CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Elina wrote:dziewczyny ja jestem pewna że daje sobie czas jeszcze 4 cykle a potem invitro
Patrzyłam na Twój pamiętnik - jest tak młodziutka, że o ile nie masz dramatycznych wyników badań, to masz czasu a czasu, żeby starać się naturalnie. Z tym porzucaniem wszystkiego to też kiepski pomysł, tak jak Jagna napisała - żyj, ciesz się życiem! To że bierzesz dupka nie znaczy, że masz przestać normalnie funkcjonować. Pomyśl o tych wszystkich kobietach, które ciąż nie planują, wpadają - czy one stosują jakąś taryfę ulgową, rzucają wszystko zaraz po zapłodnieniu? Nie, bo nie mają pojęcia, że są w ciąży i wszystko kończy się dla nich dobrze:) -
cookiemonster wrote:Na jakiej podstawie Elina to invitro?
Patrzyłam na Twój pamiętnik - jest tak młodziutka, że o ile nie masz dramatycznych wyników badań, to masz czasu a czasu, żeby starać się naturalnie. Z tym porzucaniem wszystkiego to też kiepski pomysł, tak jak Jagna napisała - żyj, ciesz się życiem! To że bierzesz dupka nie znaczy, że masz przestać normalnie funkcjonować. Pomyśl o tych wszystkich kobietach, które ciąż nie planują, wpadają - czy one stosują jakąś taryfę ulgową, rzucają wszystko zaraz po zapłodnieniu? Nie, bo nie mają pojęcia, że są w ciąży i wszystko kończy się dla nich dobrze:)
kochana ja mam czas ale mój mąż ma już 43 w tym roku ja 21 i dlatego zależy nam na szybkim założeniu rodziny.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Zaraz zaraz czekaj to ta blondyna jest w ciąży? Ta co z nim mieszka? Ja 4lata tego nie oglądałam dziś pierwszy raz po tak długiej przerwie i kuzwa jak na złość motyw ciążowy ja pitole wszędzie dzieci nawet w m jak miłość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Zaraz zaraz czekaj to ta blondyna jest w ciąży? Ta co z nim mieszka? Ja 4lata tego nie oglądałam dziś pierwszy raz po tak długiej przerwie i kuzwa jak na złość motyw ciążowy ja pitole wszędzie dzieci nawet w m jak miłość
kochana Tomek jest w ciąży z koleżanką z pracy z którą kiedyś romansował ta ruda i z Asią tą blondyną co mieszka z nią. wojtuś to syn tomka i małgosi małgosia wyjechałą za granice i dołączyła do sekty a wojtusiem opiekowała się Asia i pomogła go sprowadzić do Polski. kochana jest tyle osób że ja nie pamiętam wszystkich imion poczytaj sobie od kilku odcinków co tam było na mjakmilosc.pl i będziesz wiedziała kochana. dzieci w ful jest tam. a i lena trafiła do szpitala to córka kingi. a magda wyszła za mąż i będą adoptować chłopca. poczytaj na mjakmilosc.pl dużo się dzieje.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
dziewczyny jestem po monitoringu, mam 6 pęcherzyków dominujących... z jednej strony 3x 20 mm, z drugiej 2x 20 mm i 1x 18 mm... endometrium 14 mm. Nie wiem co o tym myśleć...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Jagna 75 wrote:a ty jestes juz po tym antybiotyku,czy jeszcze w trakcie?
Antybiotyk skończyłam w niedziele. Clo brałam tylko trzy dni.
Ale jeszcze 5 tygodni mam brac proszki na zapalenie zoladka.
I tu zdania lekarzy sa podzielone. Gin każe sie starać.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Elina wrote:kochana Tomek jest w ciąży z koleżanką z pracy z którą kiedyś romansował ta ruda i z Asią tą blondyną co mieszka z nią. wojtuś to syn tomka i małgosi małgosia wyjechałą za granice i dołączyła do sekty a wojtusiem opiekowała się Asia i pomogła go sprowadzić do Polski. kochana jest tyle osób że ja nie pamiętam wszystkich imion poczytaj sobie od kilku odcinków co tam było na mjakmilosc.pl i będziesz wiedziała kochana. dzieci w ful jest tam. a i lena trafiła do szpitala to córka kingi. a magda wyszła za mąż i będą adoptować chłopca. poczytaj na mjakmilosc.pl dużo się dzieje.
Ale Asia nie jest w ciàzy,przeciez pusty pecherzyk czy cos takiego sie okazałoAntoś IVF,Julisia natural
-
pyatii wrote:dziewczyny jestem po monitoringu, mam 6 pęcherzyków dominujących... z jednej strony 3x 20 mm, z drugiej 2x 20 mm i 1x 18 mm... endometrium 14 mm. Nie wiem co o tym myśleć...
Jak to co-pijemy za sukces..pièkna hodowlaAntoś IVF,Julisia natural
-
atat wrote:Antybiotyk skończyłam w niedziele. Clo brałam tylko trzy dni.
Ja bym poczekala jeden cykl,bedzie pewniej,a tak bedziesz sie zamartwiac.
Zaczniesz ze mnàWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:00
Antoś IVF,Julisia natural
-
pyatii wrote:dziewczyny jestem po monitoringu, mam 6 pęcherzyków dominujących... z jednej strony 3x 20 mm, z drugiej 2x 20 mm i 1x 18 mm... endometrium 14 mm. Nie wiem co o tym myśleć...
Łoooo matko ale żeś naprodukowala. A co lekarz na to?wiesz jak się jedna komórka zaplodni to zablokuje kolejne chyba że wszystkie wyleca na raz i plemniki oszaleją z radości przynajmniej nie będą się kłócić. Ale jest ryzyko piecioraczkow lub szescioraczkow. Nie wiem co ci doradzić. Sama bym nie wiedziała w sumie...
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna 75 wrote:Ale Asia nie jest w ciàzy,przeciez pusty pecherzyk czy cos takiego sie okazało
Muszę obejrzeć wczorajszy odcinek.i weź tu nie myśl o chęci ciąży i posiadania maleństwa jak nawet w takim popularnym serialu ten wątek poruszyli jeszcze Ovufriend reklamę sobie w nim zrobi
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
atat wrote:Antybiotyk skończyłam w niedziele. Clo brałam tylko trzy dni.
Sluchaj własnego sumienia i gina. Nasze wypowiedzi weź tylko pod uwagę. Każdy jest kowalem swego losu. Ja bym zrobiła ❤ chociaż pewnie balabym się
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Muszę obejrzeć wczorajszy odcinek.i weź tu nie myśl o chęci ciąży i posiadania maleństwa jak nawet w takim popularnym serialu ten wątek poruszyli jeszcze Ovufriend reklamę sobie w nim zrobi
Ha,i jeszcze nasz wàtek z CLO wykorzystajàAngie 31 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja juz wczoraj poplynelam, bo myslalam ze dopiero 12 dc to gdzie do owu. No i dzis juz tez.
Co ma byc to bedzie.
Nie chce sobie wyrzucać ze straciłam cykl.
Natura sama decyduje a ja akurat wyjątkowo w tym cyklu czując ze nie wolno i ze nie wzięłam całego clo poczułam "zew natury".
Jagna 75, Angie 31 lubią tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Ja juz wczoraj poplynelam, bo myslalam ze dopiero 12 dc to gdzie do owu. No i dzis juz tez.
Co ma byc to bedzie.
Natura sama decyduje a ja akurat wyjątkowo w tym cyklu czując ze nie wolno i ze nie wzięłam całego clo poczułam "zew natury".
Jak to mówià?-DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZYAntoś IVF,Julisia natural
-
No zobaczymy. Pocieszające ze ten jeden jajnik jeszcze cos produkuje.
Ze endo spoko. To zapalenie i ta bakteria podobno lubią wracac. Wiec nigdy tak naprawdę nie bedzie dobrego momentu.
Moze jajnik sie wypnie na mnie? A stan zapalny wróci wczesniej?
Nie ma prostych odpowiedzi wiec trzeba płynąc.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:Ja juz wczoraj poplynelam, bo myslalam ze dopiero 12 dc to gdzie do owu. No i dzis juz tez.
Co ma byc to bedzie.
Ciuf ciuuuuf pociąg do gwiazd odjeżdża za minutę. Pasazerów prosimy o zapiecie pasów i życzymy miłej podróży... Nagle z gaszczow wylatuje roztrzepana Angie i krzyczy jeszcze jaaaaa jeszcze jaaaa kur.. odjechał. Dobra zaczekam na następny 8 -) hihihihiatat lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤