CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
daktylek wrote:Smile gratulacje
a ja dzisiaj kolejny negatywny sikaniec.... trzeba chyba na @ czekać...
Życzę ci żebyś się jej nie doczekała!
Biedronka sprawdzałaś dzisiaj?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny gratulacje! Bardzo się cieszę
Teraz trzymajcie kciuki za pozostałe staraczki:)
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
gogo19 wrote:Smile, Atat gratulacje! Jestem mega szczęśliwa Waszym szczęściem! Teraz wierzę napewno, że i nam się pozostałym uda. Trzymajcie teraz Wy za nas kciuki. Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny wszystkiego naj, naj, naj.
Ja to próbuję jeszcze się nie cieszyć.
Martwi mnie takie małe hcg, ale sprawdze jeszcze w czwartek.
Trzymajcie kciuki!
Kciuki trzymam za Was wszystkie!gogo19 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
SMILE aż mi się łezka w oku zakręciła ze szczęścia. Obym była kolejna... a jakoś czuję, że tak może być
Myślcie o nas - przyszłych testujących.
ATAT rozumiem Cię w 100% poczekaj na tą drugą betę. Ale ja i tak jestem dobrej myśli. Wiecie co mnie najbardziej zadziwia, że moje znajome co zaszły za pstryknięciem palca w ogóle nie widziały co to jest beta hCGa dla nas jest to jak wyrocznia...
Martynka30 tu same dobre fluidy teraz się rozprzestrzeniają. Bez paniki, będzie dobrze. Ja sama brałam tylko 0,5tab a raz miałam 2 pęcherzyki a raz 1. Nasz organizm to zagadka, musisz być dobrej myśli! Mi na śluz pomogła dieta.Smile lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Martoszka wrote:Hej. zastanawiam się co zrobić, a właściwie kiedy zrobić monitoring. Od 2dc, do dziś biorę clo. Lewy jajnik boli cały czas, i nie wiem czy iść już dziś (6dc) czy tak jak planowałam w 9 dc?
w 9dc spokojnie możesz iść.powodzenia
Martoszka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
smile - gratuluje!
Kołtun przyniósł Ci szczęście
A ja dzisiaj byłam na badaniach. Standardowo: testosteron, progesteron, TSH, Lh, FSH.
Moja ginekolog twierdzi, że koniecznie trzeba zbada męża. Bo może u niego jest coś nie tak. Jeśli ja owulki miałam ładne. ( na 6 cykli, 2 monitorowane więc nie wiem)
Ta przerwa od CLO mi się ciągnieSmile lubi tę wiadomość
-
michasia-K wrote:smile - gratuluje!
Kołtun przyniósł Ci szczęście
A ja dzisiaj byłam na badaniach. Standardowo: testosteron, progesteron, TSH, Lh, FSH.
Moja ginekolog twierdzi, że koniecznie trzeba zbada męża. Bo może u niego jest coś nie tak. Jeśli ja owulki miałam ładne. ( na 6 cykli, 2 monitorowane więc nie wiem)
Ta przerwa od CLO mi się ciągnie
Michasia z tym kołtunem to był cyrk, teraz się z tego śmieję ale wtedy mi do śmiechu nie było.Całą noc nie spałam, a efektem kołtuna są teraz krótkie włosy.No chyba tylko mi się mogą takie cyrki przytrafić hehe:)
Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę miała wieczorem wyniki bety to się zamelduję:)p.s. a listopad niby taki brzydki miesiąc:) -
Gratulacje dziewczyny:)
Smile moja koleżanka piła inofem i w ciąży lekarz kazał odstawić i brać sam kwas foliowy.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Smile wrote:A w ogóle to mam dalej pić inofem?
I dobrze że bete zrobiłaś, a jak będziesz robiła przyrost to zrób jeszcze progesteron dla pewności.
Ale wiesz co... z tym kołtunem to coś jest..mnie się od spodu kołtuniły włosy jakby z lewej strony z tyły przy potylicy..ale później...juz wiedziałam że w ciąży jestem..I za nic też tego rozczesać nie mogłam, za każdym razem szarpałam aż łzy stawały w oczach, a rano od nowa to samo było..
Jakieś luteiny/duphastony łykasz??? -
Martoszka wrote:Hej. zastanawiam się co zrobić, a właściwie kiedy zrobić monitoring. Od 2dc, do dziś biorę clo. Lewy jajnik boli cały czas, i nie wiem czy iść już dziś (6dc) czy tak jak planowałam w 9 dc?
Martoszka lubi tę wiadomość
-
michasia-K wrote:Angie 31 TESTUJ
może owulacja była później i to ciąża
Jesli to prawda i owulacja się przesunęła to az w 31dc.dzis jest 38dc.nic nie czuje zeby teraz miała @ nadejść.nic a nic. Wieczorem mam tylko wzdecia.czasem mnie podbija ale to chyba psycha. Raczej staram się już nie nakręcać. A na testowanie jeszcze za wcześnie...
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
tulipanna wrote:Aaaaa, widzisz!!!! A Ty testu nie chciałas zrobic! Odstawić inofem i kup Falwit Mama, Pregna Plus, Mama DAH o coś takiego.
I dobrze że bete zrobiłaś, a jak będziesz robiła przyrost to zrób jeszcze progesteron dla pewności.
Ale wiesz co... z tym kołtunem to coś jest..mnie się od spodu kołtuniły włosy jakby z lewej strony z tyły przy potylicy..ale później...juz wiedziałam że w ciąży jestem..I za nic też tego rozczesać nie mogłam, za każdym razem szarpałam aż łzy stawały w oczach, a rano od nowa to samo było..
Jakieś luteiny/duphastony łykasz???
Bardzo żałuję, że Wam nie zrobiłam zdjęcia tego czegoś, byście padły albo ze śmiechu albo ze współczucia:)tylipanna łykam od jakiegoś czasu mama DHA bo mi przepisał, a poza tym brałam inofem. Żadnej luteiny czy duphastonu nie biorę.Na piątek umówiłam się do gina.tulipanna lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:W 9 dniu, zdecydowanie 6 to za wcześnie..Ale jak pobolewa to znaczy że jajka się rozpychają, to dobry znak.
No to jak tak mówicie to siedzę w domciu do piątku. To są moje ostatnie dwa podejścia z clo+ pregnyl. Potem daję sobie spokój z tym wszystkim. Seks dla przyjemności i tyle. Miała być iui, ale chyba jednak już mi z tym przeszło.M&M