CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:aplikuje sobie strzykawką 5ml do środka
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam Dziewczyny że nic tylko sam stres...wczoraj ten okropny kołtun na głowie a dzisiaj ten test...3majcie kciuki bo ja chyba na zawał jakiś niedługo padnę.Ściskam Was wszystkie bardzo mocno, jesteście kochane za to podtrzymywanie na duchu i w ogóle:* mua mua
-
Smile wrote:Powiem Wam Dziewczyny że nic tylko sam stres...wczoraj ten okropny kołtun na głowie a dzisiaj ten test...3majcie kciuki bo ja chyba na zawał jakiś niedługo padnę.Ściskam Was wszystkie bardzo mocno, jesteście kochane za to podtrzymywanie na duchu i w ogóle:* mua mua
JIZAS Smile ja bardzo w Was wierzę bo jesteśmy na identycznym etapie ale mnie nikt nie namówi na testowanie zanim mój Mąż nie wróci z delegacji, muszę mieć w razie co komu się w rękaw wypłakać bez względu na to czy będzie dobrze czy niekoniecznie ...Mnie dziś już podbrzusze jak na okres nie boli tylko kłuje jak się za mocno zaśmieje...
Czekanie to niestety nasz wróg! Atat ile musisz jeszcze czekać?Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
U mnie 29dc i zalewa mnie kremowy śluz. Coś jak balsam do ciała. Cały dzień pobolewa mnie podbrzusze a to dlatego że oczywiście jestem w ciąży. A czy urojonej czy prawdziwej to się okaże.Pozdrawiam!
atat, Angie 31, Edka, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
A ja chyba rzeczywiście miałam owulke 6dni temu... Dzis przeżyłam najgorsze bo pielegniareczka w klinice bez usg patrzac na moje testy i jej robiony u nich stwierdzila ze mam w sobie obumarly zarodek wyslala mnie do szpitala... A tam na usg ze jest wszystko ok i ze jest za wcześnie żeby cos zobaczyc tylko widać grube endo 12-13mm i tyle. Jeeeezu
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
atat wrote:beta ma byc kolo 18
trzy dni sikałam i kazda kreska ciut mocniejsza.
Ale stres jest, bo to dopiero 29dc wiec probuje sie za bardzo nie ekscytowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:10
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny