CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Smile, a Ty nasikałas wreszcie na ten test??? Ty się nie wygłupiaj i nasikaj wreszcie, bo zwlekanie nie jest zbyt rozsądne...
tulipanna, nie nasikałam...szczerze to się boję i tłumacze sobie to tym że bralam globulki dopochwowe i dlatego się wydłuża...dzisiaj mi wychodzi 18-19 dzień po owulacji, trochę czuję jajnik i nic poza tym. -
No ale nie możesz czekać w nieskończonośc...bo albo trzeba cykl skrócić luteiną, albo brać witaminy ciążowe, zbadać bete, sprawdzić czy prawidłowo przyrasta...No Smile...weź się ogarnij... tak CIę prosże, idz do apteki i nasikaj... bo użyję argumentu ostatecznego, że CIĘŻĄRNEJ SIĘ NIE ODMAWIA!!!
Zaciskam kciukipabelka88, Edka lubią tę wiadomość
-
Smile wrote:A nie wydaje się Wam że to przez globulki?przecież nie mam żadnych objawów...każda coś tam zauważyła a ja w sumie nie bardzo...Ale dobrze, posłucham się Was i dzisiaj NASIKAM:)
Zaznaczam raz jeszce-Pabelka mimo to smsem wysłanym o 6-ej rano (jakby była obok to chyba lampę by zarobiła za obudzenie mnie w środku nocy:P) zmusiła do testu
pabelka88, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
I jaka filozofia? Ja wiedziałam na milion procent ze Tuli w ciąży,a ona dla swietego spokoju siknela i oooooo!!!!! Pamietam te bordowe 2 krechy!!!! Smile sikaj!!!!!
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Smile wrote:A nie wydaje się Wam że to przez globulki?przecież nie mam żadnych objawów...każda coś tam zauważyła a ja w sumie nie bardzo...Ale dobrze, posłucham się Was i dzisiaj NASIKAM:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:40
-
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Dziewczyny mam pytanko, czy po clo możliwe, że w tym cyklu nie mam za bardzo śluzu
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Dorbie dziękuję Ci bardzo, łykam wiesiołek tylko na nic to się zdało
Chyba przeproszę się z Conceiveleży u mnie w szafce nie tykany od tego cyklu...
dorbie lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Dorbie dziękuję Ci bardzo, łykam wiesiołek tylko na nic to się zdało
Chyba przeproszę się z Conceiveleży u mnie w szafce nie tykany od tego cyklu...
Ja na tym zaszłamMartynka30, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Tak możliwe.niestety to sie zdaza.polecam len mielony pic w 1fc.
Piłam w poprzednim, od dziś również zaczęłam pić bo normalnie susza...
Jutro jadę wieczorem na monitoring... normalnie się stresujeMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz