CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
atat wrote:Ja to sie raka boje panicznie. Mi tak spieszno bo lata lecą, geny pełne raków.
Dla mnie to i z tego clo trojaki mogą byc!
Gin mowi ze dwie dziennie ty bierzesz dwie dziennie....
Cholera!
I ty weźmiesz. Trzeba wzmocnić te twoje jajca bo one też już portkami trzęsą ile przed nimi roboty❤Marti2015 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Martek32 wrote:Jutro idę, ale dopiero po 19. Dam znać czy coś pękło
dzisiaj mnie jajcory nawalały że hoho, lewy aż promieniował do uda... bagno jak tralala poza tym... ale dzisiaj bez serduszek bo małż w delegacji, dopiero jutro będziemy działać
wczoraj też było
więc może mimo dzisiejszej przerwy się uda...
No pewnie !jak ma się udać to i ❤ sprzed trzech dni przetrwa. Daj znać jutro po wizycie jak już ululasz syncia i spoczniesz❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
atat wrote:Ja to sie raka boje panicznie. Mi tak spieszno bo lata lecą, geny pełne raków.
Dla mnie to i z tego clo trojaki mogą byc!
Gin mowi ze dwie dziennie ty bierzesz dwie dziennie....
Cholera!
atat ja brałam po 3 i nic się nie działo. Jak będziesz monitorować cykl to w najgorszym przypadku jak pęcherzyk nie pęknie dostaniesz lek na wchłonięcie i heja. Lekarz nie doprowadzi do powstania torbieli przecież
Bliźniakami się nie martwmi też to po głowie chodziło, lekarz ostrzegał. ale moje jajniki olewają clo jak się okazało, ba lewy kompletnie nie reaguje. Nie wiesz jak zareaguje twój organizm dopóki nie spróbujesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 06:52
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Angie 31 wrote:Ach tam przestań nie dygaj nic ci nie będzie .najwyżej wychodujesz dwa jajcory się je zaplodni i będziesz mieć blizniaki. I tak się napocisz przy jednym to przy okazji dwa odchowasz i za szybko nie będziesz znów kombinować ze starankami. Słyszałam też że mimo podwojnej dawki wcale nie musi dojść do owulacji. Bez paniki. Ale jesli boisz się tego CLO to poproś o recepte na letrozole?lub jakiś zamiennik. Ja moge polecić go bo żadnych skutków ubocznych nie odczułam
I patrz jak bedziemy się fajnie schizowac przez cały cykl!
Pewnie że walczę jak się nie uda w tym cyklu to w następnym a jak nie w następnym to w kolejnym marzenia się spełniają tylko mocno tego musisz chcieć i nie tracić wiary. Najgorsze były pierwsze stymulowane cykle strasznie to przeżyłam zresztą nawet chyba pamietacie. Zegnanie się itp. Straszne dno. Teraz nie pozwolę żeby coś takiego mnie dopadło bo niby jak dzidziulek ma się pojawic w tak martwym stanie ducha.
Będzie co ma być. A wierzę że będzie dobrze.
jesli miałabym obawy jak ty Atat to pewnie tak jak Angie pisze zmieniłabym na letrozole,moze nawet skuteczniej zadziała niz CLO.
Idziecie łeb w łeb,fajnie...nie ma co sie poddawac,zamartwiac na zapas,wazne by miec siłe by walczyc do konca,do zwycięstwa...
dac wam przymierzyc spódnice?moze podziała?zielony symbol wzrostu, płodności, natury; zieleń podobnie jak niebieski uspokaja..
tymczasem wy kolor czerwony stan ekscytacji,pełen energii,czyli pełna moc i gotowe do działaniaAntoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:Marsz na bete!Jesli była późna owulacja to i zagniezdzenie może potrwać do 12dni dwa dni po już jakiś bladzioch by wyszedł. Do tego wg OF zawsze licz dwa dni plus dwa dni minus jeśli chodzi o owulke. Dlatego niektorym dziewczynom testy cienie wychodzą juz niby 10dpo a innym 12dpo.Powodzenia i fasolinki życzę ❤
u mnie test negatywny wyszedł w 14dpo ovu,w 17 dpo zrobiłam i druga kreseczka jasna była,na drugi dzien była powtórka,były wyrazne dwie krechy,betowałam i było juz powyzej 500.Nie ma co czekac,myslec,test moze wyjdzie negatywny ale beta kto wie???
Ja dzis kolejny raz beta,zobaczymy co będzie,powinno byc juz koło 8000 jesli jest ok...jeszcze wkurzyła mnie pielęgniarka,pytam czy wynik bedzie popoludniu jak codzien,a ona ze nie gwarantuje mi wyniku na dzis,ze moze byc tez tak ze dopiero na poniedziałek popoludniu bedzie,juz mi cisnienie podniosła,wynik potrzebuje na poniedziałek na wizyte kurrrrczaczki.
Zawsze mówiły ze wynik popoludniu a dzis zmiana jakas,czekam teraz niecierpliwie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 09:28
Antoś IVF,Julisia natural
-
nie denerwuje sie tylko czasem ludzie mnie wkurzają,zamiast cieszyc sie ze pracują,ze w ciepełku,to taka pinda focha strzela jakby za kare dzis w pracy była.Ostatnio draznią mnie tacy ludzie zimni,obojętni...rozumiem,kazdy ma czasem zły dzien ale to juz kolejny raz kiedy jestem na badaniach i z musu rozmawiaj z pacjentem.Zostawiam kupe kasy za badania,częsc idzie na ich pensje wiec powinny raczej dbac o placówke bo są jej wizytówką...
Poza tym wieje pozytywną energią,wszystko nastawiam ze bedzie dobrze,nie przyjmuje zadnej innej opcji.
Wczoraj miałam imieninki,prócz kwiatów i prezentów dostałam takie malenkie buciczki od przyjaciółki z pracy,słodziachne,mówie wam.Choc jeszcze nie mysle o takich rzeczach to rozglądam sie własnie za takimi malenkimi bucikami w pudełeczku.Jesli wszystko bedzie dobrze,dotrzemy do 10 tygodnia to podaruje je tesciowej,w taki sposób dowie się ze zostanie babcią,bo na razie prócz przyjaciólki to nikomu na razie nie mówimy bo za wczesnie,róznie bywa,same wiecie.Antoś IVF,Julisia natural
-
Biedronka7 wrote:Hej dziewczynki! Jagna nic sie nie denerwoj bo to dzidzi szkodzi na pewno bedą wyniki i to z duża betka
Ja jadę oddać krew na badanie prolaktyny w końcu
Miłego dzionka !
dobrych wyników,usmiechu na twarzy BiedronkaAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:nie denerwuje sie tylko czasem ludzie mnie wkurzają,zamiast cieszyc sie ze pracują,ze w ciepełku,to taka pinda focha strzela jakby za kare dzis w pracy była.Ostatnio draznią mnie tacy ludzie zimni,obojętni...rozumiem,kazdy ma czasem zły dzien ale to juz kolejny raz kiedy jestem na badaniach i z musu rozmawiaj z pacjentem.Zostawiam kupe kasy za badania,częsc idzie na ich pensje wiec powinny raczej dbac o placówke bo są jej wizytówką...
Poza tym wieje pozytywną energią,wszystko nastawiam ze bedzie dobrze,nie przyjmuje zadnej innej opcji.
Wczoraj miałam imieninki,prócz kwiatów i prezentów dostałam takie malenkie buciczki od przyjaciółki z pracy,słodziachne,mówie wam.Choc jeszcze nie mysle o takich rzeczach to rozglądam sie własnie za takimi malenkimi bucikami w pudełeczku.Jesli wszystko bedzie dobrze,dotrzemy do 10 tygodnia to podaruje je tesciowej,w taki sposób dowie się ze zostanie babcią,bo na razie prócz przyjaciólki to nikomu na razie nie mówimy bo za wczesnie,róznie bywa,same wiecie.
Hihi tez miałam wczoraj imieninynajlepszego Jagna!
Tata zawsze mówił na mnie Jagienka
Tylko ja w prezencie dostałam zbyt wczesna @
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Hihi tez miałam wczoraj imieniny
najlepszego Jagna!
Tata zawsze mówił na mnie Jagienka
Tylko ja w prezencie dostałam zbyt wczesna @
ha ha Jagienka,więc równiez przyjmij najlepsze życzonka,spełnienia tego jednego marzenia....posyłam dodatkową porcje wiruska,a ta wczesna @ oznacza,ze ten cykl cos przniesie,nie na darmo przyszła tak wczas.Na mnie tato mówił JagnaAntoś IVF,Julisia natural
-
atat wrote:Ten progesteron masakra! W 20dc bez dupka był 8 w 24 dc jest 3! Przy dupku!
To chyba niedobrze wróży.
niski masz ten progesteron.
Dlaczego zdaNiem lekarza nie bada się progesteronu przy dupku?
A w poprzednich cyklach tez miałaś taki niski ?
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Jagna, Atat to w takim razie spóźnione ale szczere życzonka zdrowych bobasów i szybkich zafasolkowan
Ja juz po badaniu 1.5 godziny tam siedziałam wrrrr myslalam ze mnie cos trafioj wyniki to dopiero 8 marca na spotkaniu z konsultantem bo do niego wysyłają. Uroki leczenia sie w uk
Będzie córeczka -
Biedronka7 wrote:Jagna, Atat to w takim razie spóźnione ale szczere życzonka zdrowych bobasów i szybkich zafasolkowan
Ja juz po badaniu 1.5 godziny tam siedziałam wrrrr myslalam ze mnie cos trafioj wyniki to dopiero 8 marca na spotkaniu z konsultantem bo do niego wysyłają. Uroki leczenia sie w uk
Szybciej zaciàzysz naturalnie nim sie doczekasz wyników...
Posylam powtorke wiruskówAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna,odebrałas wyniki?
Dziewczyny, zafasolkujemy wszystkie w lutym hahBiedronka7, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
Starania od września 2014r.
Mama 7letniej Magdalenki.
PCOS,niski progesteron, brak rosnących pęcherzyków, cienkie endo
2.02.2015r- ciąża biochemiczna..
Stymulacja i walka, w lipcu cud! 2 kreski!
Oczekujemy naszej Iskierki Nadzieji - marzec 2017