CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Ja się czuje tak jak zawsze,jutro mam testować w 26 dc,oprócz mega przeziębienia i infekcji intymnej być może po luteinie to wszystko jest tak jak normalnie,a ta gulka pytałaś nie boli mnie wcale:)31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
No i co i co i co??? Ja na wszelki wypadek właśnie kupiłam jeden żeby mnie nie kusilo robienie dzisiaj-ma być jutro to bedzie:)
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:No i co i co i co??? Ja na wszelki wypadek właśnie kupiłam jeden żeby mnie nie kusilo robienie dzisiaj-ma być jutro to bedzie:)31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Kurde powiem Ci jak się nakręciłam w zeszłym miesiacu:) zrobiłam test oczywiście jedna kreska i głupia spojrzałam na niego po godzinie,zaczęłam go oglądać pod światło i.... jest dopatrzylam się jakiegoś śladu po drugiej klęsce hahahah,domyślasz się ze dokupialm znów kilka i było to samo,hahahahha ale rozsądek mi gdzieś w głębi podpowiadal ze przecież minęła godzina... no i oczywiście @ przyszła w termjnie:)
-
No to już możesz jutro testować! Super, że jesteś taka wytrwała:) Ja jeszcze trochę poczekać muszę, mam tylko nadzieję, że tym razem wybiorę chociaż do końca luttagen, bo w tamtym cyklu w 7 dniu zażywania dostałam okres - moja faza lutealna trwała 8 dni:( Więc w duchu liczę na to, że teraz uda się przynajmniej ją wydłużyć. Już to będzie dla mnie pocieszające. To mój drugi cykl na clo i pierwszy raz w życiu owulacja w 14-15 dc! A co do tego Twojego testowania w zeszłym miesiącu, to i tak Ci zazdroszczę tej przeterminowanej drugiej kreseczki, bo ja zawsze widziałam tylko jedną
A staramy się od marca 2015:(
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
A my od stycznia 2015,tez podobnie,a ten cykl to już 5 na clo,tylko zmieniłam lekarza i teraz zamiast pregnylu dostałam ovitrelle a zamiast Dupka ta luteine,powiem Ci ze jak przypomnę sobie pierwszy nieudany cykl po clo to miałam to samo-mega załamka bo byłam pewna na 99 proc ze się uda-po lekach?ciąża bankowa!!
Także rozumiem to doskonale,najgorsze ze wszystkie myśli podporządkowane są oczekiwaniom i nagle jak się okazuje ze lula to taka pustka jest jakby nie było innych rzeczy wogole na świecie:) wiec teraz podchodze z większym dystansem,choć zawsze jest mało przyjemne ukrycie zawodu -
Heja:)
Jestem po wizycie u gin, 5 tydzieńlekarz powiedział, że wszystko jak na razie jest w porządku. Powiedziałam o przepisanych lekach na jelita, i tak jak gastrolog tłumaczył, że nie ma 100% pewności. Właśnie przyjęłam pierwszą dawkę i będę myśleć pozytywnie:) strasznie się obawiałam tych leków, ale stwierdziłam, że nie ma sensu, przecież wszystko będzie, musi być dobrze!
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, zlecił mi full badań.
AniaStaraczka jutro wykonujesz test?Opolanka 85, Ladybird:), 230515 lubią tę wiadomość
-
Minions super wieści!!! Tak trzymaj;)
Tak jutro robie najpierw sikanca a potem podjadę na betę,mam nadzieje ze wyniki tez będą jutro popołudniu jak zawsze,choć to sobota. -
AniaStaraczka85 wrote:Minions super wieści!!! Tak trzymaj;)
Tak jutro robie najpierw sikanca a potem podjadę na betę,mam nadzieje ze wyniki tez będą jutro popołudniu jak zawsze,choć to sobota.
Ja robiłam betę w sobotę i wynik był tego samego dnia. i to chyba po 2 godzinach miałam. -
AniaStaraczka85 wrote:A my od stycznia 2015,tez podobnie,a ten cykl to już 5 na clo,tylko zmieniłam lekarza i teraz zamiast pregnylu dostałam ovitrelle a zamiast Dupka ta luteine,powiem Ci ze jak przypomnę sobie pierwszy nieudany cykl po clo to miałam to samo-mega załamka bo byłam pewna na 99 proc ze się uda-po lekach?ciąża bankowa!!
Także rozumiem to doskonale,najgorsze ze wszystkie myśli podporządkowane są oczekiwaniom i nagle jak się okazuje ze lula to taka pustka jest jakby nie było innych rzeczy wogole na świecie:) wiec teraz podchodze z większym dystansem,choć zawsze jest mało przyjemne ukrycie zawodu
To prawda, choć ja w pierwszym cyklu na clo miałam owulkę później o 2 dni niż normalnie i już czułam, że to raczej nie wyjdzie. A wcześniej sobie myślałam, że po stymulacji ciążę mam jak w banku. Ale teraz... no zawsze jest taka nadzieja na początku cyklu, a potem przychodzi dół. Jeszcze mnie w pracy jedna baba dobija i ciągle opowiada o swoich porodach, poronieniach, dzieciach i wszystkich wypytuje o dzieci, ciąże, porody... Ale ona mnie nie lubi i jest w 100% świadoma, że to mnie dobija;/ Pięćdziesiątkę ma na karku, a taka franca wyrachowana... Dzisiaj znowu jej się poród sprzed dwudziestu lat przypomniał ze szczegółami, no k***a!31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny pomocy- zakładając sobie luteine dopochwowa wymacalam sobie jakąś gule w niedalekim sąsiedztwie szyjki macicy, wilekkości chyba wiśni, co to może być? Miała tak któraś z Was? Mam nadzieje E to jakieś hormonalne tylko,bo tak właściwie z dnia na dzień się pojawiło, praciez regularnie chodzę do gina,codziennie ta luteine zakładam...cholerka
Moze to od tego stanu zapalnego?
W każdym razie marsz do gina i na cytologię tak czy siak!!
Ale nie ma co sie martwic, pewnie od tej luteiny i podraznilas to sie jakby pryszcz zrobił.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Opolanka ja też biorę Luttagen
mój gin powiedział, że tabletki dopochwowe to już przeżytek
dziewczyny w ovarinie jest kwas foliowy, choć mi się ovarin kończy i kazał mi przejść na zwykły kwas foliowy
Minions jak po wizycie? było coś widać? ja byłam w poniedziałek i oprócz pogrubionej macicy i ciałka żółtego nic nie widziałniby powiedział, że to normalne. martwi mnie teraz kaszel i katar żeby mojej kruszynce nie zaszkodził
-
Dzisiaj mam doła... Mam dość tego wszystkiego. Mam piękne owulacje, super endometrium, wszystkie wyniki super w normie- i dlaczego mi się nie udaje? ;(;( już mam dośc tego łażenia po lekarzach, sprawdzania itp... dlaczego muszę tyle czekać
i jeszcze nie wiem czy kiedykolwiek zajdę w ciąże
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard