CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Sowaa tak jak masz w opisie "never give up!
wierze, że Ci się uda. Na pewno dla Ciebie te ostatnie 3 lata były bardzo ciężkie, ale wierze, że kiedyś się uda!
Ostatnio dużo moich znajomych które starało się o dzieci dłużej niż 5 lat pozachodziły w ciąże. Jakiś taki szczęśliwy rok.
Jeszcze rok się nie skończył, więc wszystko możliwe
A może ja czuje to co chce czuć. Tak już sobie to tłumaczę
Jedno jest pewne okresu nadal nie ma. Niestety bardziej mnie to martwi niż cieszy -
Sowaa wrote:Duda a co tak późno masz brać tego dupka? Dupka czy luteine można brać po 2czy 3 dniach po potwierdzonej owy.
Pierwszy raz słyszę aby go brać prawie po dwóch tygodniach od owu....
Ja zrozumiałam ze do piątku ma brac, do ewentualnej @. A chyba juz bierze.
A właśnie, czy macie na dupku koński apetyt?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Sowaa ...Ty wiesz...:-*
Michasia czekamy niecierpliwie na Twoją betę!!!
Dziewczyny tuż przed sikancami &&&&&&&
Sowaa, Biedronka7, Edka lubią tę wiadomość
-
Michasia dzięki :* to prawda rok sie nie skończył a co lepsze jestem umówiona z Pabelka, ze do końca roku zachodzimy w ciaze
oby sie spełniło. Tobie rownież z całego serducha i Wam dziewczyny życzę.!
atat, pabelka88 lubią tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Sowaa wrote:Michasia dzięki :* to prawda rok sie nie skończył a co lepsze jestem umówiona z Pabelka, ze do końca roku zachodzimy w ciaze
oby sie spełniło. Tobie rownież z całego serducha i Wam dziewczyny życzę.!
Chyba już trochę za długo siedzimy na of...nastepnym etapem jest bbf pełna fioletujuż nie długo Sówko :-*
michasia-K lubi tę wiadomość
-
Sowaa wrote:Duda a co tak późno masz brać tego dupka? Dupka czy luteine można brać po 2czy 3 dniach po potwierdzonej owy.
Pierwszy raz słyszę aby go brać prawie po dwóch tygodniach od owu....
27.10. to był mój 22dc i potwierdzone miałam widoczne ciałko żółte i od 28.10. biorę 2x1tab dupka przez 10 dni.
Atat teraz mi chyba uświadomiłas, ze to po dupku wciąż coś mielę w buzi ha haatat lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda te drugie slabe kreski bladziochy to i ja juz przerobilam... Niestety...pabelka jest swiadkiem.. I nawet chyba juz beta by mnie nie ucieszyla dopiero widoczne malenstwo na usg utwierdzi mnie ze to wlasnie jest TO!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Ja jem jak prosie! Ledwo schudłam 10kg a teraz przy tym dupku jem i jem!
Masakra jakaś! Wczoraj to dopadł mnie taki głód ze 6 kanapek zjadlam co mi sie nie zdarza bo chleba nie jem!!!!!!Dunda lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Michasia tule❤i zycze zeby nastepny cykl byl udany. Pisalas ze ten cykl byl nie stymulowany masz zamiar tak pozostac czy bedziesz cos brac?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
michasia-K wrote:ja mam straszne ciągnięcie w szyjce macicy (chyba). Tak się zastanawiam co to jest.
Kremowy lepki śluz tak samo.
I jeszcze do niedawna takie dziwne uczucie, że zaraz dostanę okresu. I tak jakby ciepło.
A test pokazał jedną krechę
Jutro beta.
34 dc. Jakaś masakra