CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Nokide wrote:Ja od wakacji jeżdżę do Poznania.
Tak sobie patrzę teraz na najnowsze wyniki i mam niską Prolaktynę, a przecież brałam parlodel żeby prolaktyna była niższa... to chyba bez sensu
a leczysz sie u gin czy w klinice ??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Nokide wrote:Ja od wakacji jeżdżę do Poznania.
Tak sobie patrzę teraz na najnowsze wyniki i mam niską Prolaktynę, a przecież brałam parlodel żeby prolaktyna była niższa... to chyba bez sensu
ja pochodzę z okolic poznania leszna a ty??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Nokide wrote:W klinice na polnej
prywatnie czy na NFZ bo my chodzimy prowatnie dużokasy idzie ale naprawdę warto mamy super lekarza bardzo miły dokładny wszystko tłumaczy co i jak naprawdę super a na NFZ nie chcę niestety teraz tak że jak nie daszkasy to się tobą zajmą bo zajmą a jak dasz to całkiem inaczej niebo a ziemia4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
pyatii wrote:Dziewczyny boję się hiperstymulacji
Pisałam Wam, że mam swoja owulacje regularnie, ale dostałam CLO na lepszą jakość. Biorę pół tabletki. Dzisiaj 8 dc i od początku mocno czuje jajniki, nie powiedziałabym że to jest ból, ale takie dyskomfort. Dziewczyny które miały SWOJĄ owulacje a brały mimo to clo- powiedzcie mi prosze czy to normalne?
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Nokide wrote:W sierpniu:
przed MPC 13,75
po podaniu 47,70
2 godz. po : 34,10
w listopadzie: 17,72
teraz 25 stycznia: PRL: 2,17
no to rzeczywiście niska. wogóle jak lekarz przepisał ci leki na zbicie prolaktyny jak była taka niska powinien dać na podwyższenie nie rozumiem tego, chyba że źle przeczytałaś ulotkę ja zaraz poszukam opisu tego leku na necie.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:witajcie dziewczyny czy macie doświadczenie z ovitrelle?31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Nokide wrote:W sierpniu:
przed MPC 13,75
po podaniu 47,70
2 godz. po : 34,10
w listopadzie: 17,72
teraz 25 stycznia: PRL: 2,17
parlodel to lek na zbicie prolaktyny nie rozumiem lekarza ale tez nie mogę mówić bo nim nie jestem albo z nim porozmawiaj albo zmień na innego.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
pyatii wrote:Naturalnie mi pękają. Albo się wchłaniają... teraz o tym czytam właśnie. Bo zawsze po owu chodziłam do gina i nie było już pęcherzyków więc gin twierdził, że pękały, i faktycznie progesteron mialam wysoki ok 32, więc chyba niemożliwe żeby się wchłaniały?
Kurcze boję się strasznie, że narobie sobie więcej szkody niż pożytku...
Jagna Ty brałaś clo mimo własnej owulacji? czy dobrze pamiętam?
Czy jeszcze któraś z Was brała?
Antoś IVF,Julisia natural
-
Opolanka 85 wrote:W środę miałam drugi raz w życiu podany ovitrell (2 cykl na clo). Piersi bolą, testy owulacyjne od środy są super pozytywne (robię pomimo monitoringu, tak dla sprawdzenia). Przytulanki zalecone w środę, czwartek, piątek. A jak tam u Ciebie po zastrzyku?
ja dostałam zastrzyk w ten czwartek wczoraj przerwa miała być a od dzisiaj się staramy 3 x dziennie do wtorku we wtorek duphaston przez 10 dni i test ciążowy jak pozytywny to dalej duphaston na utrzymanie ciąży a potem zobaczymy. a jak się nie uda to przechodzimy na leki drogie w zastrzykach gonadotropiny od 600-1000zł na miesiąc bo u mnie clo wogóle nie zadziałało i musiałąm brć jeszcze dwa jakieś zastrzyki ale nazy nie pamietam i niby już miało się nie udać a teraz w srodę byliśmy na usg i niespodzianka pęcherzyk 18 i 19 mm. są dwa może udadzą się bliźniaki super by było . i teraz w czwartek ovitrelle tak jak pisałam. a kiedy robiłaś test ciążowy bo czytałam że dopiero 10 dni po ovitrelle bo daje fałszywy wyni więc myślę czy nie zrobić po 10 niach dwa z apteki a 12 lutego bhcg? coo tym myslisz??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Nokide wrote:Porozmawiam z nią jak pojadę, jadę w marcu 12-13 dc mam być.
co dopiero w marcu ?? masakra my jeżdzimy co tydzień. to ci się przeciągną wizyty. jak masz dopiero na marzec to Nokide idź do innego lekarza i się poradź lepiej zaciągnąć opini dwóch trzech lekarzy. mi sięwydaje że twój lekarz mocno sie pomylił z tymi lekami ale tak mi się wydaje. skonsultuj się z innymi lekarzami.
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Dziewczyny boję się hiperstymulacji... Może jednak nie powinnam próbować CLO skoro mam własną owulacje...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard