CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ania1985 wrote:O tak ja też poproszę te wiruski. Bo ja na wieści muszę jeszcze przynajmniej tydzień poczekać.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Angie 31 wrote:Odpowiednika i nie znalazłam. No taki zacofany kraj pod względem medycyny że głowa mała
Angie 31 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:Chciałabym być już na tym etapie:) trzymam kciuki żeby były grube krechy, bo wtedy więcej osób do zarażania pozostałych na wątku:)34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Aniu dziś pierwszy dc które zazwyczaj mam baaardzo długie ale jak to dziewczyny mówią nowy cykl, nowe nadzieje:)4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Miśkowa wrote:Aniu dziś pierwszy dc które zazwyczaj mam baaardzo długie ale jak to dziewczyny mówią nowy cykl, nowe nadzieje:)
No będę trzymać kciuki. Ja mam teraz ostatni cykl na CLo jak sie nie uda to nie wiem co dalej:(Miśkowa lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Dziewczyny trzymam kciuki za kolejne starania
Nie poddawać się
U mnie 8 miesięcy minęło zanim się udało...moja dobra decyzja było zmiana lekarza. To był mój trzeci lekarz ordynator starszy Pan trochę gburowaty;-) mało mówił tylko to co trzeba i nie żałuję. Pierwsze podejście u niego i zaskoczyło.
Jutro idę na bete i progesteron stres jest
Dzisiaj zrobiłam test popołudniu na pamiątkę i ładna druga kreska już dość widocznaMiśkowa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
basia7777 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za kolejne starania
Nie poddawać się
U mnie 8 miesięcy minęło zanim się udało...moja dobra decyzja było zmiana lekarza. To był mój trzeci lekarz ordynator starszy Pan trochę gburowaty;-) mało mówił tylko to co trzeba i nie żałuję. Pierwsze podejście u niego i zaskoczyło.
Dzisiaj zrobiłam test popołudniu na pamiątkę i ładna druga kreska już dość widoczna
Basik zarazaj bo my sie tu udusimy tymi orzechami i winem!Miśkowa lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Właśnie Basia popieram Angie! Zarażaj i koniec, nie stresuj się już tak mocno, my tu trzymamy kciuki a Ty musisz dbać o siebie:)
Dziewczyny a co z tym infolic? Skuteczne to jest? Pomogło wam?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Miśkowa wrote:Właśnie Basia popieram Angie! Zarażaj i koniec, nie stresuj się już tak mocno, my tu trzymamy kciuki a Ty musisz dbać o siebie:)
Dziewczyny a co z tym infolic? Skuteczne to jest? Pomogło wam?
Bierz kochana wszystko co sie da!od jutra kupuje pietruszke i ją miele zalewam wodą i piję szklaneczke dziennie. Właśnie się dowiedziałam że baaardzo pomaga na owulacje.
Ja pierdziele no pozygam się w tym m_cu!
Aha pietruszke pic 40dni bleeee
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Nie poddawać się
Dzisiaj zrobiłam test popołudniu na pamiątkę i ładna druga kreska już dość widoczna
A co takiego zrobił ten lekarz, że akurat się udało? -
Martoszka wrote:Czy ja wiem, czy tylko kilka godzin.
Miałam kiedyś tak, że po pregnylu w 13dc pękł jeden, a w 20 dc pękł kolejny.
Martoszka i było to potwierdzone na monitoringu? z tego co wiem, naturalnie nie jest możliwa podwójna owulacja w różnym czasie ( w dużym odstępie czasowym). Hmm może to przez pregnyl? jak myślisz?[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Nie poddawać się
8 mies starań to wcale nie tak dużosuper, że się udało. Moja ginka mi powtarza, że to nooormalne jak się pary starają do roku czasu, że to nie wynika z żadnych nieprawidłości, że w dzisiejszych czasach to norma... Też myślę o zmianie lekarza, bo dopiero po tym jak widziała, że się załamuję już po trochu to włączyła leczenie. Ale dopiero po 6 mies, i najpierw tylko luteina, przez 3 cykle... Dopiero teraz mi zapisała clo...i pierwszy cykl obserwacja, bez pregnylu. I ciągle tylko mi tłumaczy, że mam już dziecko... jakby to było rozwiązanie... mam wrażenie, że bagatelizuje wiele spraw. Teraz czekam na wyniki badań i chyba wybiorę się do innego gabinetu.
[/url]
-
Martek32 wrote:Martoszka i było to potwierdzone na monitoringu? z tego co wiem, naturalnie nie jest możliwa podwójna owulacja w różnym czasie ( w dużym odstępie czasowym). Hmm może to przez pregnyl? jak myślisz?M&M
-
basia7777 to nie było w formie jakiegoś zarzutu, ale bardziej pocieszenie. Ale tez uważam, że nie na miejscu. Muszę od niej odebrać wyniki cytologii i od nowego cyklu będę się umawiac gdzie indziej. Koleżanka poleciła mi doktorka ze specjalizacją gin-endokrynolog. Tym bardziej, że w kolejnym cyklu nie widzi ona potrzeby monitoringu.....
basia7777 lubi tę wiadomość
[/url]