CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:No to jak tak mówicie to siedzę w domciu do piątku. To są moje ostatnie dwa podejścia z clo+ pregnyl. Potem daję sobie spokój z tym wszystkim. Seks dla przyjemności i tyle. Miała być iui, ale chyba jednak już mi z tym przeszło.
Może się uda! Teraz wysyp ciąż więc a nóż
Ja też daje nam jeszcze szanse w listopadzie, a grudzień odpuszczam!Żadnych leków, monitoringu itp., Za chwile zaczne 3 cykl z clo... -
maluutka90 wrote:Może się uda! Teraz wysyp ciąż więc a nóż
Ja też daje nam jeszcze szanse w listopadzie, a grudzień odpuszczam!Żadnych leków, monitoringu itp., Za chwile zaczne 3 cykl z clo...
Mój ten jest 5 cykl z clo, ale pierwsze 4 miałam na początku roku, potem 5 miesięcy przerwy( poprawa wyników męża+ hsg) i teraz dobijemy do 6 cykli i koniec. Wierzę, że kiedyś się uda, nie teraz, kiedyśM&M -
atat wrote:Ja to próbuję jeszcze się nie cieszyć.
Martwi mnie takie małe hcg, ale sprawdze jeszcze w czwartek.
Trzymajcie kciuki!
Kciuki trzymam za Was wszystkie! -
A u mnie dzis zaczęły sie plamienia wiec testu nie trzeba powtarzać
no i teraz nie wiem co zrobic bo kurczę blaszka moj gin jedzie na jakis urlop na 2.5 tygodnia. No i co ja mam robic jak nie da radę zrobic monitu? Brać to clo czy nie?
Będzie córeczka -
Biedroneczko ja jestem dziwnym przypadkiem. Naprawdę. W 16dc lekarz stwierdził cykl owulacyjny.endo za małe 5mm. Nie chciałam w to uwierzyć i modliłam się o szybką @ lub o cud zeby jeszcze jakoś może.... Moje ciało oszalalo owulka prawdopodobnie była endo wczoraj na usg prawie 13mm
Zrobiłam co mogłam.
Teraz tylko czekać. Ale już tak długo czekam ze kilka dni w tą czy w tamtą nie robi różnicy...
Kciuki nadal trzymam za wszystkie!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Biedronka7 wrote:A u mnie dzis zaczęły sie plamienia wiec testu nie trzeba powtarzać
no i teraz nie wiem co zrobic bo kurczę blaszka moj gin jedzie na jakis urlop na 2.5 tygodnia. No i co ja mam robic jak nie da radę zrobic monitu? Brać to clo czy nie?
Chwilowo zmień lekarza lub udawaj ze cie boli. Przyjmą cię a ty już pewnie sobie poradzisz z interpretacja usg
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Ja za Was wszystkie 3mam mocno kciuki:)niestety nie mam jeszcze wyników bety, miały być dzisiaj online ale wchodzę co chwilę i nie ma.Nawet mężowi jeszcze nic nie powiedziałam:)
W ogóle jestem z Wami na wątku o clo, ale w tym cyklu brałam tamoxifen i widocznie podziałał:)Przy clo miałam co cykl inny przypadek, no i słabe endometrium.Więc może jak Wam nie wychodzi długo na clo to warto coś zmienić?tulipanna lubi tę wiadomość
-
michasia-K wrote:smile - gratuluje!
Kołtun przyniósł Ci szczęście
A ja dzisiaj byłam na badaniach. Standardowo: testosteron, progesteron, TSH, Lh, FSH.
Moja ginekolog twierdzi, że koniecznie trzeba zbada męża. Bo może u niego jest coś nie tak. Jeśli ja owulki miałam ładne. ( na 6 cykli, 2 monitorowane więc nie wiem)
Ta przerwa od CLO mi się ciągnie
Michasia, brałaś clo i Twój mąż nie miał badań? Mój gin mi nie pozwolił na coś takiego, powiedział, że jeśli mam zacząć brać, to chce mieć dowód na to, że u męża nie będzie problemów.. Nie stresuj się, tylko wyślij chłopa na badania!To nic stresującego
Smile, Atat - zarażajciepabelka88, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Biedronka7 wrote:Smile czekamy razem z tobą ! A powiedz co to ten tamoxifen?
Tamoxifen to coś jak letrazol z tego co kojarzę. -
Nikoleta wrote:Michasia, brałaś clo i Twój mąż nie miał badań? Mój gin mi nie pozwolił na coś takiego, powiedział, że jeśli mam zacząć brać, to chce mieć dowód na to, że u męża nie będzie problemów.. Nie stresuj się, tylko wyślij chłopa na badania!
To nic stresującego
Smile, Atat - zarażajcie
Oj żebym miała czym zarazac!!!!!cos sie martwię ta beta.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nick nieaktualnyElf wrote:Ale tu się porobiło...a nie było mnie 10 dni.
Edka piękne gratulacje
Angie oby tym razem to było to, a nie wariacje organizmu.
Ja mam do Was pytanie...w tym cyklu jestem na lamettcie (letrozol) 3-7 dc 1 szt.
Wczoraj w 10 dc miałam endo 8mm (to ładne, bo na clo mi nie rosło) i 1 pęcherzyk, ale aż 26 mm(
Gin nie dała mi już pękacza, bo niby za późno i mam przyjść w 14dc sprawdzić czy jakimś cudem pękł.
test owu z porannego moczu pokazuje dwie identyczne tłuste krechy.
Spisywać cykl na straty Waszym zdaniem? Ponoć zdarza się, że z takich dużych pęcherzyków coś wyjdzie, ale nie chcę się łudzić...to za bardzo boli.
Co myślicie?
Smile gratulacje
U mnie niespodzianka -miałam dzisiaj monitoring w 14 dc. Pęcherzyk gigant pękł sam, bez pękacza. Ciekawe przy jakiej wielkości??
Endo 9mm, szału nie ma, ale minimum jest. Jeszcze kilka małych pęcherzyków mi urosło, ale wg mojej gin z nich już nic nie będzie.
Teraz duphaston i.... najgorszy okres z cyklu ...czekanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:29
Biedronka7 lubi tę wiadomość