CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
pyatii wrote:Dzisiaj mam doła... Mam dość tego wszystkiego. Mam piękne owulacje, super endometrium, wszystkie wyniki super w normie- i dlaczego mi się nie udaje? ;(;( już mam dośc tego łażenia po lekarzach, sprawdzania itp... dlaczego muszę tyle czekać
i jeszcze nie wiem czy kiedykolwiek zajdę w ciąże
-
Pyati mnie te starania nauczyły cierpliwości,po raz 13 zobaczytam na teście jedna kreskę i zapewne jak otworze w kompie wyniki za kilka godzin bety zobaczę znane mi 0,00...to trudne ale nauczyło mnie to takiego dystansu,ze widocznie jeszcze nie mój czas,a kiedyś w pierwszym cyklu z lekami byłam pewna na 99 proc.ze się uda,uszy do góry! !!
-
Żadnych upadków dziewczyny!! Podnosimy sie i dalej próbujemy. To troche długie ciężkie oczekiwania ale przeciez gdzieś na końcu sie uda. Nie ma co tracić cierpliwości! Trzeba ćwiczyć cierpliwość
Przyda nam sie
Byłam wczoraj na monicie, endo 13 mm, pecherzyki pękły.
Czyli wszystko działa. Żołądek na razie, odpukać, nie boli ryzyk fizyk! Jak sie nie uda to przynajmniej ten żołądek dolecze:)ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Atat dobrze ze piszesz o tym niepokalanku bo ja biorę castagnus ale skoro polecasz swanson to koniecznie kupie,mam problem z endometrium.swansona biorę lecytyne bo ponoć zawiera fitoestrogeny,a gdzie kupiłaś tego niepokalanka?
-
AniaStaraczka85 wrote:Heh balam się zobaczyć 0,00 to zobaczyłam 0,12 yeahh,boże nie wiem skąd tyle optymizmu dziś we mnie,dzięki ze jesteście dziewczyny!!@
Ej 0,12 to konkretna wartośćnie tam żadne 0:) albo <0,01
Wiec moze powtórz jeszcze
Ja kupiłam w takiej aptece zielarskiej ale na Allegro tez jest sporo.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Niestety ciąża 3 tydz. Od 5,8-72;) ale fakt to już postęp ze nie 0,00 jak zawsze.można powiedzieć ze rok zaczął się dobrze hahaha:)))
Popatrzę na niepokalanka,lecytyne tez kupowałam w sklepie zielarskim tylko droga bo 37 zl -
Wiesz, moze cos sie przesunęło!!! Nadzieja umiera ostatnia
))))
Niepokalanek cos koło 25zl za 120 tabletek wiec niby na 4 miesiace.
I tak przy tej ilości suplementów leków i prywatnych wizyt to grosze.
Nie wiem jak wy ale ja za każde usg hormony przy próbie zajścia w ciaze płace mimo ze mam pakiet w lux med!
I gdyby to tylko profilaktyka była to miałabym za darmo. A tak to każde usg 120zl, komplet hormonów 160 2 razy w miesiącu. No dramat.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Kurcze w tym swansonie niepokalanka jest 400 mg a w castagnusie tylko 45; ( trzeba kupić
Ja jeśli chodzi o kasę no to oczywiście na leki wydaje,wizyta prywatna 200 zł u gina ale to tylko czasami bo na monitoring bierze mnie do kliniki w trakcie dyżuru, a le hormonów nie badam tak często jak Ty,może powinnam? Choć w sumie mam stymulowany cykle wiec powinno być ok?
-
moniaaa_1988 wrote:Ja dzisiaj dostałam @, 10 dni po owulacji, cykl miał 21 dni. Jestem załamana
Moj poprzedni tez był krótki, 24 dni
Czyli zaczynasz nowy z nowa nadzieja!!! Dasz rade
Bedzie dobrze, uderz porządnie clo i rozbijaj te jajka!
Lecisz znowu od 3 dnia z clo?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Dziewczyny w środę byłam ana usg - 16dc lekarz potwierdziła owulacje w obu jajnikach. Czekam teraz jak na szpilkach do 17 żeby zrobić test. Martwię się tylko tym polipem w macicy.
amelka6956 lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
atat wrote:Moj poprzedni tez był krótki, 24 dni
Czyli zaczynasz nowy z nowa nadzieja!!! Dasz rade
Bedzie dobrze, uderz porządnie clo i rozbijaj te jajka!
Lecisz znowu od 3 dnia z clo?
Dostałam teraz letrozol od 2 do 6 dnia cyklu po 2 tabletki bo clo juz nie działa a ostatnia owulacja była w ogóle bez stymulacji.
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
AniaStaraczka85 wrote:Pyati mnie te starania nauczyły cierpliwości,po raz 13 zobaczytam na teście jedna kreskę i zapewne jak otworze w kompie wyniki za kilka godzin bety zobaczę znane mi 0,00...to trudne ale nauczyło mnie to takiego dystansu,ze widocznie jeszcze nie mój czas,a kiedyś w pierwszym cyklu z lekami byłam pewna na 99 proc.ze się uda,uszy do góry! !!
ja się staram od 2012 roku... to zobacz ile I kresek się naoglądałam...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard