CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:biedronka7 mnie też jakaś infekcja dopadła....ratuje się póki co maścią clotrimazol bo nic innego nie mam ale tak średnio pomaga. Dzisiaj mam wizytę u gina na nfz więc sprawdzę co tam się dzieje. Jestem w 28dc więc cytologii pewnie mi dzisiaj nie zrobi?orientujecie się?
Cytologie smialo mozesz zrobic dzisiaj nawet jesli jest podejrzenie ciazy w kazdym dniu cyklu bo nie pod tym katem robione jest badanie. Jedynie nie mozna wspolzyc 24h przed
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
atat wrote:Może usg pokaże czy nic złego nie nie dzieje.
Czy mi jakoś jajniki nie urosły za bardzo, bo w czasie owulacji, ten jeden miałam trochę powiekszony.
Ja to całe dwa tyg po owu chodze jak nakręcona, o spokoju nie ma mowy! -
Smile wrote:W zasadzie to się niczego nie dowiedziałam, miałam tylko badanie na samolocie, przepisała mi globulki dopochwowe. Powiedziała, że jutro powinna się pojawić miesiączka jeśli wystąpi.
atat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny u mnie dzis 19 dzien i juz brzuch bardzo boli wiec wiem co to oznacza
mam dość !
Przestan!to moze oznaczac ze dzieje sie cos a to dobry znak!my juz tak mamy ze wsluchujemy sie czasem za bardzo we wszystkie symptomy. To psycha!lepiej czuc ze boli bo organizm wariuje niz nic nie czuc. To dopiero by dalo do myslenia
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Biedronka7 wrote:No wlasnie Angie jakby mnie brzuch nie bolał to moze bym miała jakis cień nadzieji a tak czuje sie jakby macica sie juz na całego przygotowywała do @ cholera mnie juz z tym wszystkim bierze
Ja mam 22dc i macica tez mi wariuje!ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Za wczesnie na rozciaganie sie macicy i za wczesnie na wstreciuche!to psycha.powaznie.zrobcie eksmeryment. Wmowcie sobie ze was piersi bola (jesli nie bola) zobaczycie ze zaraz cos tam zakuje zaswedzi czy cos tylko mocno w to uwierzcie
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ja juz mam 31dc i dopiero dzis boli mnie brzuch ale nie na dole tylko troszke wyzej.piersi nic a zawsze bolaly tylko sutki jakies wrazliwsze. Ale luzik naprawde jak nigdy jestem spokojna. Baaa do tego zostaly mi testy owulacyjne i wczoraj i dzisiaj kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej echhh
atat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Biedronka7 wrote:Angie to bardzo dobry znak rób kobito ciążowy bo podobno jak testy ovu są pozytywne to i ciążowy tez !!! Trzymam mocno kciuki i melduj jutro z rana jaki wynik!!!!!!
Ja tym testom nie wierze... Naprawde... W poprzednim cyklu owu mialam w 22dc monitorowana potwierdzona itd i okres dostalam 34dc tak mu nie wierzylam temu okresowi ze chyba to byl 14dc tego juz cyklu wyszla mi druga kreska i pojawiala sie przez 3dni kazdego ranka piekna rozowiutka ale wieczorem jej juz nie bylo... Beta wyszla mi 2 skad?cholera wie. Lekarz nie potrafil wytlumaczyc. Takze mam jeszcze jakies 3dni...wszystko moze sie zdarzyc
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny testy owulacyjny to nie ciążowe :-)Po przebytej owulacji mogą pokazywać druga kreskę długo.
Angie życzę Ci z całego serca ciąży. Wykonaj tylko zwykły test ciazowy jeżeli to już termin okresu.tulipanna lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...