CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Martek32 wrote:Dziś czuję się jak balon napompowany do granic możliwości, piersi wrażliwe, ogromny wzrost libido. to mój 16 dc, dni płodne (od wczoraj pozytywne testy owu, kłucie w jajniku).Kochane moje clo staraczki, czy po używaniu clo miałyście podobne objawy?? Nigdy wcześniej tak nie miałam
.
Dzięki za wsparcie dziewczyny. Ja czasem już mam problem, żeby wierzyć, że kiedyś się uda.
Na ten cykl zakupiłam inofem. Do tego tradycyjnie orzechy, siemię lniane, sok ananasowy po owulacji i winko czerwone. Chyba się naprawdę porzygam.
Angie 31, Martek32 lubią tę wiadomość
-
basia7777 wrote:może źle interpretuje i 5 pomyliłam z 50...
Nigdzie nie mogę znaleść norm ile beta wynosi po pregnylu... Ja mam 12 dni po zastrzyku 10000 i dziś mija tydzień od dawki 5000 więc może jednak tak wyjść beta że względu na działanie pregnylu...tak mi się wydaje
Normy beta hCG dla tygodni ciąży, licząc tygodnie od ostatniej miesiączki:
3. tydzień 5 - 50 mIU/ml
4. tydzień 5 - 426 mIU/ml
5. tydzień 18 - 7,340 mIU/ml
6. tydzień 1,080 - 56,500 mIU/ml
7. - 8. tydzień 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9. - 12. tydzień 25,700 - 288,000 mIU/ml
13. - 16. tydzień 13,300 - 254,000 mIU/ml
17. - 24. tydzień 4,060 - 165,400 mIU/ml
25. - 40. tydzień 3,640 - 117,000 mIU/ml
Jakoś się rozjeżdżają te wartości.
W każdym razie trzymam kciuki za powtórkę
basia7777 lubi tę wiadomość
-
Płatek szkarłatny wrote:Ja po clo tylko bardziej czuje owulację. Zawsze mam jeden bardzo bolesny dzień. Poza tym nie mam śluzu płodnego. Reszta jak zwykle. Mo przez te starania libido już od dawna spada. Chociaż czasem mnie zaskoczy nagły przypływ energii do tych rzeczy
.
Dzięki za wsparcie dziewczyny. Ja czasem już mam problem, żeby wierzyć, że kiedyś się uda.
Na ten cykl zakupiłam inofem. Do tego tradycyjnie orzechy, siemię lniane, sok ananasowy po owulacji i winko czerwone. Chyba się naprawdę porzygam.
płatku a ananas po owulce się powinno jeść?? ja myślałam, że przed. Ale jak tak to mykam do biedryOstatnio jak zjadłam pół to aż mi język napuchnął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:38
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Dziewczynki wróciłam z monitoringu:) jupi jupi jupi!!!
pęcherzyk pękł!! W okolicy jajnika lewego widoczna struktura o nieregularnym kształcie o wym. 1,54x0,82 cm. - pozostałości po pęknięciu pęcherzyka Graffa. Endometrium o szer. 1,22 cm. W zatoce Douglasa jednorodny płyn.
i moje pytanie: czy 1,22 cm endo na 17 dc jest okejo?? ginka mówi, że wszystko ok, ale lekarze różnie mówią...230515, Miśkowa lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dziewczyny mnie to juz wzdelo od tych wszystkich orzechow win dzis wyczytałam ze banany mają dobre właściwości na plodnosc zeby jeść dwa dziennie a wy jeszcze ananasy dolozylyscie!moj żołądek zwariował i czuje ze zaraz wszystko zostawie w toalecie hahaha
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Martek32 wrote:Dziewczynki wróciłam z monitoringu:) jupi jupi jupi!!!
pęcherzyk pękł!! W okolicy jajnika lewego widoczna struktura o nieregularnym kształcie o wym. 1,54x0,82 cm. - pozostałości po pęknięciu pęcherzyka Graffa. Endometrium o szer. 1,22 cm. W zatoce Douglasa jednorodny płyn.
i moje pytanie: czy 1,22 cm endo na 17 dc jest okejo?? ginka mówi, że wszystko ok, ale lekarze różnie mówią...
Endometrium bardzo ładne, jest miejsce do zagnieżdżania. Trzymam kciuki! -
Martek32 wrote:Dziewczynki wróciłam z monitoringu:) jupi jupi jupi!!!
i moje pytanie: czy 1,22 cm endo na 17 dc jest okejo?? ginka mówi, że wszystko ok, ale lekarze różnie mówią...
Ksiazkowo!Jest gitara. No to odliczamy i kciukamy!Martek32 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczynki szperałam po necie nt bety:
Każde laboratorium ma ustalone własne normy beta hCG, gdyż do badań poziomu beta
hCG laboratoria używają różnych urządzeń, metod, odczynników. W związku z tym normy beta hCG powinny być umieszczone na wyniku odebranym z laboratorium. Nie można porównywać wyników beta hCG z różnych laboratoriów.
Miśkowa lubi tę wiadomość
[/url]
-
Martek32 super wiadomość! trzymam kciuki za działania i czekam na wiadomość o 2 kreskach za dwa tygodnie:)
Martek32 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Basia kurcze nie mam doświadczenia z pregnylem więc nie wiem jak to jest z wynikami... rzeczywiście gdzieś w necie czytałam, że ciąża od 5 jest ale nigdy nie wiadomo jak po tym leku. W każdym razie trzymam kciuki za środę, wierzę że będzie dobrze i beta pięknie urośnie:)
A co do mnie to jeszcze nie byłam, jeśli uda mi się jutro to zrobię ją popołudniu, a jak nie to dopiero w środę... już nie wiem co mam ze sobą zrobić żeby ciągle nie myśleć o tym4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
No tak Martek ma rację, trzeba odnosić się do norm z danego laboratorium4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Nikoleta wrote:Dziewczyny, ja dostałam Letrozol od tego cyklu, ale mam do was taką słabość i tak Wam kibicuję, że tutaj zostanę, pozwolicie
?
Którakolwiek z Was brała prze CLO Letrozol? Albo słyszała o jego działaniu?Nikoleta lubi tę wiadomość