CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
pyatii wrote:dziewczyny jestem po monitoringu, mam 6 pęcherzyków dominujących... z jednej strony 3x 20 mm, z drugiej 2x 20 mm i 1x 18 mm... endometrium 14 mm. Nie wiem co o tym myśleć...
kochana gratuluje super!!!!! bardzo się ciesze. powiem ci tak jaj jest niski twój progesteron to masz szanse na więcej niż jedno a jak w normie albo za wysoki to nie bo będzie blokował tak jak pisała Angie.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Jagna 75 wrote:Kochana to ja nie mam czasu,mam 40 lat a mój maz 43.Faceci mogà długo,ja max 5 lat
kochana nie martw się jak nie da rady tak naturalnie to masz in vitro. pomyśl jakby nie było in vitro to tyle kobiet nie miałoby możliwości na dzieci.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
ana1122 wrote:Hej.kiedy czułyście jajniki od momentu brania tabletek clo?
Ja czułam w 14 dc jak pekaly pęcherzyki pod zastrzyku ovitrelle, a cLO brałam od 3-9 dc -
Jagna 75 wrote:Dzien dobry dzien dobry,bo sie nie przywitałam.
Za godzine wyjazd na wizyte,mam nadzieje ze wszystko ok juz ze mną,ze lekarz tak jak i ja bedzie za tym by rozpocząc starania od nowego cyklu.
Czytałam ze nawet zaraz po poronieniu niektóre dziewczyny od razu zaszły w ciąze nawet nie czekając na pierwszą @,ale ja miesiąc poczekam,zbyt wszystko swieze pewnie tam w srodku...juz dzis rano cos sie zaczęło dziac w moich jajnikach,zaczynają chyba działac..
Bede was czytac w kazdej wolnej chwili,a napisze popoludniu jaki wyrok dzis zapadnie.
Miłego dnia kobietki,ANIASTARACZKA jeszcze tylko trzy dni!
Jagna, ja w pierwszym cyklu po poronieniu nie mialam ovu mimo CLO. Male pecherzyki urosly i cykl byl bardzo krotki.
Wiec lepiej odczekac. Teraz niech sie wyczysci, poczekaj na normalną @ i dopiero od nastepnego lepiej. Chociaz moja gin mowila zeby isc za ciosem skoro dobrze jajniki zareagowaly bo szkoda ladnego endo.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna trzymamy kciuki za wizytę, nie myśl odrazu o wyroku!!!
będzie dobrze!
kochana bardzo mnie boli podbrzusze bardziej niż na @ czy podczas brania duphastonu można dostać miesiązke biore duphaston drugi dzień. a jak nie @ to co ten ból może oznaczać??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina jak brałam dupka bo teraz jestem na luteinie,to zawsze okres dostawałam na 3 dzień od odstawienia, ale pamiętam też ze jednej nocy podczas brania strasznie mnie brzuch bolał jak na @,aż musiałam wziąć nospe,ale to tylko przez chwile
-
AniaStaraczka85 wrote:Elina jak brałam dupka bo teraz jestem na luteinie,to zawsze okres dostawałam na 3 dzień od odstawienia, ale pamiętam też ze jednej nocy podczas brania strasznie mnie brzuch bolał jak na @,aż musiałam wziąć nospe,ale to tylko przez chwile
dzwoniłam do lekarza i kazał przyjechać na 16:15. powiedział że to dopiero może być owulacja a w czwartek doałam ovitrelle trochę późno. nie wiem już co mam myśleć zobacze co lekarz powie4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
AniaStaraczka85 wrote:Trzymaj się tam i daj znać co się okazało
mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. tylko zastanawiam się czy jak ovitrelle brałam w czwartek to jakieś 6 dni temu czy teraz mogę mieć dopiero owulacje??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
AniaStaraczka85 wrote:Trzymaj się tam i daj znać co się okazało
internet trochę mi szwankuje i muszę wychodzić i od nowa wchodzić na neta bo królik mi kabel zjadł i się go pytałam czy jak zjadł internet to zrobił się mądrzejszy ale stwierdziłam że nie i tak sobie gadaliśmy. naprawiłam kabel i coś szwankuje.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina nie znam się na tym aż tak bardzo ale to by było dziwne bo przecież pęcherzyki po ovitrelle pękają 36-4 8 godzin, a le z organizmem różnie bywa, nie ma co gdybać, lekqrz sprawdzi,a miałaś monitoring przed zastrzykim?
-
AniaStaraczka85 wrote:Elina nie znam się na tym aż tak bardzo ale to by było dziwne bo przecież pęcherzyki po ovitrelle pękają 36-4 8 godzin, a le z organizmem różnie bywa, nie ma co gdybać, lekqrz sprawdzi,a miałaś monitoring przed zastrzykim?
tak przed zastrzykiem miałam. a na mnie clo wogóle nie zadziałał niby i dostałam dwa zastrzyki i też niby nie zadziałały a po 5 dniach okazało się żę uroisły i to ładne bo z 3mm na 19mm. zadziałało ale później i się zastanawiam czy jest możliwe żeby ovitrelle też zadziałało później?? dzisiaj lekarz sprawdzi co się dzieje możę jest torbiel a może dopiero dzisiaj pękają. już sama nie wiem co myśleć boję się.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Ladybird:) wrote:Ania moje 2 kumpele miały. Potem gin im zmienił i jest ok . Jedna brała w drugą dziurkę a druga coś lykala
Ja osobiście też nie miałam ale lekarz jak mi przepisywal to mówił że infekcja może się zdarzyć i wtedy trzeba zmienić na coś innego.
W ogóle to ja bardzo nie lubię tej luteiny dopochwowej03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
pyatii, mówiłam że zdążysz?
powodzenia kochana.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:pyatii, mówiłam że zdążysz?
powodzenia kochana.
dziękuję :*:*07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard