CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka7 wrote:Atat pięknie niech ciemnieje
Angie a ty robiłaś test ? Bo wnioskuje ze @ nadal nie ma
Juz troche jestem spokojniejsza ze ciemnieje.
W ogole cieszę sie ze tyle usg zrobiłam zeby wiedziec ze jest ok.
Monitoring to podstawa, daje poczucie spokoju ze wszystko dobrze bo przy clo bóle sa mocno odczuwalne.Angie 31 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Juz troche jestem spokojniejsza ze ciemnieje.
W ogole cieszę sie ze tyle usg zrobiłam zeby wiedziec ze jest ok.
Monitoring to podstawa, daje poczucie spokoju ze wszystko dobrze bo przy clo bóle sa mocno odczuwalne.
Strasznie sie ciesze atat. Fasolinka niech sie pieknie rozwija.ach zycie potrafi byc cudne
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
U mnie 37dc @ brak!k...a ilez mozna czekac!owulka przesunięta na 31dc masakra jakaś. Do testowania 4 dni lub 8.brzuszek juz nie boli... Załamka
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie31 moze Ty serio jestes w ciazy.
Cuda sie zdazaja
Zatestuj moze kreska bedzie duzo ciemniejsza.
Ja dostalam okresu w 40dc. Przez pierwszy 7 dni plamilam. Dopiero wczoraj dostałam faktycznego okresu.
Kolejny cykl bez clo, ale nadzieja umiera ostatnia.
-
Płatek szkarłatny wrote:Mnie w tym miesiącu też brzuch bolał i test owulcyjny był pozytywny a temperatura się tak waha że ovufriend pierwszy raz nie wyznaczył mi owulacji. Tracę już nadzieję. To mój 4 cykl z clo
Ja nie robię testów bo podobno przy PCO mogą być niewiarygodne. Dziś dzwonię się umówić i zobaczę co i jak. Płatku nie trać nadziei! Miałaś monitoring?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Hej dziewczyny! A ja wczoraj miałam strasznie kiepski humor i postanowiłam dzis zrobic ten test choć to dopiero 25 dc ale 10 po ovu. No i sprawa jasna- czekam na @ jak wrócę z pracy to zadzwonię do gina obadać jak tam terminy bo cos mi wspominał ze ma miec urlop
Będzie córeczka -
michasia-K wrote:Angie31 moze Ty serio jestes w ciazy.
Cuda sie zdazaja
Zatestuj moze kreska bedzie duzo ciemniejsza.
Ja dostalam okresu w 40dc. Przez pierwszy 7 dni plamilam. Dopiero wczoraj dostałam faktycznego okresu.
Kolejny cykl bez clo, ale nadzieja umiera ostatnia.
No to nan jeszcze 3 dni do @
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
a powiedzcie jeszcze czy po clo zawsze tak boli brzuch? to mój pierwszy cykl z nim i nie mam punktu odniesienia. Usg dopiero w czwartek...4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:a powiedzcie jeszcze czy po clo zawsze tak boli brzuch? to mój pierwszy cykl z nim i nie mam punktu odniesienia. Usg dopiero w czwartek...
Mnie brzuch w sumie nie bolał ale za to jajniki strasznie.
Byłam dziś dziewczyny u fryzjera, ten wczorajszy koszmar się skończył, co ja przeżyłam to nikomu nie życzę...od dzisiaj mam przymusowa metamorfozę, tj. mam boba na głowie...
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj progesteron (11 dzień po owulacji) i mam 35,11 ng/ml. wg norm tego lab w fazie lutealnej jest do 27. na betę nie miałam odwagi.....
myslicie, że to dobry znak?? tak sie bojętulipanna, Edka lubią tę wiadomość
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Daktylek ja kiedys tez mialam progesteron wyzszy niz pokazywaly to normy, ale w ciazy nie bylam. Ginekolog powiedziala, ze moze byla podwojna owulacja( akurat ten cykl nie byl monitorowany).
Ja bym na Twoim miejscu zrobila test ciazowy. Mozliwe, ze to ciaza:-)
-
właśnie tej odpowiedzi się bałam - podwójna owulacja... bo to mój przypadek...
test zrobiłam wczoraj (ale taki zwykły z allegro) i niestety jedna kreska..
jak ja nie lubię tego czekania pod sam koniec fazy lutealnej ;(Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Miśkowa wrote:a powiedzcie jeszcze czy po clo zawsze tak boli brzuch? to mój pierwszy cykl z nim i nie mam punktu odniesienia. Usg dopiero w czwartek...
Mnie bolał i brzuch i jajniki.
I to bardzo. Do tej pory właściewie boli..ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1