CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
To zobaczę ile jest w tym ovarinie i najwyżej dokupie bo mi się skończył ostatnio folik i nie kupowalam bo myślałam że wystarczy ten w.ovarinie
-
Elina wrote:jagna to rozumiem że po tym cyklu zobaczymy u cb dwie kreseczki??
Jak dobrze pójdzie i @ przyjdzie w następny weekend to zaczynamy ostro robote i jesli Bóg pozwoli a pewnie pozwoli takiemu uparciuchowi jak ja to po swiètach muszà byc dwie krechyAntoś IVF,Julisia natural
-
poziomkowa wrote:Hej Laseczki, O boziuuu ile Wy tych postów produkujecie, nie ogarniam
a tak bardzo bym chciała ogarnąć...
4000mg to w sumie 4 gramy wiec nie jest to jakaś porażająca ilość. Myślę że saszetki lepiej się przyswajają - jakoś mniej wierzę w tabletki. Ja właśnie czekam na dostawę mojego inofemu.
jestem powiedzmy w połowie cyklu przed pierwszym cyklem z CLO, jak sądzicie mam inofem zacząć od razu jak przyjdzie Pan Listonosz czy od początku kolejnego cyklu?poziomkowa lubi tę wiadomość
-
AniaStaraczka85 wrote:Roma dzięki a to da rozumiem doustne?
Doustnie albo dowcipnie hihihi
Od razu przypomniała mi się historia z września kiedy byłam stymulowana i dostałam @ ale skapej i kilka dni później taki czubek ze mnie że zrobiłam tescik a tam taka cieniutka jak włos kreseczka i od razu zadzwoniłam do lekarza a że był to piątek i nie mógł mnie już przyjąć przepisał mi luteine. Zapytałam czy mam ją łykać jak tabletki odpowiedział bardzo powaznym głosem
"proszę sobie tą luteine zaaplikowac dopochwowo"
Uwierzcie mi że z tego stresu oczy wybauszylam i się przez chwilę zastanawialam co to znaczy dopochwowo hahaha nigdy tam nic nie musiałam wkładać oprócz tamponów od których się już w sumie odzwyczaiłam bo zauważyłam że szybciej @ się kończy i nie wypływają żadne pozostałości.
Przez te kilka m-cy nieźle się nauczyłam o tych owulacjach terminach itp a teraz zaczynam studiować sprawy męskie ale spokojnie nie będę się wypowiadać w tych tematach na tym forum
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczynki minionek nadjechal!jest wezwanie do kliniki! W ten piątek oddajemy ponownie spermę do badania ale tam zolnierzyki będą sprawdzane pod kątem już wszystkiego nie tylko ilosci i ruchliwosci. Przeslali również wiele tłumaczeń rysunków opisanych w sumie to wygląda to bardzo podobnie do naszych... serio. Mam nadzieję że znajdą ich tam i przyczynę. Muszę też poprosić o zamrozenie w razie czego.kurcze nareszcie coś idzie do przodu
Opolanka 85, Dea28 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
ScarlettKate wrote:Dzisiaj mam 8 dc czy ktos ma popdbnie?
Scarlett chyba ci ucina sporo wiadomości też piszę z telefonu i tez tak miałam na początku ale już się poustawialo. Samo.
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Dziewczynki minionek nadjechal!jest wezwanie do kliniki! W ten piątek oddajemy ponownie spermę do badania ale tam zolnierzyki będą sprawdzane pod kątem już wszystkiego nie tylko ilosci i ruchliwosci. Przeslali również wiele tłumaczeń rysunków opisanych w sumie to wygląda to bardzo podobnie do naszych... serio. Mam nadzieję że znajdą ich tam i przyczynę. Muszę też poprosić o zamrozenie w razie czego.kurcze nareszcie coś idzie do przodu
To dobre wiesci,znów cos sie dzieje w twojej sprawie.Pamietaj Angie,ze walczymy do konca i nie załamujemy sie niepowodzeniami,tracimy tylko czas na nasze słabosci,bàdz silna i nie daj sobie wmówic ze nic sie nie da zrobic,bo jesli sie czegos pragnie to mozna góry przenosic.Antoś IVF,Julisia natural
-
ScarlettKate wrote:Mi lekarka mówiła że jak już biorę inofem to kwasu w tab nie lykac. Bo większe dawki sa tylko w ustalonych przypadkach i na recepte.
Powiedzcie mi dziewczyny co polecacie z suplementow podczas staran? Na sluz, na libido na edometrium itd
Ja mam 9 dc:)ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Dziękuję wam❤ bylam w strasznym dołku właściwie dopiero zaczynam się otrzasac niech tylko @ przyjdzie bo po ostatniej stymulacji nie czuję nic nawet żeby @ miała przyjść ale za to cycuszki nareszcie się odezwały bolące po bokach a to znaczy że już tuż tuż. narazie to tylko wezwanie ale chociaż coś do przodu. Nie lubię takiego nic niewiadomego powiedzianego ogółem. Ja muszę znać szczegóły szczegoliki żeby chociaż samej sobie to jakoś wyjaśnić.
Jagna czyli jest szansa na zielone światło jeszcze w tym cyklu?Jagna 75 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Dziękuję wam❤ bylam w strasznym dołku właściwie dopiero zaczynam się otrzasac niech tylko @ przyjdzie bo po ostatniej stymulacji nie czuję nic nawet żeby @ miała przyjść ale za to cycuszki nareszcie się odezwały bolące po bokach a to znaczy że już tuż tuż. narazie to tylko wezwanie ale chociaż coś do przodu. Nie lubię takiego nic niewiadomego powiedzianego ogółem. Ja muszę znać szczegóły szczegoliki żeby chociaż samej sobie to jakoś wyjaśnić.
Jagna czyli jest szansa na zielone światło jeszcze w tym cyklu?
Tak,lekarz mi juz powiedział na wizycie po poronieniu ze w pierwszym cyklu "po" staramy sie od nowa.Tylko jego wyjazd na ferie moze mi skomplikowac troche start.Mam nadzieje ze jutro dojdziemy do porozumienia i pozwoli mi wziàc CLO jesli moja @ przyjdzie kiedy jego nie bedzie.Ewentualnie pojade w przyszlym tygodniu na wizyte sprawdzic czy wszystko w porzàdku
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Tak,najgorsze wiedziec ogólnie,a szszczegóły są wazne by miec punkt zaczepienia.
Tak,lekarz mi juz powiedział na wizycie po poronieniu ze w pierwszym cyklu "po" staramy sie od nowa.Tylko jego wyjazd na ferie moze mi skomplikowac troche start.Mam nadzieje ze jutro dojdziemy do porozumienia i pozwoli mi wziàc CLO jesli moja @ przyjdzie kiedy jego nie bedzie.Ewentualnie pojade w przyszlym tygodniu na wizyte sprawdzic czy wszystko w porzàdku
Jeeeej ale super to trzymam kciuki bardzo mocno. Już czuję że ci się udało ❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤