CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Ha,i jeszcze nasz wàtek z CLO wykorzystajà
A co ty myślisz Jagna skądś muszą czerpać prawdziwe historie. Ogladajmy M jak Miłość hahahaha
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Ciuf ciuuuuf pociąg do gwiazd odjeżdża za minutę. Pasazerów prosimy o zapiecie pasów i życzymy miłej podróży... Nagle z gaszczow wylatuje roztrzepana Angie i krzyczy jeszcze jaaaaa jeszcze jaaaa kur.. odjechał. Dobra zaczekam na następny 8 -) hihihihi
Angie wsiadaj nie wygłupiaj sie!!
Bzykaj sie teraz, nic nie tracisz. A jajka całkiem dobre. Dwa dni jeszcze do pęknięcia masz!
Także spoko.
Bagaż masz? Biała spódnica jest? Jaka to miała byc w trakcie owu?
Wsiadaj, mam w przedziale wino, popijamy pogadamy zobaczymy co sie z tego urodzi
Urodzi?? Hahahaponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Podaj mi rękę bo wiszę na drzwiach i próbuje kieckę zmienić narazie jeszcze w żółtej popylam ale tak mi się chce tego wina bo endo słabe że chyba dam radę się wgramolic. Urodzi się urodzi tylko wino dopijemy hihih
Idę spać bo w nocy czeka mnie atak mój wraca dopiero ok 2 ooooj to już za dwie godzinki ❤❤❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Złap mnie za reke! Akurat w tym przedziale wypijemy wino na endo, bedziesz jak ta lala za dwie godziny
Ja na endo biore niepokalanek. Podleczylam nim endometrioze wiec moge polecić z czystym sumieniem.
Od kiedy go biore endo gra i śmiga piekne, chociaz ono!!Angie 31 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
pyatii piękna hodowla
Elina macie jeszcze trochę czasu pamiętaj że facet może dłużej (jeśli chodzi o wiek)
a ja dziewczynki wczoraj byłam u mojego gina na NFZ - dał mi skierowanie na badania i kazał czekać spokojnie i przyjść 22.02 jednak bo powiedział, że wtedy wszystko będzie widać. że 15.02 jeszcze mogłoby nie być widać serduszka a tak już powinno być widać. zejde na zawał do 22
powiedział, że w poprzednich cyklach nie mogło się udać bo nigdy pęcherzyk nie przekroczył 17-19mm a endo max 6,5mm a teraz miałam pęcherzyk 21,6mm i endo 10,2mmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 06:48
-
Dea28 wrote:pyatii piękna hodowla
Elina macie jeszcze trochę czasu pamiętaj że facet może dłużej (jeśli chodzi o wiek)
a ja dziewczynki wczoraj byłam u mojego gina na NFZ - dał mi skierowanie na badania i kazał czekać spokojnie i przyjść 22.02 jednak bo powiedział, że wtedy wszystko będzie widać. że 15.02 jeszcze mogłoby nie być widać serduszka a tak już powinno być widać. zejde na zawał do 22
powiedział, że w poprzednich cyklach nie mogło się udać bo nigdy pęcherzyk nie przekroczył 17-19mm a endo max 6,5mm a teraz miałam pęcherzyk 21,6mm i endo 10,2mm
A 22.02 to który to będzie tydzień? -
atat wrote:Złap mnie za reke! Akurat w tym przedziale wypijemy wino na endo, bedziesz jak ta lala za dwie godziny
Ja na endo biore niepokalanek. Podleczylam nim endometrioze wiec moge polecić z czystym sumieniem.
Od kiedy go biore endo gra i śmiga piekne, chociaz ono!!
Dobrze wiedzieć że ten nuepokalanek2tak dobrze działa, bo ja właśnie zaczęłam brać tzw.castagnus,bo u mnie endo po clo za grube nie jest,do tego do owulacji zawsze oeparol z olejem z wiesiolka-tez polecam no i pani ze sklepu ziekarskiego poleciła mi lecytyne firmy swanson,bo lecytyna ponoć zawiera estrogeny -
W życiu tyle tabletek nie lykalam :)a i jeszcze taki ovarin mi lekarz zalecił to taki suplement tez:) suplementów tyle nie mówiąc już o lekach:) jak stara babcia:) dobrze mowili-"zobaczysz jak przekroczyła 30" hahahah
-
minions wrote:A 22.02 to który to będzie tydzień?
-
Angie 31 wrote:Łoooo matko ale żeś naprodukowala. A co lekarz na to?wiesz jak się jedna komórka zaplodni to zablokuje kolejne chyba że wszystkie wyleca na raz i plemniki oszaleją z radości przynajmniej nie będą się kłócić. Ale jest ryzyko piecioraczkow lub szescioraczkow. Nie wiem co ci doradzić. Sama bym nie wiedziała w sumie...
nie no chyba jak pękną to po jednej stronie nie?to najwyżej 3. No gin nie owijając w bawełne... sra po gaciach że będzie ciąża mnoga
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Dzien dobry dzien dobry,bo sie nie przywitałam.
Za godzine wyjazd na wizyte,mam nadzieje ze wszystko ok juz ze mną,ze lekarz tak jak i ja bedzie za tym by rozpocząc starania od nowego cyklu.
Czytałam ze nawet zaraz po poronieniu niektóre dziewczyny od razu zaszły w ciąze nawet nie czekając na pierwszą @,ale ja miesiąc poczekam,zbyt wszystko swieze pewnie tam w srodku...juz dzis rano cos sie zaczęło dziac w moich jajnikach,zaczynają chyba działac..
Bede was czytac w kazdej wolnej chwili,a napisze popoludniu jaki wyrok dzis zapadnie.
Miłego dnia kobietki,ANIASTARACZKA jeszcze tylko trzy dni!
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ladybird:) wrote:Witam
Jagna racja miesiąc powinno się czekać. Tak nawet tu gdzie mieszkam zalecają.
Miłego dnia każdej z Was :**
Jestem mądrą dziewczynką,miesiąc jak dłuzej poczekam to nic sie nie stanie,cierpliwosc zostanie nagrodzona.
Organizm tez musi odpocząc,to tez był szok dla niego.
Pyatii,co ma byc to będzie,jednakowo pękac nie będą więc nie ma sie czego bac,a szansa jest spora,serduszkowac trzeba tylko,idealne wymiary trzeba to wykorzystac i musi sie udacAntoś IVF,Julisia natural
-
pyatii wrote:nie no chyba jak pękną to po jednej stronie nie?
to najwyżej 3. No gin nie owijając w bawełne... sra po gaciach że będzie ciąża mnoga
Hahaha niech sra w gacie hihihi się urodzi i wychowa jak należy a on niech tylko poprowadzi ciążę jak należy od początku do końca. Blizniaki pięknie moje marzenie❤❤❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna, dokładnie też tak myślę, jak pęknie to najwyżej połowa- a trojaczki- byłoby super, mąż się już cieszy. Ale jeszcze musi się udać...
A co do @ to też bym czekała na Twoim miejscu... :*
Angie no byłoby słodko, ale najpierw musi się udać07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Moj poprzedni gin jak raz mailam 2 pęcherzyki to powiedział ze pregnylu nie podajemy bo nie bedsiemy zwiększać szansy na ciążę mnoga,idiota:)) a ten obecny przy 4 poszedł po bandzie i kazał zastrzyk podać ovitrelle i to mi się podoba;)
-
No ja też nie dostalam zastrzyku bo podobno na usg było widać że będą pękać. Nie wiem czy faktycznie tak było, bo ja na tym usg mało widzę
NO 4 to też ładnie- mi wieloraczki nie przeszkadzają
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard