CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie - biore CLO zaczynalam od 1 tabletki nic, teraz 2 tabletki i nic, czekam na @ i teraz mam brac 3 tabletki, zastanawiam się co jest nie tak.. nie było żadnego przecherzyka dominujacego przy poprzedniej stymulacji... Jesli po 3 nic nie urosnie gin proponuje laparo, ale sama nie wiem
-
malutka u mnie są pęcherzyki po dwóch tabletkach to mój 4cykl stymulowany, lekarz powiedział, że jeszcze dwa a gdy spytałam co dalej to powiedział, że najlepiej gdybym zaczęła się leczyć gonadotropinami i podeszła do in vitro ale nie wiem czy mam na to siłe psychiczną.... nie wiem czemu się nam nie udaje. nie w każdym cyklu mam owu ale...
-
Dea28 wrote:malutka u mnie są pęcherzyki po dwóch tabletkach to mój 4cykl stymulowany, lekarz powiedział, że jeszcze dwa a gdy spytałam co dalej to powiedział, że najlepiej gdybym zaczęła się leczyć gonadotropinami i podeszła do in vitro ale nie wiem czy mam na to siłe psychiczną.... nie wiem czemu się nam nie udaje. nie w każdym cyklu mam owu ale...
-
atat nie znam Twojej sytuacji mi gin kazał zrobić bete w 25dc i powiedział, że powinna być koło 100 jeśli jest ciąża ale ja brałam Pregnyl więc pewnie to też uwzględniał
powtórz może jutro lub w czwartek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:10
-
Aaaa buziolki atat gratuluję z całego serca i dziękuję że się z nami podzielilas. A beta piekna bo wczesniutka i swiezutka!
atat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Powtórz pojutrze dla porownania,ale moim zdaniem jest ok.Poprostu puzno się kropek zatwierdził,a jesli chodzi o wczesne krechy na tescie to znam przypadki gdzie test o czulosci 23 pokazywaly bladziocha przy becie w granicach 5...wiec atat gratuluje!Edka lubi tę wiadomość