CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po obciążeniu prolaktynę z 19 mam 400.. I nic na razie nie biorę, po bromergonie też miałam wszystkie skutki uboczne jakie były w ulotce:( I lekarz mi kazał odstawić i nic nie dał, ale wydaje mi się że po ziółkach wszystko mi się trochę unormowało, jak ten cykl nie wyjdzie to i tak muszę iść do endokrynologa, więc zobaczę co on mi powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 09:45
-
Coccolina ja tylko slyszalam ze w takim przypadku trzeba zwiekrzyc dawke Clo.
Dziewczyny dzis w sklepie mam oblezenie kobiet w ciazy...normalnie serce mi peka!
Zazdroszcze brzuszkow,ale zycze wszystkiego naj...z tym ze ciezko mi sie obsluguje przyszle mamusie,i jak glupia nie spuszczam wzroku z brzusiow...
-
Dziewczyny nie wierze! Caly czas pod gorke.teraz ovu wypada mi w sylwka,albo nowy rok! Gdzie ja znajde lekarza ktory zrobi mi monitoring?
-
Coccolina zdaża się tak, że po clo pęcherzyki nie rosną. U Malinki było tak, że w pierwszym cyklu z clo miała piękne pęcherzyki a w drugim wogóle. Najprawdopodobniej w kolejnym cyklu trzeba będzie zwiększyć dawkę. A w którym jestś dniu cyklu?
-
H30 serdecznie gratuluje...
za te co przed testowaniem trzymam mocno kciuki jak to mówią nadzieja umiera ostatnia...
a za te co maja złe przeczucia ściskam mocno kciuki i mocno przytulam...
życze Wam udanego dnia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWalcze ...jeszcze walcze i walczyc bede ...byle do piatku ...tak mnie korci test zrobic ale poczekam jeszcze 3 dni....mam ogromna nadzieje ze tym razem sie udalo..z objawow bym nie podejrzewala bo tylko bol sutkow i ciezkie piersi ....czekac i jeszcze raz czekac na maly -wielki cud.
200, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Coccolina ja tylko slyszalam ze w takim przypadku trzeba zwiekrzyc dawke Clo.
Dziewczyny dzis w sklepie mam oblezenie kobiet w ciazy...normalnie serce mi peka!
Zazdroszcze brzuszkow,ale zycze wszystkiego naj...z tym ze ciezko mi sie obsluguje przyszle mamusie,i jak glupia nie spuszczam wzroku z brzusiow...
Ja pracuje na oddziale gin- pol..wiec doskonale cie rozumie..
Czekajac na cud !!! -
Coccolina - najprawdopodobniej będzie cykl bezowulacyjny... Jeśli do tej pory żaden pęcherzyk się nie wybił to raczej już tak zostanie aż do następnego razu.
Madziu - cały czas jestem z Tobą myślami, czekam na piątkowe dobre nowiny -
nick nieaktualnyhej dziewczyny mi tempka nie rosnie po owulacji, albo mam zepsuty termometr;/ a mialam przeciez testy pozytywne i mega bol owulacyjny i od tego momentu (2 dni) czuje sie jak po owulacji bo bola jajniki i podbrzusze i cycki noi tak jakby draznil mi wnętrze plyn z pecherzyka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej dziewczyny mi tempka nie rosnie po owulacji, albo mam zepsuty termometr;/ a mialam przeciez testy pozytywne i mega bol owulacyjny i od tego momentu (2 dni) czuje sie jak po owulacji bo bola jajniki i podbrzusze i cycki noi tak jakby draznil mi wnętrze plyn z pecherzyka..
U mnie też nic... Już ryczałam mężowi, że nie będzie miał na urodziny prezentu;( -
nick nieaktualny