CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Pyati no faktycznie jest różnica, m am nadzieje ze nie czujesz się urażona:) nie spojrzałam wcześniej na Twoja historie
Nie nie poczułam się, spokojnie
Ja wiem że prędzej czy później się uda... ale dlaczego aż tak bardzo później
atat o to faktycznie też długo... eh... ja jeszcze nigdy bety nie robilam, zawsze tylko testy
ja miałam polipy wycinane07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Cześć dziewczyny ,
Nie było mnie tu długo bo wir pracy się oddałam, gdyż już nosze czerwoną kiece, i znów zaczynam koleiny 8 cykl z CLO już nie wiem co jest ze mna nie tak, że się nie udaje..
Jak zapytałam mojego gig czy jest sens brac to CLO powiedzila ze widzie ze to na mnie działa więc jest...ale nie wiadomo dlaczego się nie udaje...
W tym cyklu mam jednak taka odmianę, że nie będę mieć zastrzyku z pregnylem ale ovitrelle ...moze będzie lepiej..
AniaStaraczka85 tak niestety jestem rocznik 85, i mam pytanie do Ciebie czy zastrzyk z ovitrelle ? I strasznie ty przyjumesz CLO przez 7 dni ja tylko 5 dni od 3-7
ania1985 tp mój 7 cykl z CLO
Dea28 a na co to ovarin?
1. 19.02.2017 IUI -
Dea28 wrote:Opolanka ja też biorę Luttagen
mój gin powiedział, że tabletki dopochwowe to już przeżytek
dziewczyny w ovarinie jest kwas foliowy, choć mi się ovarin kończy i kazał mi przejść na zwykły kwas foliowy
Minions jak po wizycie? było coś widać? ja byłam w poniedziałek i oprócz pogrubionej macicy i ciałka żółtego nic nie widziałniby powiedział, że to normalne. martwi mnie teraz kaszel i katar żeby mojej kruszynce nie zaszkodził
Było widać pęcherzyk ciążowy:) za twa tygodnie mam przyjść i będzie już biło serduszko:)
Hmm wiesz ja też czuję się podziębiona, boli mnie gardło i głowa. ale może to być też objaw ciąży, więc postarajmy się nie stresować
Pij dużo herbatki z cytrynką i miodem:) albo z sokiem malinowym:).
Bierzesz jakieś witaminy? Czy można brać witaminę C? -
Zdesperowana85 tak miałam zastrzyk z ovitrelle i clo od 3-9 dc ale jak pow.mojemu ginowi ze wcześniej u poprzedniego miałam przez 5 to tylko pow ze tu musi byc dłużej, wiec nie wnikałam i miałam 4 pęcherzyki. ..
-
Zdesperowana ovarin to jest taki suplement jak inofolic czy inofem zawiera dużo kwasu foliowego i mioinozytolu. nie wiem może on mi pomógł? no i są to tabletki do połknięcia nie trzeba nic rozpuszczać
może spróbuj. to jest bez recepty.
minions no ja byłam u gina według belly w 4tc 0d i nie było nic widać oprócz ciałka żółtego i pogrubionego endometrium do 15mm. powiedział że czekamy na pęcherzyk,że ma prawo być nic nie widać żebym się nie stresowała bo ciąża potwierdzona betą i że widzimy się 22.02 i powinno byćpije herbatke z miodem i cytryną
ja biore rutinoscorbin powiedział gin że nie ma żadnych przeciwskazań żeby go brać.
-
witajcie kochane dziewczynki,ostatnio mniej czasu poswięcam posiedzeniom na necie,męczy mnie takie zniewolenie a ja nie lubie byc więzniem,jestem istotą bez nałogów,wiem kiedy mam juz dosc.Ale czytam wasze posty,miło słyszec ze nasze dwie cięzaróweczki miewają sie dobrze,dbajcie o siebie i nie znikajcie szybko z tego wątka,jestescie takimi promykami słonca dla tych podłamanych.
Za moją AnieStaraczke której teraz kibicuje bo miała taki komplet leków co ja i w te same dni wiec musi sie udac jak mnie tyle ze ze szczęsliwym koncem.
Kolejna mysle ze Elina,dzis pewnie test nie wyszedł ale ja stawiam na srode,ewentualnie piątek kiedy betuje,jestem pozytywnych mysli dla was.
Pisałyscie o niepokalanku,fakt swanson ma duzą dawke tyle ze owocu a castagnus kupiony w aptece jest podana dawka wyciągu,wiec to róznica,jednak skoro pomogła przy endo to moze zamienie na tego swansona,na allegro ok 30zł z przesyłką
Ja jeszcze plamie,czasem mocniej czasem mniej,jeszcze trochu to potrwa zanim ładnie sie wyczysci ale mysle ze do tygodnia powinno byc juz ok.Wsrodku jeszcze wszystko mięciutie,tez czasu minie zanim macica wróci do stanu przed..mysle ze @ w tym miesiącu jeszcze nie bedzie u mnie,póki jeszcze te plamienia mocne to hormony tez wariują.Ale to nic,odpocznie troche organizm,czeka mnie przeciez dalsza walka.
Od wczoraj męczy mnie przeziębienie,ale nie jakies silne lekki katar i głowa cięzka,niestety biore jeszcze antybiotyk i nic nie moge pomóc sobie przy przeziebieniu,sok z malin,mięta takie do herbatki jedynie.
dziewczynki duzo nas tutaj,juz nie wiem która kiedy testuje w jakim dniu cyklu jest,wszystko juz sie miesza,moze by od czasu do czasu przypomniec sie w skrócie jakie leki bierzecie i kiedy,w jakim dniu cyklu jestescie i kiedy macie testowac,bo nie wszystkie wykresy prowadzą.
minions lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dea28 wrote:Zdesperowana ovarin to jest taki suplement jak inofolic czy inofem zawiera dużo kwasu foliowego i mioinozytolu. nie wiem może on mi pomógł? no i są to tabletki do połknięcia nie trzeba nic rozpuszczać
może spróbuj. to jest bez recepty.
minions no ja byłam u gina według belly w 4tc 0d i nie było nic widać oprócz ciałka żółtego i pogrubionego endometrium do 15mm. powiedział że czekamy na pęcherzyk,że ma prawo być nic nie widać żebym się nie stresowała bo ciąża potwierdzona betą i że widzimy się 22.02 i powinno byćpije herbatke z miodem i cytryną
ja biore rutinoscorbin powiedział gin że nie ma żadnych przeciwskazań żeby go brać.
Rozumiem:) ja mam wizytę 24. Dzisiaj mam bóle brzucha/podbrzusza po lewej stronie, wzięłam nospę, lekarz powiedział, że jak coś będzie boleć to mogę brać. Oczywiście się wystraszyłam tym bólem, ale piszą w necie że na początku to normalne bo tworzy się domek dla fasolki:) A Ty masz jakieś dolegliwości?? -
Niestety Jagna nie udało sie:( ale trzymaj za następne cykle,owulacja była, pecherzyki 4 które pekly,coś musi być na dalszym etapie do sprawdzenia,jutro dzwonie do gina co dalen
-
AniaStaraczka85 wrote:Niestety Jagna nie udało sie:( ale trzymaj za następne cykle,owulacja była, pecherzyki 4 które pekly,coś musi być na dalszym etapie do sprawdzenia,jutro dzwonie do gina co dalen
No ale skąd wiesz ze nie udalo sie,przyszla @?
Trzeba bylo jej nie wpuszczac,hmhmhm jestem niepocieszona..a mialo byc tak pięknie.Cóz,jeszcze luty sie nie skonczył,jeszcze zamierzam cieszyc sie z tobàAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna czytałas wczorajsze posty? Pisałam ze najpierw test negatyw a beta 0,12,śmiałam się ze robie postępy ze juz nie 0,00;) @ przyjdzie pewnie wtorek sroda
-
No z tego co pamiętam to gin mówił ze jeszcze chyba jeden cykl chciał stymulować, potem nie wiem czy nie laparoskopia diagnostyczna, dróżnośc itp
-
AniaStaraczka85 wrote:Jagna czytałas wczorajsze posty? Pisałam ze najpierw test negatyw a beta 0,12,śmiałam się ze robie postępy ze juz nie 0,00;) @ przyjdzie pewnie wtorek sroda
Czytalam kochana,dlatego pomyslałam ze jutro beta bedzie kolo 60...w koncu ona od razu nie jest 120?
Antoś IVF,Julisia natural
-
No to kurde żeś mi zadała cwieka:)) kurde to myślisz ze powinnam sprawdzić jeszcze raz? To by nie wyszła juz beta w 26 dc?musiałoby się coś przesunąć chyba? ?
)
No nic poczekami na @,tylko Lutke odstawiłam juz -
Dziewczyny a orientujecie się czy te normy w laboratoriach ze np. 3tc-5-72 to oni liczą od momentu zagnieżdżenia czy tak jak się liczy wiek ciąży czyli od ostatniej miesiączki? ??
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
Jestem na 1 cyklu z clo. dziś moj 9dc więc niedługo owu a U mnie dużo śluzu białego I gęstego oraz zero odezwu od strony jajników. Piersi W ogóle mnie nie bolą A zawsze cały miesiąc je czułam.Czy to normalne?
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny a orientujecie się czy te normy w laboratoriach ze np. 3tc-5-72 to oni liczą od momentu zagnieżdżenia czy tak jak się liczy wiek ciąży czyli od ostatniej miesiączki? ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:40