CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
hey dziewczynki ja już jestem lekarz wysłął mnie do szpitala zrobiła się torbiel krwotczna ale to nic strasznego samo się wchłonie a lekarz powiedział że jak się dobrze staraliśmy to będę mieć dziecko za 2 dni robię test z apteki a za 7 dni bhcg4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]

-
AniaStaraczka85 wrote:Agnes87 no to by było fajne jakby się zwiększala skuteczność z każdym cyklem-to u mnie najwyższy juz czas; )
Tez bylabym za ha ha,teraz startowalabym na blizniaki skoro za pierwszym razem sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:47
Antoś IVF,Julisia natural

-
Elina wrote:hey dziewczynki ja już jestem lekarz wysłął mnie do szpitala zrobiła się torbiel krwotczna ale to nic strasznego samo się wchłonie a lekarz powiedział że jak się dobrze staraliśmy to będę mieć dziecko za 2 dni robię test z apteki a za 7 dni bhcg
Dobrze ze juz jestes,dalo sie odczuc twojà nieobecnosc.
Dobrze ze wszystko ok,czekamy na twój wynik betyAntoś IVF,Julisia natural

-
Cześć,jestem nowa, od ok. 3 lat staramy się z mężem o dziecko.
lekarz zapisał mi clo 5-9 dc, od 17 dc zaczęłam plamić (ok. może około owulacyjne), ale od 19 dc leje się ze mnie jak przy miesiączce. Czy ktoś tak miał?, do lekarza mogę pójść dopiero w przyszłym tygodniu.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Dziewczyny pomocy- zakładając sobie luteine dopochwowa wymacalam sobie jakąś gule w niedalekim sąsiedztwie szyjki macicy, wilekkości chyba wiśni, co to może być? Miała tak któraś z Was? Mam nadzieje E to jakieś hormonalne tylko,bo tak właściwie z dnia na dzień się pojawiło, praciez regularnie chodzę do gina,codziennie ta luteine zakładam...cholerka
-
Co do wiesiolka ja biorę ten oeparol femina 5 kapsułek dziennie co daje 2500 mg dziennie,tak mi mówili w aptece ze ten the Best, a ten w płynie to mówicie ze gdzie kupić?
-
Alicja81 wrote:Cześć,jestem nowa, od ok. 3 lat staramy się z mężem o dziecko.
lekarz zapisał mi clo 5-9 dc, od 17 dc zaczęłam plamić (ok. może około owulacyjne), ale od 19 dc leje się ze mnie jak przy miesiączce. Czy ktoś tak miał?, do lekarza mogę pójść dopiero w przyszłym tygodniu.
Alicja może zadzwoń do swojego gina i mu to powiedz. -
A w jakiej dawce bierzesz to clo?Alicja81 wrote:Cześć,jestem nowa, od ok. 3 lat staramy się z mężem o dziecko.
lekarz zapisał mi clo 5-9 dc, od 17 dc zaczęłam plamić (ok. może około owulacyjne), ale od 19 dc leje się ze mnie jak przy miesiączce. Czy ktoś tak miał?, do lekarza mogę pójść dopiero w przyszłym tygodniu.
-
Hej, widzę że mamy ciągle te same historie. Ja tez się dowiedziałam, że mam torbiel. Lekarz powiedział ze owulacja była i teraz tylko czekać na testowanie. Powiedział ci coś więcej? Mi ze jak pęcherzyk peka blisko naczynka to tak się robi ale ze to nic groźnego. Chociaż trochę się zdolowalam. Tez mówił ze może akurat się udaElina wrote:hey dziewczynki ja już jestem lekarz wysłął mnie do szpitala zrobiła się torbiel krwotczna ale to nic strasznego samo się wchłonie a lekarz powiedział że jak się dobrze staraliśmy to będę mieć dziecko za 2 dni robię test z apteki a za 7 dni bhcgDrugiraz
-
Ania, a nie podrażniłaś się tą luteiną czasem? Ja nie potrafię aplikować dopochwowych tabletek i zawsze miałam z tym problem i jakieś otarcia i opuchlizny. Może to też coś takiego? Boli Cię coś? A Ty jesteś rocznik 85' tak jak ja:) ??AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny pomocy- zakładając sobie luteine dopochwowa wymacalam sobie jakąś gule w niedalekim sąsiedztwie szyjki macicy, wilekkości chyba wiśni, co to może być? Miała tak któraś z Was? Mam nadzieje E to jakieś hormonalne tylko,bo tak właściwie z dnia na dzień się pojawiło, praciez regularnie chodzę do gina,codziennie ta luteine zakładam...cholerka
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(

-
Aha, powiem Ci jeszcze, że jedna Pani onkolog powiedziała mi, że guza/gulkę możesz sobie wymacać w każdej części ciała, jeżeli nie znasz się na anatomii. Od tej pory się nie macam:))31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(

-
Opolanko otoz tak jestem rocznik 85 jak Ty:) nie wiem czy się podraznilam czy co to,i tak będę się zdzwaniac z moim lekarzem w poniedziałek,to mu o tym powiem.niestety na anatomii się znam,kończyłam uniwersytet medyczny hihihi hi i czasem faktycznie lepiej za dużo nie wiedzieć
-
Hahaha! No mnie ta sławetna Pani onkolog zagięła stwierdzeniem: "a na którym roku medycyny kochaniutka jesteś? Nie studiujesz medycyny? To merytorycznie porozmawiamy, jak zaczniesz". Tego nie zapomnęAniaStaraczka85 wrote:Opolanko otoz tak jestem rocznik 85 jak Ty:) nie wiem czy się podraznilam czy co to,i tak będę się zdzwaniac z moim lekarzem w poniedziałek,to mu o tym powiem.niestety na anatomii się znam,kończyłam uniwersytet medyczny hihihi hi i czasem faktycznie lepiej za dużo nie wiedzieć

Jak się w ogóle czujesz po luteinie? Ja biorę luttagen, dziś mam 7 dzień i cycki mi odpadają;/
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(

-
Ja się czuje tak jak zawsze,jutro mam testować w 26 dc,oprócz mega przeziębienia i infekcji intymnej być może po luteinie to wszystko jest tak jak normalnie,a ta gulka pytałaś nie boli mnie wcale:)
-
Opolanko bardzo lubię ten wiersz który masz w swoim podpisie,jego końcówka to "... i zapomnij ze jesteś gdy mówisz ze kochasz..."
) ale to pewnie wiesz;)
Opolanka 85 lubi tę wiadomość