CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Może owu? Kiedy bylas na monicie?Aaneta wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie czy po Clostilbegycie mialyscie jakies plamienia? Dzis mam 13 dc i lekkie plamienia, takie brazowawe. Nigdy tak wczesniej nie mialam:(
Tak zdarza się u niektorych dziewczyn plamienie srodcykliczne po clo.musisz poinformowac swojego gina.powodzenia. -
Biedronka7 wrote:Edka Angie jesli cos widać to naprawdę dobrze wróży !!!! Dziewczyny głowa do góry i cieszcie sie tym ze cos sie tam pokazało, bo ja nawet nigdy bladziocha nie miałam

Zobaczyc bladziocha...cieszyc sie przez 3dni ale miec obawy dlaczego ta kreska nie ciemnieje... I wtedy kompletna zalamka... Ale coz...moze teraz sie cos zmieni
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Edka wrote:Progesteron tez zrobiłam. To moja druga ciąża, więc z entuzjazmem będę ostrożna.Proszę trzymać kciuki

Trzymam!!!moooocno!
Edka lubi tę wiadomość

5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Hej dziewczyny. Na innym wątku przeczytałam, że stymulowanie jajników w przypadku gdy jest owulacja, ale zaburzona może prowadzić do późniejszych poronień... Zastanawia mnie to bardzo, bo mam pco i od następnego cyklu zaczynam leczenie CLO... Powiem szczerze, że ta informacja zasiała we mnie straszny niepokój... Możecie powiedzieć coś o swoich dośw w przypadku stymulacji?
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Michasia i dziewczyny, pamiętacie jak to napisałam? Muszę się przyznać, ze Was trochę okłamałam, ale nie chciałam siać zamętu, sama nie miałam pewności. To co napisałam jest prawdą, bo faktycznie rok czasu nie tknęłam testu ciążowego. A tym razem czułam, że sie udało i za testowałam pierwszy raz w poniedziałekEdka wrote:Ja już to pisałam, ja już nie testuję, zatestuję dopiero jak @ nie przylezie

Dzisiejszy test jest już trzecim. Na pierwszym był cień cienia, to był zaledwie 23 dc i 10/11 dpo. W normalnym cyklu miewam je długości 26/27 ale FL mam zawsze 12 dniową. Tym razem dzięki clo owu była szybciej 12/13 dc. Wczoraj już była minimalnie ciemniejsza ta kreska a dziś widać już normalnie i nie jest to już test na dobry wzrok
Mam nadzieję ze nie macie mi za złe drobnego zatajenia faktów
atat lubi tę wiadomość
-
Edka daj u góry Galeria- galeria testów- ostatnio dodane testy- i po prawej stronie masz dodaj Zdjęcie.
Kurde dziewczyno gratuluje ci cichaczem trzymaj sie i fasolka.
Zaciskam kciuki nogi i co tylko sie da:-)))))))))
Edka lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...