CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
mam do Was takie pytanie ... czy jest mozliwosc podczas brania CLO żeby owulka była w 8 dc czy 9 ? Dzisiaj ostatni raz biorę CLO a od wczoraj brzuch mnie boli tak jak na owulke i śluz płodny się pojawił a dzisiaj był skok temp .. chociaż mam nadzieje ze coś ją zaburzyło i jutro wróci na swoje miejsce .. Czy macie jakies skutki uboczne brania CLO ?
Tysia

-
Tysia :) wrote:Czesc dziewczyny
mam do Was takie pytanie ... czy jest mozliwosc podczas brania CLO żeby owulka była w 8 dc czy 9 ? Dzisiaj ostatni raz biorę CLO a od wczoraj brzuch mnie boli tak jak na owulke i śluz płodny się pojawił a dzisiaj był skok temp .. chociaż mam nadzieje ze coś ją zaburzyło i jutro wróci na swoje miejsce .. Czy macie jakies skutki uboczne brania CLO ?
ja w trakcie brania CLO odczuwałam silniejsze bóle jajników (podobne do bólu owulacyjnego) - może też tak masz -
Mam do was pytanie. Byłam wczoraj z mężem na konsultacji w sprawie wyników nasienia i generalnie wszystko ok oprócz tej lepkości. Niestety lekarz powiedział, że na to nic nie poradzi. Polecił mi zbadać drożność jajowodów i jeśli się okaże, że z mojej strony jest wszystko ok a dalej nie będę w ciąży, to będzie oznaczało, że przyczyną jest lepkość nasienia i czeka nas wtedy inseminacja.
Czy któraś z was była może w podobnej sytuacji?
Liczyłam, że uda mi się zajść w ciążę naturalnie, a tu taka informacja wczoraj.. -
Brałam od 16-25 dc. Teraz nic nie biorę oprócz witaminek i inofenu.Jagna 75 wrote:Nie wszystkie majà objawy,czasem taka cisza dobrze wrózy.
A dupka dalej bierzesz czy juz przerwałas?34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
agnes87 wrote:Mam do was pytanie. Byłam wczoraj z mężem na konsultacji w sprawie wyników nasienia i generalnie wszystko ok oprócz tej lepkości. Niestety lekarz powiedział, że na to nic nie poradzi. Polecił mi zbadać drożność jajowodów i jeśli się okaże, że z mojej strony jest wszystko ok a dalej nie będę w ciąży, to będzie oznaczało, że przyczyną jest lepkość nasienia i czeka nas wtedy inseminacja.
Liczyłam, że uda mi się zajść w ciążę naturalnie, a tu taka informacja wczoraj..
a upłynnienie było ok? na lepkość można podawać witaminę C i w czasie owu mucosolvan można spróbować.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Jagna 75 wrote:ja tak jednak mysle,ze ty jeszcze nas zaskoczysz...tutaj na tym wątku wydarzy się cud
Och Jagna... ❤❤❤
Jagna 75 lubi tę wiadomość

5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Tysia :) wrote:Czesc dziewczyny
Jest mozliwe ze ovu mogla byc wtedy,czytalam ostatnuo post dziewczyny ktora w 10dniu ma monitoringu miala ovu a cykl miala 23dniowy,zaszla wtedy w ciàze.
A ja jak zaczęlam brac CLO to od razu pojawil mi sie sluz ale ovu dopiero mialam w 14dniu cykluAntoś IVF,Julisia natural

-
Tak,mucosolvan pomagaagnes87 wrote:Mam do was pytanie. Byłam wczoraj z mężem na konsultacji w sprawie wyników nasienia i generalnie wszystko ok oprócz tej lepkości. Niestety lekarz powiedział, że na to nic nie poradzi. Polecił mi zbadać drożność jajowodów i jeśli się okaże, że z mojej strony jest wszystko ok a dalej nie będę w ciąży, to będzie oznaczało, że przyczyną jest lepkość nasienia i czeka nas wtedy inseminacja.
Liczyłam, że uda mi się zajść w ciążę naturalnie, a tu taka informacja wczoraj..Antoś IVF,Julisia natural

-
ania1985 wrote:Brałam od 16-25 dc. Teraz nic nie biorę oprócz witaminek i inofenu.
To spokojnie,test jeszcze mógł nie wyjsc,lepiej za trzy cztery dni spróbuj,a jesli do dziesieciu dni od ostatniej tabletki dupka nie bedzie @ to musisz isc do lekarza na usg.
Ale ja tam dobrej mysli jestemAntoś IVF,Julisia natural

-
nick nieaktualny
-
Amc wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam... Poszłam na betę, właśnie w necie sprawdziłam wynik..
26,47!!! Matko... cała się trzęsę
Jeju ależ wiadomość torpeda! Wielkie gratulacje AMC!
Ja poszłam po bandzie i tez dziś zrobiłam będę ale wynik dopiero ok.20. Super wiadomość u Ciebie 
Czekamy na wiruskiiiiiiii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 15:32
Amc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amc wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam... Poszłam na betę, właśnie w necie sprawdziłam wynik..
No bravo!supet wiesci,gratki kochana!
Ładne stèzenie wirusa mamy na wątku skoro codziennie jakas beta wychodzi,gratki dziewczyny
Amc lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural

-
Super gratulacjeAmc wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam... Poszłam na betę, właśnie w necie sprawdziłam wynik..
Amc lubi tę wiadomość
-
GRATULUJĘ!
TO CUDOWNA WIADOMOŚĆ 
Wszystko będzie dobrze
A można wiedzieć, który to dpo?
Dajesz nadzieję innym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 17:38
Amc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagnes87 wrote:GRATULUJĘ!
TO CUDOWNA WIADOMOŚĆ 
Wszystko będzie dobrze
A można wiedzieć, który to dpo?
Dajesz nadzieję innym
Dziś 12 dpo, 2 cykl z clo, 16 czy 17 miesięcy starań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 17:57
agnes87 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH