CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny a orientujecie się czy te normy w laboratoriach ze np. 3tc-5-72 to oni liczą od momentu zagnieżdżenia czy tak jak się liczy wiek ciąży czyli od ostatniej miesiączki? ??
Od momentu zagniezdzenia sà podawane.
Kiedy odbieralam pierwszà bete 560 to pielegniarka powiedziala ze piekny trzeci tydzien mamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:52
Antoś IVF,Julisia natural
-
AniaStaraczka85 wrote:albo zapytam gina jeszcze jak będę do niego dzwonić co powie,choć raczej wydaje mi się,że to za malutko nawet jakby coś było
Antoś IVF,Julisia natural
-
amelka6956 wrote:Hej dziewczyny jestem po 1 cyklu z clo i po owu teraz czekam na testowanie tak bym chciała żeby się udało
-
AniaStaraczka85 wrote:albo zapytam gina jeszcze jak będę do niego dzwonić co powie,choć raczej wydaje mi się,że to za malutko nawet jakby coś było
Chyba za mała,sprawdzałam normy i jest dopiero od 5...kurcze,a mialam nadziejeAntoś IVF,Julisia natural
-
amelka6956 wrote:Hej dziewczyny jestem po 1 cyklu z clo i po owu teraz czekam na testowanie tak bym chciała żeby się udało
Witaj na naszym skromnym ale wesolym i pełnym przyjaznych kobitek wàtku...i uwazaj bo tu wirusy ciązowe krąźą,moze cie którys dopadnie,czego ci zyczymy.
Moze krótko opisz jak dlugo sie starasz,czy mialas juz jakies badania,
czy jest jakas diagnoza?Kiedy testujesz złotko?Antoś IVF,Julisia natural
-
ana1122 wrote:Jestem na 1 cyklu z clo. dziś moj 9dc więc niedługo owu a U mnie dużo śluzu białego I gęstego oraz zero odezwu od strony jajników. Piersi W ogóle mnie nie bolą A zawsze cały miesiąc je czułam.Czy to normalne?
Są dziewczyny które mialy dolegliwosci a i takie które ich nie mialy,ze nawet jajniki jakies uspione byly a jednak ns monitoringu pièkne jajca miały.
Ja dolegliwosci nie mialam,tylko sluz juz byl w czasie brania CLO i ovu mialam szybciej o pare dni.
Kiedy masz monitoring?Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny u mnie wszystkie 7
pęcherzyków pękło, zostały dwa małe które prawdopodobnie się wchłoną albo zejdą z @. Ale i tak na nic nie liczę...
W ogóle strasznie mnie podbrzusze pobolewa, nie wiem czy to normalne po CLO, jestem w 16 dc, owu jakoś chyba 13-14dc. I chciałam napisać że nie zawsze CLO powoduje gorszy śluz i endo, u mnie śluzu płodnego rozciągliwego było mnóóóóóóstwo! naprawdę, nigdy AŻ tyle nie było, normalnie mnie zalewałoa endo miałam takie jak zwykle- 11 dc 15 mm. Zobaczymy jak w następnym cyklu. Gin mówi, że od 7 mm w górę jest ok.
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Jagna 75 wrote:Są dziewczyny które mialy dolegliwosci a i takie które ich nie mialy,ze nawet jajniki jakies uspione byly a jednak ns monitoringu pièkne jajca miały.
Ja dolegliwosci nie mialam,tylko sluz juz byl w czasie brania CLO i ovu mialam szybciej o pare dni.
Kiedy masz monitoring? -
Jagna 75 wrote:To czekamy na wiesci,z nami bedzie ci razniej
Jagna 75 lubi tę wiadomość
-
pyatii wrote:Dziewczyny u mnie wszystkie 7
pęcherzyków pękło, zostały dwa małe które prawdopodobnie się wchłoną albo zejdą z @. Ale i tak na nic nie liczę...
W ogóle strasznie mnie podbrzusze pobolewa, nie wiem czy to normalne po CLO, jestem w 16 dc, owu jakoś chyba 13-14dc. I chciałam napisać że nie zawsze CLO powoduje gorszy śluz i endo, u mnie śluzu płodnego rozciągliwego było mnóóóóóóstwo! naprawdę, nigdy AŻ tyle nie było, normalnie mnie zalewałoa endo miałam takie jak zwykle- 11 dc 15 mm. Zobaczymy jak w następnym cyklu. Gin mówi, że od 7 mm w górę jest ok.
Czemu od razu wszystko na złà karte przerzucasz,nie broiliscie w okolicy ovu?Jesli tak to zawsze jest szansaAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna serduch było sporo, ale pisałam Wam że mój Mąż ma problem z upłynnieniem nasienia, tzn na jednym badaniu wyszło że w ciągu godziny się nie upłynniło. Bierze na to mucosolvan wg zaleceń lekarza, ale nie wiadomo czy się uda... Jedni mi mówią że jest to problem, a z kolei mój lekarz mówi że na to się zawsze podaje mucosolvan i będzie ok, bo to znaczy że Mąż za dużo śluzu wytwarza, a ten syrop "rozbija" ten śluz i staje sie bardziej wodnisty. I faktycznie nasienie jest bardziej wodniste, ale ja jestem realistką, niestety. Nie potrafię do tego optymistycznie podchodzić, za duzo już niepowodzeń za mną.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
ana1122 wrote:Tak Z wami jest mi lepiej. Psychika też odpoczywa także wszystko na dobrej drodze. W grupie siła.
Ja też po clo nic nie czulam,czułam się jak zawsze:)
A co do forum to rzeczywiście psychicznie pomaga,bo kto nas nie zrozumie najlepiej jak dziewczyny w takiej samej sytuacji? -
Jagna dziękuję za wsparcie,mam nadzieje ze czujesz się trochę lepiej:)
Dzwonie dziś do gina,dam znać co mi powie i jaka dalsza strategia