CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:Tak, wszystko pod monitoringiem. Ale ta pierwsza owulacja byla z clo i pregnylu, a druga z samego clo chyba, bo ja sama bez leków naturalnie miałam późno owulację.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Dziewczynki mam dylemat co do tempki. Rano maz mnie obudził o 4:30 zeby ❤.zasnęłam i obudziłam się o 6:30 tempka byla 36,6.jednak nie podniosłam się z łóżka znów zasnęłam i o 7 tempka była juz 37,0
Kurde nie wiem którą zaznaczyć lub może lepiej ją zignorować?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Martek32 wrote:basia7777 to nie było w formie jakiegoś zarzutu, ale bardziej pocieszenie. Ale tez uważam, że nie na miejscu. Muszę od niej odebrać wyniki cytologii i od nowego cyklu będę się umawiac gdzie indziej. Koleżanka poleciła mi doktorka ze specjalizacją gin-endokrynolog. Tym bardziej, że w kolejnym cyklu nie widzi ona potrzeby monitoringu.....
Słyszałam że lekarze z ta specjalizacja sa dobrzy bo szukają bardziej intensywnie przyczyny. To tacy szpiedzy ktorzy szukają dotąd aż znajdą i jak się im uda to tak samo maja satysfakcje ze znalezli co osoba która ja w koncu odzyskała.
Takie zwykłe lekarzyki lubia proste przyczyny i proste rozwiązania z czego i szybkie pieniądze.
Miśkowa, Martek32 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Ja mam gin-endokrynolog i bardzo polecam takiego lekarza, ja mam niedoczynnosc, wiec nie muszę chodzić do dwóch lekarzy, tylko do jednego
Miśkowa ja Ci mogę napisać jak to wygląda u mnie, jestem teraz w drugim cyklu z clo, normalnie owulacje miałam koło 16-17 dc, w zeszłym cyklu na clo tez tak było, a w tym cyklu, jeśli faktycznie miałam wczoraj owulację a jestem na 80% pewna, to się przesunęła na 14dc. Dzisiaj jest 15 dc i na 12 idę na monit to sprawdzić, ale wczoraj miałam takie bóle, że to musiała być owulacja, dzisiaj już wszystko ustąpiło, jutro tempka powinna podrosnąć ( wczoraj miałam spadek 36,04 , dzisiaj 36,34 , jutro pewnie będzie w okolicach 36,6, tak wiem, żywy trup).
Miśkowa lubi tę wiadomość
-
Kizia mizia wrote:Ja mam gin-endokrynolog i bardzo polecam takiego lekarza, ja mam niedoczynnosc, wiec nie muszę chodzić do dwóch lekarzy, tylko do jednego
Miśkowa ja Ci mogę napisać jak to wygląda u mnie, jestem teraz w drugim cyklu z clo, normalnie owulacje miałam koło 16-17 dc, w zeszłym cyklu na clo tez tak było, a w tym cyklu, jeśli faktycznie miałam wczoraj owulację a jestem na 80% pewna, to się przesunęła na 14dc. Dzisiaj jest 15 dc i na 12 idę na monit to sprawdzić, ale wczoraj miałam takie bóle, że to musiała być owulacja, dzisiaj już wszystko ustąpiło, jutro tempka powinna podrosnąć ( wczoraj miałam spadek 36,04 , dzisiaj 36,34 , jutro pewnie będzie w okolicach 36,6, tak wiem, żywy trup).
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Angie to masz jak u mnie o 7 rano 36,8 a po dwóch godzinach lub mniej 37,00 i u mnie jak widać powinnam brać pod uwagę ta wyższa tempke
Beta z dzisiaj 501,5
Progesteron 80,11Miśkowa, Martoszka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Angie 31 wrote:Słyszałam że lekarze z ta specjalizacja sa dobrzy bo szukają bardziej intensywnie przyczyny. To tacy szpiedzy ktorzy szukają dotąd aż znajdą i jak się im uda to tak samo maja satysfakcje ze znalezli co osoba która ja w koncu odzyskała.
Takie zwykłe lekarzyki lubia proste przyczyny i proste rozwiązania z czego i szybkie pieniądze.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
basia7777 wrote:Angie to masz jak u mnie o 7 rano 36,8 a po dwóch godzinach lub mniej 37,00 i u mnie jak widać powinnam brać pod uwagę ta wyższa tempke
Beta z dzisiaj 501,5
Progesteron 80,11basia7777 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Miśkowa wrote:Właśnie Basia popieram Angie! Zarażaj i koniec, nie stresuj się już tak mocno, my tu trzymamy kciuki a Ty musisz dbać o siebie:)
Dziewczyny a co z tym infolic? Skuteczne to jest? Pomogło wam?
Miśkowa ja pije inofolic już od 6 miesięcy i nie widzę jakiś efektów. Ale pije bo lekarz zalecił.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
basia7777 wrote:Angie to masz jak u mnie o 7 rano 36,8 a po dwóch godzinach lub mniej 37,00 i u mnie jak widać powinnam brać pod uwagę ta wyższa tempke
Beta z dzisiaj 501,5
Progesteron 80,11
Ale czad!super kochana!dbaj o siebie!
To myslisz zeby zaznaczyc ta wyzsza tempke?urosla w ciagu pol godziny ale pewnie i tak teraz to bez znaczenia bo to dopiero 8dc
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
ania1985 wrote:Miśkowa ja pije inofolic już od 6 miesięcy i nie widzę jakiś efektów. Ale pije bo lekarz zalecił.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Miśkowa wrote:Hmmm może też spróbuję, tylko cena trochę przeraża.
Miśkowa lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
basiek7777 super wyniki!! niech beta rośnie
dziewczyny a u mnie podczas tego pierwszego cyklu clo miałam owu później. Wcześniej miałam w okolicach 13-14 dnia cyklu, teraz OF wyznaczył 17dc. Może to indywidualna sprawa... Ja jeszcze biorę duphaston.
Dziewczyny a łączycie inofem/inofolic normalnie z innymi lekami?? jeśli ten cykl nie zakończy się sukcesem też bym coś jeszcze dołączyła. myślałam o ziołach... ale boję się przesadzić...[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
dziewczynki a wasi faceci biorą jakieś suplementy?mój jest od lat młodzieńczych vege także może by mu się cosik przydało
[/url]
-
No więc po monitoringu, 2 pęcherzyki na prawym pękły, na lewym trochę podrósł i nie pękł, ginka powiedziała że damy mu jeszcze szanse więc duphaston biorę od niedzieli. W grudniu raczej robię miesiąc przerwy, bo owulacja wypadnie mi w same święta.
Miśkowa, basia7777 lubią tę wiadomość
-
kizia mizia to życzę szalonego weekendu
i nastanie ten czas oczekiwania na testowanie... ja już tracę cierpliwość
[/url]
-
Martek32 wrote:kizia mizia to życzę szalonego weekendu
i nastanie ten czas oczekiwania na testowanie... ja już tracę cierpliwość
Hehe dziękiświęta niedługo, to trzeba zająć myśli prezentami, sprzątaniem i lepieniem pierogów
nie mogę uwierzyć, że zaraz grudzień...
-
Martek32 wrote:dziewczynki a wasi faceci biorą jakieś suplementy?mój jest od lat młodzieńczych vege także może by mu się cosik przydało