CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
hey dziewczynki ja już jestem lekarz wysłął mnie do szpitala zrobiła się torbiel krwotczna ale to nic strasznego samo się wchłonie a lekarz powiedział że jak się dobrze staraliśmy to będę mieć dziecko za 2 dni robię test z apteki a za 7 dni bhcg4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
AniaStaraczka85 wrote:Agnes87 no to by było fajne jakby się zwiększala skuteczność z każdym cyklem-to u mnie najwyższy juz czas; )
Tez bylabym za ha ha,teraz startowalabym na blizniaki skoro za pierwszym razem sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:47
Antoś IVF,Julisia natural
-
Elina wrote:hey dziewczynki ja już jestem lekarz wysłął mnie do szpitala zrobiła się torbiel krwotczna ale to nic strasznego samo się wchłonie a lekarz powiedział że jak się dobrze staraliśmy to będę mieć dziecko za 2 dni robię test z apteki a za 7 dni bhcg
Dobrze ze juz jestes,dalo sie odczuc twojà nieobecnosc.
Dobrze ze wszystko ok,czekamy na twój wynik betyAntoś IVF,Julisia natural
-
Cześć,jestem nowa, od ok. 3 lat staramy się z mężem o dziecko.
lekarz zapisał mi clo 5-9 dc, od 17 dc zaczęłam plamić (ok. może około owulacyjne), ale od 19 dc leje się ze mnie jak przy miesiączce. Czy ktoś tak miał?, do lekarza mogę pójść dopiero w przyszłym tygodniu.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dziewczyny pomocy- zakładając sobie luteine dopochwowa wymacalam sobie jakąś gule w niedalekim sąsiedztwie szyjki macicy, wilekkości chyba wiśni, co to może być? Miała tak któraś z Was? Mam nadzieje E to jakieś hormonalne tylko,bo tak właściwie z dnia na dzień się pojawiło, praciez regularnie chodzę do gina,codziennie ta luteine zakładam...cholerka
-
Co do wiesiolka ja biorę ten oeparol femina 5 kapsułek dziennie co daje 2500 mg dziennie,tak mi mówili w aptece ze ten the Best, a ten w płynie to mówicie ze gdzie kupić?
-
Alicja81 wrote:Cześć,jestem nowa, od ok. 3 lat staramy się z mężem o dziecko.
lekarz zapisał mi clo 5-9 dc, od 17 dc zaczęłam plamić (ok. może około owulacyjne), ale od 19 dc leje się ze mnie jak przy miesiączce. Czy ktoś tak miał?, do lekarza mogę pójść dopiero w przyszłym tygodniu.
Alicja może zadzwoń do swojego gina i mu to powiedz. -
Alicja81 wrote:Cześć,jestem nowa, od ok. 3 lat staramy się z mężem o dziecko.
lekarz zapisał mi clo 5-9 dc, od 17 dc zaczęłam plamić (ok. może około owulacyjne), ale od 19 dc leje się ze mnie jak przy miesiączce. Czy ktoś tak miał?, do lekarza mogę pójść dopiero w przyszłym tygodniu. -
Elina wrote:hey dziewczynki ja już jestem lekarz wysłął mnie do szpitala zrobiła się torbiel krwotczna ale to nic strasznego samo się wchłonie a lekarz powiedział że jak się dobrze staraliśmy to będę mieć dziecko za 2 dni robię test z apteki a za 7 dni bhcgDrugiraz
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny pomocy- zakładając sobie luteine dopochwowa wymacalam sobie jakąś gule w niedalekim sąsiedztwie szyjki macicy, wilekkości chyba wiśni, co to może być? Miała tak któraś z Was? Mam nadzieje E to jakieś hormonalne tylko,bo tak właściwie z dnia na dzień się pojawiło, praciez regularnie chodzę do gina,codziennie ta luteine zakładam...cholerka
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Aha, powiem Ci jeszcze, że jedna Pani onkolog powiedziała mi, że guza/gulkę możesz sobie wymacać w każdej części ciała, jeżeli nie znasz się na anatomii. Od tej pory się nie macam:))31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Opolanko otoz tak jestem rocznik 85 jak Ty:) nie wiem czy się podraznilam czy co to,i tak będę się zdzwaniac z moim lekarzem w poniedziałek,to mu o tym powiem.niestety na anatomii się znam,kończyłam uniwersytet medyczny hihihi hi i czasem faktycznie lepiej za dużo nie wiedzieć
-
AniaStaraczka85 wrote:Opolanko otoz tak jestem rocznik 85 jak Ty:) nie wiem czy się podraznilam czy co to,i tak będę się zdzwaniac z moim lekarzem w poniedziałek,to mu o tym powiem.niestety na anatomii się znam,kończyłam uniwersytet medyczny hihihi hi i czasem faktycznie lepiej za dużo nie wiedzieć
Jak się w ogóle czujesz po luteinie? Ja biorę luttagen, dziś mam 7 dzień i cycki mi odpadają;/
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Ja się czuje tak jak zawsze,jutro mam testować w 26 dc,oprócz mega przeziębienia i infekcji intymnej być może po luteinie to wszystko jest tak jak normalnie,a ta gulka pytałaś nie boli mnie wcale:)
-
Opolanko bardzo lubię ten wiersz który masz w swoim podpisie,jego końcówka to "... i zapomnij ze jesteś gdy mówisz ze kochasz..."
) ale to pewnie wiesz;)
Opolanka 85 lubi tę wiadomość