraj skoczyła mi tempka o kreski... czy możliwe jest, że owulacja już była czy to skok spowodowany braniem clo? Czy któraś z Was tak miała? na usg idę dopiero w czwartek i dodam że mam pco. Będę wdzięczna za wszelkie informacje -
Nie wiem jak przerasta endo ale ja przez clo biorę magnez, pomijam winkiem czerwonym cynk tez biorę ale tak ogólnie i podgryzam migdałami czasami i duphaston mam od 15 cyklu to wszystko poza cynkiem jest na endo[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Jesli mniejszy podgoni to być może oba,ale większe prawdopodobieństwo ze pęknie wiekszy,a progesteron zablokuje pęknięcie mniejszego...