CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wam minął dzień??
Mi ogólnie ok jestem na L4 do soboty gdzieś się paskudnie przeziębiam ale żeby nie brać Antybiotyków bo to źle wpływa na cykl dostałam prawie 1,5 tyg L4. Jeszcze słabo się czuje i wszystko mnie boli ale jest poprawa. No i dzisiaj od rana prałam i sprzątałam i coś mnie wzięło na marchewkę z groszkiem na gęsto ^^ baaardzo dawno jej nie jadłam.
Ciesze się że tyle dziewczyn idzie prawie razem ale tez dobrze że jest różnorodność nigdy nie jest NudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:51
-
ScarlettKate wrote:Czy te testy clear blue można dostac w pl?
http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-1-0203&search_scope=&string=test%20ci%C4%85%C5%BCowy%20clearblue
nie wiem czy to teWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:52
ScarlettKate lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Marti2015 wrote:Dziękuję za podpowiedź, jutro mam 12 dpo więc chyba warto zrobić betę i wiedzieć na czym stoję.
Rób kochana betę. Ja.już nie.mogę się doczekać wyniku napewno.sie udało trzymam kciuki kochana. Dziewczyny ka do was.wpadne jutro pod wieczór jutro jedziemy do naszego domku i ja do podpisu naa.bezrobotne i nie bede.miala.dosstepu do.internetu. dopiero jak wrócę4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Jagna 75 wrote:http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-uni-1-1-0203&search_scope=&string=test%20ci%C4%85%C5%BCowy%20clearblue
nie wiem czy to te
-
ScarlettKate wrote:Jak wam minął dzień??
Mi ogólnie ok jestem na L4 do soboty gdzieś się paskudnie przeziębiam ale żeby nie brać Antybiotyków bo to źle wpływa na cykl dostałam prawie 1,5 tyg L4. Jeszcze słabo się czuje i wszystko mnie boli ale jest poprawa. No i dzisiaj od rana prałam i sprzątałam i coś mnie wzięło na marchewkę z groszkiem na gęsto ^^ baaardzo dawno jej nie jadłam.
Ciesze się że tyle dziewczyn idzie prawie razem ale tez dobrze że jest różnorodność nigdy nie jest Nudno
Mi mija przeziebienie ale jeszcze troche bede w łóżku tylko jutro muszę jechać.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
ScarlettKate wrote:tak te ... ale drogie jejciu, ale te digital sa fajne bo sie człowiek nie doszukuje kreseczek
Drogie cholery ale ci powiem że wiele razy zawodzą przynajmniej na poziomie bardzo wczesnej ciąży. U mnie yu w Szwecji jest szał na nie ale powoli dziewczyny wracają do tradycyjnych dwóch kresek. Bo tam chociaż ci wyskoczy jakiś blady jasny róż a w clear blue digital jeśli test nie wyczuje za dobrze to wyskoczy ci że nie ma ciąży a ty np już w niej będziesz. Dobre na prezent dla męża w formie niespodzianki. Taki fajny dlugopisik z napisem Ciąża
I uwaga przerabialam to i dałam koleżance która nie serduszkowala od dwóch miesięcy!
Na tych testach kiedy go rozbierzesz i wyciagniesz paseczek zawsze są dwie kreski!zawsze!tylko ta testowa jasniejsza ale jest. To tak ku przestrodze.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Marti2015 wrote:Wg moich wyliczeń jutro będzie 12 dpo (25 dc). Jadę na pobranie krwi żeby zbadać progesteron i zastanawiam się, czy nie zrobić przy okazji bety. To mój 2 cykl z Clo i coraz ciężej wytrwać do dnia spodziewanej @ ...
No pewnie że zrób bo jak ci wyjdzie wysoki progesteron to znów bedziesz zachodzić w głowę i czekać do rana na sikanca lub szperac po necie. Ale w razie czego nie zniechecaj się i czekaj dalej. Czasem te własne wyliczenia wprowadzają w błąd a tu kropus się czai za rogiem. Powodzenia i trzymam kciuki ❤Marti2015 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Elina wrote:Rób kochana betę. Ja.już nie.mogę się doczekać wyniku napewno.sie udało trzymam kciuki kochana. Dziewczyny ka do was.wpadne jutro pod wieczór jutro jedziemy do naszego domku i ja do podpisu naa.bezrobotne i nie bede.miala.dosstepu do.internetu. dopiero jak wrócę
Elina gratuluję ciąży, życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwu oraz spokojnych 9 miesięcyTrzymajcie kciuki, kolejnej jednej kreski chyba bym nie zniosła, ale beta to co innego hehe
Dobrej nocy wszystkim życzę!
-
Angie 31 wrote:Drogie cholery ale ci powiem że wiele razy zawodzą przynajmniej na poziomie bardzo wczesnej ciąży. U mnie yu w Szwecji jest szał na nie ale powoli dziewczyny wracają do tradycyjnych dwóch kresek. Bo tam chociaż ci wyskoczy jakiś blady jasny róż a w clear blue digital jeśli test nie wyczuje za dobrze to wyskoczy ci że nie ma ciąży a ty np już w niej będziesz. Dobre na prezent dla męża w formie niespodzianki. Taki fajny dlugopisik z napisem Ciąża
I uwaga przerabialam to i dałam koleżance która nie serduszkowala od dwóch miesięcy!
Na tych testach kiedy go rozbierzesz i wyciagniesz paseczek zawsze są dwie kreski!zawsze!tylko ta testowa jasniejsza ale jest. To tak ku przestrodze.
pewnie tez nie sprawdzą sie kiedy bierze sie zastrzyk na pękniecie,moze byc fałszywy wynikAntoś IVF,Julisia natural
-
Marti2015 wrote:Elina gratuluję ciąży, życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwu oraz spokojnych 9 miesięcy
Trzymajcie kciuki, kolejnej jednej kreski chyba bym nie zniosła, ale beta to co innego hehe
Dobrej nocy wszystkim życzę!
wyspij się,poranek będzie pełen emocji,pisz jak tylko bedzie wynikAntoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:No pewnie że zrób bo jak ci wyjdzie wysoki progesteron to znów bedziesz zachodzić w głowę i czekać do rana na sikanca lub szperac po necie. Ale w razie czego nie zniechecaj się i czekaj dalej. Czasem te własne wyliczenia wprowadzają w błąd a tu kropus się czai za rogiem. Powodzenia i trzymam kciuki ❤
Dziękuje Angie na słowa otuchyNo i potwierdzam - forum ovufriend wątek Clo poprawia samopoczucie i nie trzeba się konsultować ani z lekarzem ani farmaceutą! heheheh
Dziewczyny jesteście nieocenione! W grupie siła
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:pewnie tez nie sprawdzą sie kiedy bierze sie zastrzyk na pękniecie,moze byc fałszywy wynik
Tego nie wiem nigdy nie miałam zastrzyku ale jak kiedyś będę miała to sprawdzęchociażby po to żeby oko nacieszyć bo jedna kreska mnie już nie rusza. Teraz jak sobie przypomnę jakie ja jaja miałam z testami i ile ichh już przerobiłam to masakra. Nie nadążalam wyrzucać opakowań hahaha a kiedyś przez przypadek wyrzuciłam kilka sztuk i rano jak chciałam nasiusiac znów szukam szukam a tu nie ma aaaaaa z pelnym pęcherzem lecialam na dół szperac w śmieciach na szczęście moje byly na wierzchu poznałam od razu przytaszczylam spowrotem i naszczalam w końcu. Kurcze ale ze mnie był czubek jakich mało o boziulku
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna 75 wrote:wyspij się,poranek będzie pełen emocji,pisz jak tylko bedzie wynik
Dam znać jak tylko wynik się pojawi. Wielkich nadziei nie mam, ale może mała kropeczka w końcu mnie zaskoczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 23:02