CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tu się dzieje? Gratulacje Dunda!
Mój dzisiejszy sikaniec negatywny ale mam jeszcze nadzieję, że owulka była późno a dziś mój 31dc.
Całą noc śniły mi się tylko testy ciążowe. Wszystkie pozytywne. Mam nadzieję, że też się kiedyś takiego doczekam... -
Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj (22dc) zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron. Jedno i drugie zawyżone.Progesteron 28,15ng/ml, prolaktyna 37,59. W ciąże staram się zajść od 5 miesięcy, wcześniej jedno poronienie w 6tyg. Powiedzcie mi czy jeżeli w tym cyklu zaszłam w ciążę to jest szansa, że to przez ciąże są podwyższone normy? Czy to jednak za dużo?
Dziewczyny, które biorą leki na obniżenie hormonów, powiedzcie, że Wam udało się zajść w ciążę i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia?06.2015 - poronienie
-
gogo19 wrote:Co tu się dzieje? Gratulacje Dunda!
Mój dzisiejszy sikaniec negatywny ale mam jeszcze nadzieję, że owulka była późno a dziś mój 31dc.
Całą noc śniły mi się tylko testy ciążowe. Wszystkie pozytywne. Mam nadzieję, że też się kiedyś takiego doczekam...
Wiec zostalysmy chyba tylko my z pierwszej listy testujacych...
Ja 39dc @ nie ma...
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
ada89 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Wczoraj (22dc) zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron. Jedno i drugie zawyżone.Progesteron 28,15ng/ml, prolaktyna 37,59. W ciąże staram się zajść od 5 miesięcy, wcześniej jedno poronienie w 6tyg. Powiedzcie mi czy jeżeli w tym cyklu zaszłam w ciążę to jest szansa, że to przez ciąże są podwyższone normy? Czy to jednak za dużo?
Dziewczyny, które biorą leki na obniżenie hormonów, powiedzcie, że Wam udało się zajść w ciążę i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia?
Poszperaj kilka stronek wcześniej Smile bodajże zrobiła sobie progesteron i miała podwyzszony bo hcg się bała a juz miała fasolinke pod serduszkiem
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
ada89 wrote:szkoda
-
Gratuluję zaciążonym!!!
Martynka, nie przejmuj się, jaką dawke CLO bierzesz?? U mnie nawet po 2 tabletkach CLO jajka nie dorastają nawet do takiej wielkości, stres nie działa pozytywnie, więc idź hodować jajca)) będzie dobrze!
Ja dziś ostatnia tabletka DUPKa i czekam na @ i jedziemy z tym koksem!!! Może ten ciulowy miesiąc będzie wkońcu mojim ulubionym??? -
Angie 31 wrote:Poszperaj kilka stronek wcześniej Smile bodajże zrobiła sobie progesteron i miała podwyzszony bo hcg się bała a juz miała fasolinke pod serduszkiem
Ja robiłam progesteron w 22dc i wyszedł 13,63, nie był podwyższony:)Poszłam do gina bo już miałam wypisaną receptę od niego na luteine ale nie kazał kupować, także nic nie brałam:) -
Malutka to mój pierwszy cykl z clo, brałam 1 tabletkę od 2dc- 6dc... gin mówił, że nie jest źle...ale ja i tak sobie ubzdurałam
Masz rację stres nie wpływa pozytywnie...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 ja byłam 3 cykle na clo, w każdym inny przypadek.W końcu się porobiły torbiele, brałam antyki żeby się wchłonęły.Przy clo miałam b.słabe endometrium.Zmieniłam lekarza, przepisał tamoxifen 2x1 od 2-6dc i od 2dc pić ACC optima na śluz, piłam jeszcze inofem.No i podziałało:)głowa do góry, każda z nas miewa gorsze chwile ale jak to powiedziała moja pani ginekolog" jest Pani młoda, zdrowa i musi się udać":)i każdej się uda!:)miłego dnia Dziewczyny:)
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Smile ja w tamtym cyklu endometrium miałam 6 i puste jajniki, nie było żadnego pęcherzyka, także gin mówił, że endometrium mam dużo lepsze niż w poprzednim cyklu, tylko nie mam śluzu
łykam wiesiołek, ale chyba zacznę pić siemię lniane, pije inofem, i zamierzam użyć żelu conceive...
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Smile a co to jest ten inofem?
Musialam cie pomylic z tym progesteronem z inna dziewczyna tyle sie ciezaroweczek narobilo ze sie poplatalam juz:-)
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Inofem to suplement diety wspomagający utrzymanie prawidłowej równowagi hormonalnej u kobiet.Zawiera inozytol + kwas foliowy. Bardzo często jest zalecany dla dziewczyn, które mają PCO.Ja miałam takie podejrzenie.Zjeździłam za tym pół miasta bo w aptekach nie mieli, jedna farmaceutka stwierdziła, że to jest przepisywane przez specjalistów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:19
Angie 31 lubi tę wiadomość