X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Elina Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja uciekam szykować się do lekarza jak wrócę to zaraz będę meldować co i jak. mam nadzieję żę nie narobicie 20 stron bo bym cały dzień czytała.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    Dziewczyny ja uciekam szykować się do lekarza jak wrócę to zaraz będę meldować co i jak. mam nadzieję żę nie narobicie 20 stron bo bym cały dzień czytała.

Trzymam kciuki ❤

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Pani Olka Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie plaza :/
    luteinka i zakladam czerwona kiece.

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    kochana nie martw się jak nie da rady tak naturalnie to masz in vitro. pomyśl jakby nie było in vitro to tyle kobiet nie miałoby możliwości na dzieci.

Wiesz ja jestem zdecydowana nawet na in vitro,ale jesli z taką stymulkà wyszlo to czemu nie sprobowac raz jeszcze

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina trzymam kciuki, no stress

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    kochana bardzo mnie boli podbrzusze bardziej niż na @ czy podczas brania duphastonu można dostać miesiązke biore duphaston drugi dzień. a jak nie @ to co ten ból może oznaczać??

Po dupku tak boli caly czas

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Stiffi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) powiedzcie mi, czy po Klomifenie mialyscie jakies plamienia? w 13 dc i dzis w 21 dc mam jakies plamienie.

gdyby to plamnienie sie tylko dzis pojawilo to bym moze pomyslala, ze implantacyjne. Ale chyba jest inne niz w 13 dc ( bylo brązowe)

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonił do mnie lekarz. Są już wyniki.nie chcial mi nic powiedzieć powiedział tylko że koniecznie mąż musi ze mną jutro przyjść. Wiedziałam że tak będzie czułam coś złego. Na huj to wszystko te tabletki te schizy z jajeczkami czy pekly czy nie. Załamka po prostu... Kompletne dno

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie.Dostalam antybiotyk na piec dni i jakis przeciwgrzybiczy zapobiegawczo.Cos tam jeszcze zostalo ale lekarz stwierdzil ze powinno samo sie jeszcze wyczyscic ewentualnie z miesiaczką zejdzie.
    Mamy czekac na @ i wtedy zaczynamy dzialac.
    Mam nadzieje ze @ przyjdzie koncem miesiàca bo od pierwszego marca lekarz jedzie z synem na ferie i dopiero bedzie dziesiątego.Ewnentualnie skocze na jednà wizyte do innego lekarza.

I znów jestem smutna,jutro musze jechac do weterynarza i uspic kota,zachorowal na bialaczke.Ma dopiero dwa lata i jego zycie musi zgasnàc.Nie wiem jak to jutro przezyje

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Opolanka 85 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Ja po wizycie.Dostalam antybiotyk na piec dni i jakis przeciwgrzybiczy zapobiegawczo.Cos tam jeszcze zostalo ale lekarz stwierdzil ze powinno samo sie jeszcze wyczyscic ewentualnie z miesiaczką zejdzie.
    Mam nadzieje ze @ przyjdzie koncem miesiàca bo od pierwszego marca lekarz jedzie z synem na ferie i dopiero bedzie dziesiątego.Ewnentualnie skocze na jednà wizyte do innego lekarza.

I znów jestem smutna,jutro musze jechac do weterynarza i uspic kota,zachorowal na bialaczke.Ma dopiero dwa lata i jego zycie musi zgasnàc.Nie wiem jak to jutro przezyje

Biedna, ale jeżeli kotek cierpi i nie ma dla niego ratunku, to lepiej mu pomóc w ten sposób... Jagna, podobno nieszczęścia chodzą parami, ale jest jeszcze takie powiedzenie - po burzy zawsze wychodzi słońce. Tego się trzymajmy!
    Ja jestem 5 dzień na progesteronie i już czuję zbliżającą się @... Boli mnie brzuch, śluz jakiś ciemniejszy. A to dopiero 6 dni po owu;/ Jestem chyba jakaś niedorobiona, że nawet progesteronu nie mogę wybrać do końca, tak samo jak w poprzednim cyklu;/

31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
    iv09cwa10kyx03d3.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Zadzwonił do mnie lekarz. Są już wyniki.nie chcial mi nic powiedzieć powiedział tylko że koniecznie mąż musi ze mną jutro przyjść. Wiedziałam że tak będzie czułam coś złego. Na huj to wszystko te tabletki te schizy z jajeczkami czy pekly czy nie. Załamka po prostu... Kompletne dno

Ale spokojnie,chodzi o te wyniki z nasienia?mialy byc za tydzien?Moze próbka byla zla albo sie zniszczyła.
    Ja tak kilka miesiecy temu mislam telefon od gina ze mam przyjechac,okazalo sie ze próbka sie zanieczyscila i muszà pobrac raz jeszcze

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • atat Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:

Angie, nie smutamy, może to nic złego wcale? Może trzeba badanie powtórzyc?
    Zazwyczaj boimy sie rzeczy, z których 80% wcale się nie przytrafia.
    A nawet jeśli to jakies złe wieści, to jestesmy z Tobą. Na wszystko jest jakaś rada!
    Nie ma sytuacji bez wyjścia!

ponad 5 lat starań
    2 poronienia
    MTHFR, BRCA1

dqpri09kk3ufcjua.png
  • atat Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:

Jagna, miałaś badania na toksoplazmoze? To twój pierwszy kot?

ponad 5 lat starań
    2 poronienia
    MTHFR, BRCA1

dqpri09kk3ufcjua.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka,czasem wystepujà plamienia,bolacy brzuch to tez sprawka dupka,nie koniecznie na @ muszą byc objawy

km5svcqgqcxnw3nt.png

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie wiem,że łatwo się mówi,ale nie martw się na zapas, nie ma sensu się dręczyć.
    Jagna bardzo mi przykro z powodu kotka:((( jedyne pocieszenie,że może będzie mu lepiej i przestanie się męczyć, trzymam kciuki za szybką @.

Stiffi ja już biorę clo 5 cykl i nie miałam żadnych plamień przez całe cykle.

Stiffi lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atat wrote:
    Jagna, miałaś badania na toksoplazmoze? To twój pierwszy kot?
    Nie to nie mój pierwszy kot,od 7 lat mam koty,ten jest trzeci.Nie robilam jeszcze badan na toksoplazmoze,raczej za tyle lat mój organizm wyprodukowal przeciwciala.Bardziej niebezpieczne jest kiedy bedąc w ciazy bierze sie pierwszy raz kota...ale wiem ze musze zrobic to badanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 16:58

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziewczyny jakby było cos z probka nie tak to by mi powiedział a tak kazał razem przyjść czulam w jego głosie że jest bardzo źle. Trzęsę się cała bo choćbym wiedziała że muszę poczekać kilka lat to bym czekała a tak już klamka zapadła. Nie wiem jak to zniose. Chyba tego nie przelkne nie dam rady

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Nie dziewczyny jakby było cos z probka nie tak to by mi powiedział a tak kazał razem przyjść czulam w jego głosie że jest bardzo źle. Trzęsę się cała bo choćbym wiedziała że muszę poczekać kilka lat to bym czekała a tak już klamka zapadła. Nie wiem jak to zniose. Chyba tego nie przelkne nie dam rady

Nie wierze zeby bylo cos naprawde zle,z kazdej sytuacji jest wyjscie

km5svcqgqcxnw3nt.png

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie jeszcze żadna klamka nie zapadła i nie wolno Ci tak mówić,wiadomo,że lekarz nie powie Ci przez telefon nic o wynikach badań ani o czymkolwiek związanych z nimi,ale rozumiem Cię bo wiem jak sama kiedy się czegoś obawiam odbieram przeróżne sygnały jako odrazu złe...
    Poczekaj do jutra i nie zadręczaj się bo szkoda nerwów...

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a dlaczego nie chciał nic powiedzieć o wynikach przez telefon przecież i tak już tym telefonem doprowadził mnie do kompletnego dna. Mówi się jest dobrze albo źle jak jest źle to dlaczego ale można to naprawić. W naszym przypadku najwidoczniej jest bardzo źle skoro musimy tam jechać osobiście żeby usłyszeć prawdę. Nie możecie mieć dzieci! To samo jakby mnie ktoś zastrzelił

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ