CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Elina wrote:ja mam 1 cykl z clo i nie zadziałał nici dostałam dwa zastrzyki po wzięciu zastrzyków do lekarza i nic no to za 5 dni do lekarza i sie okazało że urosły ale z opóźnieniem i teraz w czwartek dostałam ovitrelle
Jagna 75 lubi tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Jagna 75 wrote:Tak udało sie,jednak dzis ściągam zielonà spódnice,49 dzien cyklu nie udalo mi sie utrzymac ciàzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 18:50
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanka 85 wrote:Jagna... tak mi przykro... Byłaś u lekarza? Czy znów robiłaś betę? Przecież wczoraj miałaś przyrost. Jedno jest pewne i pocieszające - jesteś płodna, to już wiesz.
Popoludniu zaczely bolec krzyze,rano plamilam,teraz wszystko ze mnie leci...Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna Slonce, boli? Ja prawie mdlalam z bólu.
Do tego biegunka.
Idź do lekarza tak czy siak. I lez prosze.
Bardzo mi przykro, opowiadałam mężowi twój przypadek, cieszyliśmy sie jak lekarz powiedział ze wszystko dobrze.
Pamietam ze my Cie wspieramy !!
Kochana, serce teraz pęka ale to sie wyciszy, obiecuje!ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Jagna 75 wrote:Tak udało sie,jednak dzis ściągam zielonà spódnice,49 dzien cyklu nie udalo mi sie utrzymac ciàzy.
dlaczego lekarz nie dał środków na utrzymanie ciąży nie rozumiem. trzymaj się kochana pędź do szpitala4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Miałam resekcję klinową jajników, to jest dopiero mój trzeci. Wcześniej przy PCOS wszystko było nieregularne. 4 listopada miałam operację, 10 list. dostałam miesiączkę, po 17 dniach znów miałam @, później czekałam i czekałam i po 45 dniach znów @ no i to jest właśnie trwający teraz 3 cykl. Dopiero zaczynam ustalać długość trwania i w który dzień wychodzi owulacja. Mówiłam, że jestem nowicjuszką w tych sprawach! Hiihihi
-
Jagna 75 wrote:Popoludniu zaczely bolec krzyze,rano plamilam,teraz wszystko ze mnie leci...
Jagna strasznie mi przykroBoże jak ja doskonale wiem co teraz czujesz i co czułas wcześniej jak beta nie rosła tak ja trzeba, ja przeżywałam to samo. Z tym ze ja słyszałam juz serduszko
tak jak Atat pisze - serce teraz peka i masz wrażenie ze się rozpadasz ale to minie, potrzeba trochę czasu.
Trzymaj się Kochana :*03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Jagna przykro mi... Trzymam kciuki za dalszą historie... :*07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard