CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystkie damy radę! Jesteśmy tu razem i możemy się wspierać (nawet razem płakać) i nikt nie będzie robił wywodów, że się krótko staramy albo długo albo że mamy wrzucić na luz to się uda (szczególnie jak mówi to ktoś komu udało się za pierwszym razem). Działamy dalej! Uszy do góry!
Neytira, gogo19, Nikoleta lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
gogo19 wrote:Tak jest! Działamy! Nie poddajemy się!
Ja dziś zaczęłam nowy cykl. Mam nadzieję, że owocny. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i zaciążone! Miłego dnia!
Ale ci zazdroszczę! To nie fair! Ja już tyle tu siedzę z jednym cyklem ze już mi sie nudzi normalnie. Ale dzisiaj tempka poszła w dół to może nareszcie nadejdzie @
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Ale ci zazdroszczę! To nie fair! Ja już tyle tu siedzę z jednym cyklem ze już mi sie nudzi normalnie. Ale dzisiaj tempka poszła w dół to może nareszcie nadejdzie @
Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Neytira wrote:Dzisiaj rano powtórzona beta wiec około 16 wszystko sie wyjaśni....
Jakby było pudło to odstawiam duphaston i czekamy na @
Rośnij betoooo fasolko przybywaj bo ciocie czekają!Neytira, Miśkowa, Nikoleta lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Nikoleta
nie poddawaj sie u mnie bylo to samo brak owulacji i Lh dochodzace nawet do 18, poza tym podwyzszone tsh. I tez mialam takie mysli ze sie nie uda ze in vitro mi nawet nie pomoże a na okolo wszyscy juz maja dzieci. I co mialam w sumie 5 owulacji stym 2 latrezolem (1 raz był pecherzyk) pozniej przerwa 3 cykle i nowy lekarz i clo tu 3 stym i 2 owu. Zaszlam w pierwszym cyklu po badaniu droznosci. Moj m tez nie mial rewelacyjnych wynikow bo tylko 3% budowy prawidlowej. Bylam w mega szoku bo te moje scenariusze byly czarne. I modlilam sie do sw. Rity i do teraz, bo zajsc to jedno a juz w ciazy tez mialam duzo przygod.ale da sie !Nikoleta, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blueeye wrote:Nikoleta
nie poddawaj sie u mnie bylo to samo brak owulacji i Lh dochodzace nawet do 18, poza tym podwyzszone tsh. I tez mialam takie mysli ze sie nie uda ze in vitro mi nawet nie pomoże a na okolo wszyscy juz maja dzieci. I co mialam w sumie 5 owulacji stym 2 latrezolem (1 raz był pecherzyk) pozniej przerwa 3 cykle i nowy lekarz i clo tu 3 stym i 2 owu. Zaszlam w pierwszym cyklu po badaniu droznosci. Moj m tez nie mial rewelacyjnych wynikow bo tylko 3% budowy prawidlowej. Bylam w mega szoku bo te moje scenariusze byly czarne. I modlilam sie do sw. Rity i do teraz, bo zajsc to jedno a juz w ciazy tez mialam duzo przygod.ale da sie !
Dziękuję Ci Blueeye, że to napisałaś. Życzę Ci szczęśliwego rozwiązania, napisz wtedy znowu, jako mama, żeby podnieść nas wszystkie na duchu -
Mama_Ali wrote:Dziewczyny, mam takiego pytanko, bo pewnie część z Was juz kilka cykli leci na CLO. Czy w miarę wydłużania czasu brania/ 2,3,4 miesiąc/ zwiekszała się Wam liczba wyhodowanych pecherzyków? Czy nie ma to znaczenia?
MamaAli - z opinii forumowiczek wnioskuję, że stety/niestety nie ma reguły. Zdarzało się, że ktoś w pierwszym cyklu miał 2 a potem żadnego.. Życzę, żeby u Ciebie nie trzeba było analizować reguły, tylko żeby Ci się udało za pierwszym razem!Mama_Ali lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny stał się cud, i z mojego nieudanego cyklu wyszła beta 48,20
cookiemonster, Miśkowa, Płatek szkarłatny, Angie 31, Sowaa, pabelka88, Edka, Dea28 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Od 2-6dc zaczęłam stosować clo, w 13 dc miałam monitoring i były 2 pęcherzyki jeden ponad 13, drugi ponad 10, lekarz mówił, że za małe, i kazał przyjechać w 15dc i okazało się, że pęcherzyki nie urosły...mówił, że na przyszły cykl zwiększymy dawkę, ale w 17dc myślałam, że zejdę z krzyża o mało nie zemdlałam
Od 3 dni wychodzą mi pozytywne testy owulacyjne, a dziś bladzioch na teście ciążowym...
Ja dodatkowo piłam inofolic, kiedyś pomógł mi zajść w ciążę, teraz widzę, że też, dziś 22dc a beta 48,20( cykle mam 27-29)
Dzwoniłam do lekarza powiedział, że musiało mi strzelić przed monitoringiemMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Dziewczyny stał się cud, i z mojego nieudanego cyklu wyszła beta 48,20
Ojej jak cudownie gratulacje! A ja pamietam jeszcze jaka smutna byłaś a tu popatrz jest CUD!Martynka30 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤