CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, z jednej strony zazdroszcze tego czekania na testowanie a z drugiej jakos czuje przez skore jak sie denerwujecie.
Ja postanowilam zrobic przerwe od CLO. przez ten czas porobie badania szukajac przyczyn tych poronien. Poza tym ciagle jajniki na USG sa powiekszone a bralam tylko jeden cykl CLO wiec jakos sie denerwuje. Poza tym na sex nie mam w ogole ochoty, szyjke mam zwężoną. No i wciaz czekam na pierwsza @ po poronieniu. Niech sie tam wszystko oczysci.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Trzymamy!
Wiem co to znaczy, ale wszystko jest możliwe.
Wszystko co w Twojej mocy robisz! Nie stresuj się to nic nie zmienia a tylko szkodzi.
Wiem, że łatwo powiedzieć ale spokój i nadzieja potrafia zdziałac cuda! Czekamy z Tobą!ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Trzymamy!
Wiem co to znaczy, ale wszystko jest możliwe.
Wszystko co w Twojej mocy robisz! Nie stresuj się to nic nie zmienia a tylko szkodzi.
Wiem, że łatwo powiedzieć ale spokój i nadzieja potrafia zdziałac cuda! Czekamy z Tobą! -
Dziewczyny a ja głupia wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test, w środku dnia, nie z porannego moczu no i niby jakiś cień wyszedł ale teraz nie wiem - bo wczoraj był 12 dzień po podaniu ovitrelle, robiłam w sobotę test z porannego moczu żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze działa i tez był cień ale to był test o czułości 10 mlu/ml a ten wczorajszy to był 25 mlu/ml.
Wiem ze teraz pozostało mi tylko powtórzyć test ale to czekanie mnie wykończy. Mąż każe mi poczekać do piątku ale nie wiem czy wytrzymam i jutro nie zrobię. Na betę pójdę dopiero jeśli wyjdzie test sikany.
Ale wiecie czuje że się udało. Brzuch mnie pobolewa, piersi nie bolą ale takie pełne się zrobiły, senna jestem bardzo i głodna ciągle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:06
230515, Angie 31, gogo19, Martek32, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
nick nieaktualnymoniaaa_1988 wrote:Dziewczyny a ja głupia wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test, w środku dnia, nie z porannego moczu no i niby jakiś cień wyszedł ale teraz nie wiem - bo wczoraj był 12 dzień po podaniu ovitrelle, robiłam w sobotę test z porannego moczu żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze działa i tez był cień ale to był test o czułości 10 mlu/ml a ten wczorajszy to był 25 mlu/ml.
Wiem ze teraz pozostało mi tylko powtórzyć test ale to czekanie mnie wykończy. Mąż każe mi poczekać do piątku ale nie wiem czy wytrzymam i jutro nie zrobię. Na betę pójdę dopiero jeśli wyjdzie test sikany.
Ale wiecie czuje że się udało. Brzuch mnie pobolewa, piersi nie bolą ale takie pełne się zrobiły, senna jestem bardzo i głodna ciągle.
Moniaaa, ja w sobotę byłam 7 dni po zastrzyku i wyszedł mi cień przy teście 25 mlU. Dzisiaj 12 dni po zastrzyku test o czułości 10 mlu negatyw, zero cienia. To chyba u Ciebie dobrze rokuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:22
-
moniaaa_1988 wrote:Dziewczyny a ja głupia wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test, w środku dnia, nie z porannego moczu no i niby jakiś cień wyszedł ale teraz nie wiem - bo wczoraj był 12 dzień po podaniu ovitrelle, robiłam w sobotę test z porannego moczu żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze działa i tez był cień ale to był test o czułości 10 mlu/ml a ten wczorajszy to był 25 mlu/ml.
Ale wiecie czuje że się udało. Brzuch mnie pobolewa, piersi nie bolą ale takie pełne się zrobiły, senna jestem bardzo i głodna ciągle.
Monia o kurczaki trzymam kciuki!
Gogo za Ciebie też!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Masz rację Rafaello, może teraz posypią się te dobre wieści
trzymamy mocno kciuki!!!
Angie 31 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Elfku mam pytanie, widzę, że odstawiłaś clo po pierwszym cyklu. Jaki był powód? jak sie czujesz na lamette? Jak endo?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyMiśkowa wrote:Elfku mam pytanie, widzę, że odstawiłaś clo po pierwszym cyklu. Jaki był powód? jak sie czujesz na lamette? Jak endo?
Clo odstawiłam przez słabe endo właśnie,doszło przy dołożeniu estrofemu do 6,7mm w dniu potwierdzenia owulki. Pęcherzyki miałam trzy, dwa pękły przy zastrzyku.
Przy lammettcie w pierwszym cyklu miałam endo 9mm (w dniu potwierdzenia owulki), a w drugim niestety tylko 7 mm.
Ogólnie przy obu preparatach czułam się ok, chyba przy letrozolu mam tylko bóle głowy, ale nie wiem czy to dokładnie ten lek powoduje czy stres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 14:46
-
O dziękuję za odpowiedź. Mi clo też zmarnowalo endo (1.5 mm) dlatego chciałabym pomęczyć lekarza o letrozol. Może tu będzie lepiej.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
a ja trzymam za wszystkie testujące niebawem no i za Basię
oby grudzień był na prawdę magiczny!!230515 lubi tę wiadomość
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”