CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
daktylek wrote:Smile gratulacje

a ja dzisiaj kolejny negatywny sikaniec.... trzeba chyba na @ czekać...
Życzę ci żebyś się jej nie doczekała!
Biedronka sprawdzałaś dzisiaj?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny gratulacje! Bardzo się cieszę
Teraz trzymajcie kciuki za pozostałe staraczki:)
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
gogo19 wrote:Smile, Atat gratulacje! Jestem mega szczęśliwa Waszym szczęściem! Teraz wierzę napewno, że i nam się pozostałym uda. Trzymajcie teraz Wy za nas kciuki. Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny wszystkiego naj, naj, naj.
Ja to próbuję jeszcze się nie cieszyć.
Martwi mnie takie małe hcg, ale sprawdze jeszcze w czwartek.
Trzymajcie kciuki!
Kciuki trzymam za Was wszystkie!
gogo19 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1

-
SMILE aż mi się łezka w oku zakręciła ze szczęścia. Obym była kolejna... a jakoś czuję, że tak może być
Myślcie o nas - przyszłych testujących.
ATAT rozumiem Cię w 100% poczekaj na tą drugą betę. Ale ja i tak jestem dobrej myśli. Wiecie co mnie najbardziej zadziwia, że moje znajome co zaszły za pstryknięciem palca w ogóle nie widziały co to jest beta hCG
a dla nas jest to jak wyrocznia...
Martynka30 tu same dobre fluidy teraz się rozprzestrzeniają. Bez paniki, będzie dobrze. Ja sama brałam tylko 0,5tab a raz miałam 2 pęcherzyki a raz 1. Nasz organizm to zagadka, musisz być dobrej myśli! Mi na śluz pomogła dieta.
Smile lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk

PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Jajcorki bolą bo jajka rosnąMartoszka wrote:Hej. zastanawiam się co zrobić, a właściwie kiedy zrobić monitoring. Od 2dc, do dziś biorę clo. Lewy jajnik boli cały czas, i nie wiem czy iść już dziś (6dc) czy tak jak planowałam w 9 dc?
w 9dc spokojnie możesz iść.powodzenia
Martoszka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
smile - gratuluje!
Kołtun przyniósł Ci szczęście
A ja dzisiaj byłam na badaniach. Standardowo: testosteron, progesteron, TSH, Lh, FSH.
Moja ginekolog twierdzi, że koniecznie trzeba zbada męża. Bo może u niego jest coś nie tak. Jeśli ja owulki miałam ładne. ( na 6 cykli, 2 monitorowane więc nie wiem)
Ta przerwa od CLO mi się ciągnie
Smile lubi tę wiadomość
-
michasia-K wrote:smile - gratuluje!
Kołtun przyniósł Ci szczęście
A ja dzisiaj byłam na badaniach. Standardowo: testosteron, progesteron, TSH, Lh, FSH.
Moja ginekolog twierdzi, że koniecznie trzeba zbada męża. Bo może u niego jest coś nie tak. Jeśli ja owulki miałam ładne. ( na 6 cykli, 2 monitorowane więc nie wiem)
Ta przerwa od CLO mi się ciągnie
Michasia z tym kołtunem to był cyrk, teraz się z tego śmieję ale wtedy mi do śmiechu nie było.Całą noc nie spałam, a efektem kołtuna są teraz krótkie włosy.No chyba tylko mi się mogą takie cyrki przytrafić hehe:)
Trzymam za Was wszystkie kciuki, będę miała wieczorem wyniki bety to się zamelduję:)p.s. a listopad niby taki brzydki miesiąc:)

-
Gratulacje dziewczyny:)
Smile moja koleżanka piła inofem i w ciąży lekarz kazał odstawić i brać sam kwas foliowy.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo
)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Aaaaa, widzisz!!!! A Ty testu nie chciałas zrobic! Odstawić inofem i kup Falwit Mama, Pregna Plus, Mama DAH o coś takiego.Smile wrote:A w ogóle to mam dalej pić inofem?
I dobrze że bete zrobiłaś, a jak będziesz robiła przyrost to zrób jeszcze progesteron dla pewności.
Ale wiesz co... z tym kołtunem to coś jest..mnie się od spodu kołtuniły włosy jakby z lewej strony z tyły przy potylicy..ale później...juz wiedziałam że w ciąży jestem..I za nic też tego rozczesać nie mogłam, za każdym razem szarpałam aż łzy stawały w oczach, a rano od nowa to samo było..
Jakieś luteiny/duphastony łykasz??? -
W 9 dniu, zdecydowanie 6 to za wcześnie..Ale jak pobolewa to znaczy że jajka się rozpychają, to dobry znak.Martoszka wrote:Hej. zastanawiam się co zrobić, a właściwie kiedy zrobić monitoring. Od 2dc, do dziś biorę clo. Lewy jajnik boli cały czas, i nie wiem czy iść już dziś (6dc) czy tak jak planowałam w 9 dc?
Martoszka lubi tę wiadomość
-
michasia-K wrote:Angie 31 TESTUJ

może owulacja była później i to ciąża
Jesli to prawda i owulacja się przesunęła to az w 31dc.dzis jest 38dc.nic nie czuje zeby teraz miała @ nadejść.nic a nic. Wieczorem mam tylko wzdecia.czasem mnie podbija ale to chyba psycha. Raczej staram się już nie nakręcać. A na testowanie jeszcze za wcześnie...
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
tulipanna wrote:Aaaaa, widzisz!!!! A Ty testu nie chciałas zrobic! Odstawić inofem i kup Falwit Mama, Pregna Plus, Mama DAH o coś takiego.
I dobrze że bete zrobiłaś, a jak będziesz robiła przyrost to zrób jeszcze progesteron dla pewności.
Ale wiesz co... z tym kołtunem to coś jest..mnie się od spodu kołtuniły włosy jakby z lewej strony z tyły przy potylicy..ale później...juz wiedziałam że w ciąży jestem..I za nic też tego rozczesać nie mogłam, za każdym razem szarpałam aż łzy stawały w oczach, a rano od nowa to samo było..
Jakieś luteiny/duphastony łykasz???
Bardzo żałuję, że Wam nie zrobiłam zdjęcia tego czegoś, byście padły albo ze śmiechu albo ze współczucia:)tylipanna łykam od jakiegoś czasu mama DHA bo mi przepisał, a poza tym brałam inofem. Żadnej luteiny czy duphastonu nie biorę.Na piątek umówiłam się do gina.
tulipanna lubi tę wiadomość

-
tulipanna wrote:W 9 dniu, zdecydowanie 6 to za wcześnie..Ale jak pobolewa to znaczy że jajka się rozpychają, to dobry znak.
No to jak tak mówicie to siedzę w domciu do piątku. To są moje ostatnie dwa podejścia z clo+ pregnyl. Potem daję sobie spokój z tym wszystkim. Seks dla przyjemności i tyle. Miała być iui, ale chyba jednak już mi z tym przeszło.M&M