X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Elina Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelka6956 wrote:
    Zrobiłam teraz test i wyszła mi blada druga kreska . I mam mętlik w głowie chyba jutro idę na betę

Idź.kochana na bete ja.też mialam.jedna bardzo jasną a druga grubą i.ciemną

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Marti2015 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    minimum 10 dni po tak twierzi mój gin ale także mówi że lepiej zaczekac 12 dni :)

Dziękuję za podpowiedź, jutro mam 12 dpo więc chyba warto zrobić betę i wiedzieć na czym stoję.

ScarlettKate lubi tę wiadomość

• ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wam minął dzień??
    Mi ogólnie ok jestem na L4 do soboty gdzieś się paskudnie przeziębiam ale żeby nie brać Antybiotyków bo to źle wpływa na cykl dostałam prawie 1,5 tyg L4. Jeszcze słabo się czuje i wszystko mnie boli ale jest poprawa. No i dzisiaj od rana prałam i sprzątałam i coś mnie wzięło na marchewkę z groszkiem na gęsto ^^ baaardzo dawno jej nie jadłam.

Ciesze się że tyle dziewczyn idzie prawie razem ale tez dobrze że jest różnorodność nigdy nie jest Nudno :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:51

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelka6956 wrote:
    Zrobiłam teraz test i wyszła mi blada druga kreska . I mam mętlik w głowie chyba jutro idę na betę
    No i oczywiscie gratuulację :) DUŻO zdrówka i powodzenia :)

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    Czy te testy clear blue można dostac w pl?

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-1-0203&search_scope=&string=test%20ci%C4%85%C5%BCowy%20clearblue

nie wiem czy to te

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:52

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Marti2015 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelka6956 wrote:

Ja także po cichutku gratuluję! :)

• Elina Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti2015 wrote:
    Dziękuję za podpowiedź, jutro mam 12 dpo więc chyba warto zrobić betę i wiedzieć na czym stoję.

Rób kochana betę. Ja.już nie.mogę się doczekać wyniku napewno.sie udało trzymam kciuki kochana. Dziewczyny ka do was.wpadne jutro pod wieczór jutro jedziemy do naszego domku i ja do podpisu naa.bezrobotne i nie bede.miala.dosstepu do.internetu. dopiero jak wrócę

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-1-0203&search_scope=&string=test%20ci%C4%85%C5%BCowy%20clearblue

nie wiem czy to te
    tak te ... ale drogie jejciu, ale te digital sa fajne bo sie człowiek nie doszukuje kreseczek :P

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• Elina Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    Jak wam minął dzień??
    Mi ogólnie ok jestem na L4 do soboty gdzieś się paskudnie przeziębiam ale żeby nie brać Antybiotyków bo to źle wpływa na cykl dostałam prawie 1,5 tyg L4. Jeszcze słabo się czuje i wszystko mnie boli ale jest poprawa. No i dzisiaj od rana prałam i sprzątałam i coś mnie wzięło na marchewkę z groszkiem na gęsto ^^ baaardzo dawno jej nie jadłam.

Ciesze się że tyle dziewczyn idzie prawie razem ale tez dobrze że jest różnorodność nigdy nie jest Nudno :D

Mi mija przeziebienie ale jeszcze troche bede w łóżku tylko jutro muszę jechać.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    tak te ... ale drogie jejciu, ale te digital sa fajne bo sie człowiek nie doszukuje kreseczek :P

no cena powala,gdyby nie był jednorazowy to bym kupiła :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    Mi mija przeziebienie ale jeszcze troche bede w łóżku tylko jutro muszę jechać.

a jak twoje krwawienie z nosa,wszystko ok?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:

Drogie cholery ale ci powiem że wiele razy zawodzą przynajmniej na poziomie bardzo wczesnej ciąży. U mnie yu w Szwecji jest szał na nie ale powoli dziewczyny wracają do tradycyjnych dwóch kresek. Bo tam chociaż ci wyskoczy jakiś blady jasny róż a w clear blue digital jeśli test nie wyczuje za dobrze to wyskoczy ci że nie ma ciąży a ty np już w niej będziesz. Dobre na prezent dla męża w formie niespodzianki. Taki fajny dlugopisik z napisem Ciąża :-)
    I uwaga przerabialam to i dałam koleżance która nie serduszkowala od dwóch miesięcy!
    Na tych testach kiedy go rozbierzesz i wyciagniesz paseczek zawsze są dwie kreski!zawsze!tylko ta testowa jasniejsza ale jest. To tak ku przestrodze.

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti2015 wrote:
    Wg moich wyliczeń jutro będzie 12 dpo (25 dc). Jadę na pobranie krwi żeby zbadać progesteron i zastanawiam się, czy nie zrobić przy okazji bety. To mój 2 cykl z Clo i coraz ciężej wytrwać do dnia spodziewanej @ ...

No pewnie że zrób bo jak ci wyjdzie wysoki progesteron to znów bedziesz zachodzić w głowę i czekać do rana na sikanca lub szperac po necie. Ale w razie czego nie zniechecaj się i czekaj dalej. Czasem te własne wyliczenia wprowadzają w błąd a tu kropus się czai za rogiem. Powodzenia i trzymam kciuki ❤

Marti2015 lubi tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti2015 wrote:

to czekamy na wynik,oby cię pozytywnie zaskoczył

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Marti2015 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    Rób kochana betę. Ja.już nie.mogę się doczekać wyniku napewno.sie udało trzymam kciuki kochana. Dziewczyny ka do was.wpadne jutro pod wieczór jutro jedziemy do naszego domku i ja do podpisu naa.bezrobotne i nie bede.miala.dosstepu do.internetu. dopiero jak wrócę

Elina gratuluję ciąży, życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwu oraz spokojnych 9 miesięcy :) Trzymajcie kciuki, kolejnej jednej kreski chyba bym nie zniosła, ale beta to co innego hehe :) Dobrej nocy wszystkim życzę!

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Drogie cholery ale ci powiem że wiele razy zawodzą przynajmniej na poziomie bardzo wczesnej ciąży. U mnie yu w Szwecji jest szał na nie ale powoli dziewczyny wracają do tradycyjnych dwóch kresek. Bo tam chociaż ci wyskoczy jakiś blady jasny róż a w clear blue digital jeśli test nie wyczuje za dobrze to wyskoczy ci że nie ma ciąży a ty np już w niej będziesz. Dobre na prezent dla męża w formie niespodzianki. Taki fajny dlugopisik z napisem Ciąża :-)
    I uwaga przerabialam to i dałam koleżance która nie serduszkowala od dwóch miesięcy!
    Na tych testach kiedy go rozbierzesz i wyciagniesz paseczek zawsze są dwie kreski!zawsze!tylko ta testowa jasniejsza ale jest. To tak ku przestrodze.

pewnie tez nie sprawdzą sie kiedy bierze sie zastrzyk na pękniecie,moze byc fałszywy wynik

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti2015 wrote:
    Elina gratuluję ciąży, życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwu oraz spokojnych 9 miesięcy :) Trzymajcie kciuki, kolejnej jednej kreski chyba bym nie zniosła, ale beta to co innego hehe :) Dobrej nocy wszystkim życzę!

wyspij się,poranek będzie pełen emocji,pisz jak tylko bedzie wynik

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Marti2015 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    No pewnie że zrób bo jak ci wyjdzie wysoki progesteron to znów bedziesz zachodzić w głowę i czekać do rana na sikanca lub szperac po necie. Ale w razie czego nie zniechecaj się i czekaj dalej. Czasem te własne wyliczenia wprowadzają w błąd a tu kropus się czai za rogiem. Powodzenia i trzymam kciuki ❤

Dziękuje Angie na słowa otuchy :) No i potwierdzam - forum ovufriend wątek Clo poprawia samopoczucie i nie trzeba się konsultować ani z lekarzem ani farmaceutą! heheheh ;) Dziewczyny jesteście nieocenione! W grupie siła <3

• Angie 31 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    pewnie tez nie sprawdzą sie kiedy bierze sie zastrzyk na pękniecie,moze byc fałszywy wynik

Tego nie wiem nigdy nie miałam zastrzyku ale jak kiedyś będę miała to sprawdzę :-) chociażby po to żeby oko nacieszyć bo jedna kreska mnie już nie rusza. Teraz jak sobie przypomnę jakie ja jaja miałam z testami i ile ichh już przerobiłam to masakra. Nie nadążalam wyrzucać opakowań hahaha a kiedyś przez przypadek wyrzuciłam kilka sztuk i rano jak chciałam nasiusiac znów szukam szukam a tu nie ma aaaaaa z pelnym pęcherzem lecialam na dół szperac w śmieciach na szczęście moje byly na wierzchu poznałam od razu przytaszczylam spowrotem i naszczalam w końcu. Kurcze ale ze mnie był czubek jakich mało o boziulku

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • Marti2015 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    wyspij się,poranek będzie pełen emocji,pisz jak tylko bedzie wynik

Dam znać jak tylko wynik się pojawi. Wielkich nadziei nie mam, ale może mała kropeczka w końcu mnie zaskoczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 23:02

‹‹ 1264 1265 1266 1267 1268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ