CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluje Wam pozytywów !!!!! Szczęściary z Was, ale bardzo sie cieszę ze chociaż Wam sie udaje. Dobrze ze pojawiacie sie na wątku i długo nie musicie tu pomieszkiwać. Tez bym chętnie zmieniła stronę ale to jeszcze nie moj czas, bo zaczęłam wlasnie nowy cykl
i mam miesiac przerwy od starań...
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Dziewczyny u mnie tak sobie są 2 pęcherzyki, jeden ma coś trochę ponad 13, a drugi ponad 10 i endometrium ponad 10... także lekarz mówił, że jeszcze nie owulacyjne
w czwartek mam monitoring i ewentualnie lekarz da mi zastrzyk...
Wyszłam z gabinetu, ze łzami... coś czuje, że nic z tego będzieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Dziś 13 dc...
Ja obstawiam owu w weekand...Martynka30 lubi tę wiadomość
-
atat wrote:Oj żebym miała czym zarazac!!!!!
cos sie martwię ta beta.
Poszukalam moja bete hcg zeby zobaczyc normy.
Na 3 tydzien ciazy jest to 5,8-71,2mlU/ml
Jesli robilas bete w 2 tyg to Twoje 42 nie jest az tak straszne.
Najwazniejsze zeby urosla. Tak jak dziewczyny pisza moze owulka byla pozniej. A Ty nie potrzebnie sie stresujesz.
Wiesz ile ja bym dala zeby byc na Twoim miejscu?
Za niedlugo w tym temacie zapuszcze korzenie -
Martynka30 wrote:Choć lekarz powiedział, że nie jest źle... to ja i tak nakładłam sobie do głowy
Glowa do gory lekarz ma racje nie jest tak zle.
Natura potrafi platac figleMartynka30 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Martynka30 wrote:Dziewczyny u mnie tak sobie są 2 pęcherzyki, jeden ma coś trochę ponad 13, a drugi ponad 10 i endometrium ponad 10... także lekarz mówił, że jeszcze nie owulacyjne
Wyszłam z gabinetu, ze łzami... coś czuje, że nic z tego będzie
Wiec ciezko stwierdzic, ale jesli lekarz jest zadowolony to mu zaufaj -
Angie 31 wrote:Glowa do gory lekarz ma racje nie jest tak zle.
Natura potrafi platac figle
Tak masz rację... choć czasami mam wrażenie , że mnie to nie dotyczyMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Dziewczyny u mnie tak sobie są 2 pęcherzyki, jeden ma coś trochę ponad 13, a drugi ponad 10 i endometrium ponad 10... także lekarz mówił, że jeszcze nie owulacyjne
Wyszłam z gabinetu, ze łzami... coś czuje, że nic z tego będzieM&M -
Hej dziewczyny,
jestem na etapie wyczekiwania. W zeszłym tygodniu na usg okazało się że z moich trzech pęcherzyków mam cały wachlarz możliwości: pierwszy się zapadł, drugi pękł i na jego miejsce pojawiło się ciałko żółte, a trzeci ma rozmiar 24 mm i sobie czeka. U mnie pęcherzyki same nie pękają więc od razu na wizycie dostałam powtórnie zastrzyk 10 000 j.m. pregnylu no i lekarz zalecił betę za tydzień we wtorek. Jeśli dobrze poszło to miałam podwójną owulację w jednym cyklupytanie tylko czy coś z tego wyszło... to będzie bardzoooo długi tydzień, a do tego jakoś tak jestem sceptycznie nastawiona.
Gratuluje nowym przyszłym mamusiom -
Elf wrote:Smile gratulacje
U mnie niespodzianka -miałam dzisiaj monitoring w 14 dc. Pęcherzyk gigant pękł sam, bez pękacza. Ciekawe przy jakiej wielkości??
Endo 9mm, szału nie ma, ale minimum jest. Jeszcze kilka małych pęcherzyków mi urosło, ale wg mojej gin z nich już nic nie będzie.
Teraz duphaston i.... najgorszy okres z cyklu ...czekanie -
Jezu zaczynają mnie doganiac dziewczyny z rosnacymi jajeczkami a ja dalej nic nie wiem. Chyba napiszę nową liste przyszlych testowiczek!
Pabelka
Nikoleta
Elf
Kto jeszcze?dopisujcie sie dziewczyny
Dodam ze z poprzedniej listy zaszly az 4!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Jezu zaczynają mnie doganiac dziewczyny z rosnacymi jajeczkami a ja dalej nic nie wiem. Chyba napiszę nową liste przyszlych testowiczek!
Pabelka
Nikoleta
Elf
Kto jeszcze?dopisujcie sie dziewczyny
Dodam ze z poprzedniej listy zaszly az 4!
Ja testuję w przyszły wtorekAngie 31 lubi tę wiadomość