CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaneta wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie czy po Clostilbegycie mialyscie jakies plamienia? Dzis mam 13 dc i lekkie plamienia, takie brazowawe. Nigdy tak wczesniej nie mialam:(
Tak zdarza się u niektorych dziewczyn plamienie srodcykliczne po clo.musisz poinformowac swojego gina.powodzenia. -
Biedronka7 wrote:Edka Angie jesli cos widać to naprawdę dobrze wróży !!!! Dziewczyny głowa do góry i cieszcie sie tym ze cos sie tam pokazało, bo ja nawet nigdy bladziocha nie miałam
Zobaczyc bladziocha...cieszyc sie przez 3dni ale miec obawy dlaczego ta kreska nie ciemnieje... I wtedy kompletna zalamka... Ale coz...moze teraz sie cos zmieni
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Edka wrote:Progesteron tez zrobiłam. To moja druga ciąża, więc z entuzjazmem będę ostrożna.Proszę trzymać kciuki
Trzymam!!!moooocno!Edka lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Hej dziewczyny. Na innym wątku przeczytałam, że stymulowanie jajników w przypadku gdy jest owulacja, ale zaburzona może prowadzić do późniejszych poronień... Zastanawia mnie to bardzo, bo mam pco i od następnego cyklu zaczynam leczenie CLO... Powiem szczerze, że ta informacja zasiała we mnie straszny niepokój... Możecie powiedzieć coś o swoich dośw w przypadku stymulacji?
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Edka wrote:Ja już to pisałam, ja już nie testuję, zatestuję dopiero jak @ nie przylezie
Dzisiejszy test jest już trzecim. Na pierwszym był cień cienia, to był zaledwie 23 dc i 10/11 dpo. W normalnym cyklu miewam je długości 26/27 ale FL mam zawsze 12 dniową. Tym razem dzięki clo owu była szybciej 12/13 dc. Wczoraj już była minimalnie ciemniejsza ta kreska a dziś widać już normalnie i nie jest to już test na dobry wzrok
Mam nadzieję ze nie macie mi za złe drobnego zatajenia faktów
atat lubi tę wiadomość
-
Edka daj u góry Galeria- galeria testów- ostatnio dodane testy- i po prawej stronie masz dodaj Zdjęcie.
Kurde dziewczyno gratuluje ci cichaczem trzymaj sie i fasolka.
Zaciskam kciuki nogi i co tylko sie da:-)))))))))
Edka lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...