CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Daktylku, bardzo mi przykro:( czytałam, że brałaś duphaston, więc powtórze znowu to, co mi lekarz powiedział: wiele kobiet słabo przyswaja progesteron podany w sposób doustny, więc na przyszłość spróbuj luteinę.
Będzie dobrze!
Monia, u mnie ovitrelle trzymało 12-13 dni;/ ale ja mało piję i słabo mi się wypłukuję, trzymam kciuki.
Gogo - nie ma okresu, jest nadzieja!
Angie,jak już napiszesz tę książkę to ja poproszę z autografem. Mam nadzieję, że jednak wcześniej czy później będziemy wspominać te starania i ten wątek z uśmiechem.
U mnie 7dpo, od wczoraj wyższe temperatury, nie robię sobie za dużo nadziei.gogo19 lubi tę wiadomość
-
daktylek wrote:Na mnie zawsze lepiej dzialal duphaston niż luteina. Po duphastonie po kilku dniach przychodzil okres. Po luteinie przychodzil kiedy chcial... Po tygodniu nawet albo dłużej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:06
-
daktylek wrote:Na mnie zawsze lepiej dzialal duphaston niż luteina. Po duphastonie po kilku dniach przychodzil okres. Po luteinie przychodzil kiedy chcial... Po tygodniu nawet albo dłużej
A luteinę brałaś dopochwowo czy podjęzykowo? -
Pika_F3 wrote:Dziewczyny mam problem: po pregnylu (11 dc) robiłam test owu i był pozytywny wiec wydawało mi się, że jest to oczywiste i owulacja była... Natomiast w 21 dniu cyklu zrobiłam progesteron a tam ku mojemu zdziwieniu 2,33 ng/ml gdzie norma przy fazie lutealnej to u nich 3,34- 25,56.... Od 16 dc biore duphaston... wiec tez to chyba powinno podniesc progesteron...
-
Rafaello wrote:Nie sugeruj się aż tak mocno tempką, owulacja może być od 2 dni przed skokiem do 2 dni po skoku temperatury
póki nie ma @ jest nadzieja
Mierzenie temperatury za bardzo mnie stresowało, olałam mierzenie po 3 cyklach
Trzymam kciuki! -
moniaaa_1988 wrote:Dziewczyny a ja głupia wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam test, w środku dnia, nie z porannego moczu no i niby jakiś cień wyszedł ale teraz nie wiem - bo wczoraj był 12 dzień po podaniu ovitrelle, robiłam w sobotę test z porannego moczu żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze działa i tez był cień ale to był test o czułości 10 mlu/ml a ten wczorajszy to był 25 mlu/ml.
Wiem ze teraz pozostało mi tylko powtórzyć test ale to czekanie mnie wykończy. Mąż każe mi poczekać do piątku ale nie wiem czy wytrzymam i jutro nie zrobię. Na betę pójdę dopiero jeśli wyjdzie test sikany.
Ale wiecie czuje że się udało. Brzuch mnie pobolewa, piersi nie bolą ale takie pełne się zrobiły, senna jestem bardzo i głodna ciągle. -
A mi dzisiaj lekarz potwierdził, że owulacja była! Endometrium ładne, ponad 10mm, ciałko żółte widoczne. ♥ było, więc teraz czekamy do 14 dpo, równo do Bożego Narodzenia [!!] i robimy test. Codziennie modlę się, żeby się udało. Może nasz Krzysiu nad nami czuwa i przyprowadzi rodzeństwo...
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki! Najmocniej na świecie.
Daktylek, przykro mi bardzo, przytulam Cię mocno.Płatek szkarłatny, gogo19 lubią tę wiadomość
-
daktylek wrote:Wracam na różową stronę... Za trzy moze dwa miechy ruszamy do boju na nowo. Atat ile masz odcZekać?
Daktylku... No... Ochh... Przytulam❤
Co to się dzieje ja nie rozumiem tego świata. No nie rozumiem
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
daktylek wrote:Wracam na różową stronę... Za trzy moze dwa miechy ruszamy do boju na nowo. Atat ile masz odcZekać?
Ja tylko do nowego cyklu.
Ale jeszcze nie było @. Trzy tygodnie dopiero od poronienia minelo.
Ale chyba sie wstrzymam porobie badania.
Daktylku, tak mi przykroponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
gogo19 wrote:Beta negatywna34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Marrtusia wrote:Hej dziewczyny, wczoraj miałam usg w 12 dc, wysiedziałam 3 mega jajka - 21mm, 30mm i 32mm. Wczoraj poszedł pregnyl i podziałaliśmy z mężem, dzisiaj poprawka. Trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki:)34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian