CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szkoda. A który to dzień cyklu może za wcześnie?
Ja jestem dopiero 7 dpo I boli mnie brzuch jak na @. Rwia pachwiny i czasami czuje ból w okolicach jajnikow tak jakby zakwasy -
U mnie 12 dpo także chociaż troszkę beta powinna być wyższa, dlatego nadziei na cud nie mam. Mnie brzuch lekko pobolewa, momentami kłuje no i bolą mnie piersi. Trudno, wierzę że z Clo do 3 x sztuka więc jeśli w marcu się nie uda to ja się poddaję i nie uwierzę już chyba w nic. Czas pokaże jak będzie.
Teraz trzymam kciuki za resztę dziewczyn, niech się zazieleni w koncu idzie wiosna! -
nick nieaktualny
-
Amc wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam... Poszłam na betę, właśnie w necie sprawdziłam wynik..
26,47!!! Matko... cała się trzęsę
Następna 'zarażona' trzymam kciuki za totalna epidemieJagna 75, Amc lubią tę wiadomość
-
Marti2015 wrote:U mnie 12 dpo także chociaż troszkę beta powinna być wyższa, dlatego nadziei na cud nie mam. Mnie brzuch lekko pobolewa, momentami kłuje no i bolą mnie piersi. Trudno, wierzę że z Clo do 3 x sztuka więc jeśli w marcu się nie uda to ja się poddaję i nie uwierzę już chyba w nic. Czas pokaże jak będzie.
Teraz trzymam kciuki za resztę dziewczyn, niech się zazieleni w końcu idzie wiosna!
póki nie ma @ zawsze jest nadzieja może zagnieżdżenie było 2 ni później poczekaj na
-
Marti2015 wrote:U mnie 12 dpo także chociaż troszkę beta powinna być wyższa, dlatego nadziei na cud nie mam. Mnie brzuch lekko pobolewa, momentami kłuje no i bolą mnie piersi. Trudno, wierzę że z Clo do 3 x sztuka więc jeśli w marcu się nie uda to ja się poddaję i nie uwierzę już chyba w nic. Czas pokaże jak będzie.
Teraz trzymam kciuki za resztę dziewczyn, niech się zazieleni w koncu idzie wiosna!
nie ma co sie załamywac,idzie wiosna a ja z wiosną bede testowac jesli wszystko pójdzie według planu.Bedziemy razem przechodzic cykl...w koncu ja się zaraziłam od ILKI 88,a ode mnie poszła juz fala wiec przygotujcie sie na koncówke marca,znów zamierzam zarażac he heAntoś IVF,Julisia natural
-
To powodzenia. Mam nadzieje że marzec będzie dla ciebie szczęśliwy. ja U siebie stawiam na koniec lutego bo mieliśmy Z mężusiem urodzinki, pierwszy cykl Z clo i po hsg oraz było Walentynki. Zatem musi się udac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:23
-
ana1122 wrote:To powodzenia. Mam nadzieje że marzec będzie dla ciebie szczęśliwy. ja U siebie stawiam na koniec lutego bo mieliśmy Z mężusiem urodzinki, pierwszy cykl Z clo i po hsg oraz było Walentynki. Zatem musi się udac
..musi się udac,tak więc trzymam kciuki. 26go robisz test,dobrzec pamiętam?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:..musi się udac,tak więc trzymam kciuki. 26go robisz test,dobrzec pamiętam?
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Pamięć masz dobra... Ale ja testów nie robię . czekam na @ jakby nie przyszła ok 5 dni to wtedy dopiero
Ja natomiast muszę zrobić test ciążowy jutro profilaktycznie gin kazał ze względu na moja dziwna miesiączkę. Ale ja już po temp widzę że nici z tego.
I czuje dzisiaj prawy jajnik i mam bóle jakby miesiączkowe czyżby owujuż się nie mogę doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:55
-
ScarlettKate wrote:Też bym tak chciała mieć samozaparcie
Ja natomiast muszę zrobić test ciążowy jutro profilaktycznie gin kazał ze względu na moja dziwna miesiączkę. Ale ja już po temp widzę że nici z tego.
I czuje dzisiaj prawy jajnik i mam bóle jakby miesiączkowe czyżby owujuż się nie mogę doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:00
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
ScarlettKate wrote:Też bym tak chciała mieć samozaparcie
nie rozumiem,chyba jestes w 9 dc ?myle się?jaki test ciązowy ,a ovu???Antoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Miałam wczoraj wizytę u endokrynologa, człowieka cieszącego się bardzo dobrą opinią. Twierdzi, że wie co jest przyczyną moich poronień, napiszę wiec bo może komuś się przyda. Po poprzedniej wizycie kazał mi zrobić badanie kortyzolu, zwanego hormonem stresu. Wyszedł mi bardzo nisko, wiec ja - laik, stwierdziłam że wynik super. Okazuje się, że nie. Bardzo niedobrze jest, gdy hormonu tego jest za dużo, to jasne. Ale okazuje się, że jeśli jest go za mało to rozwalona jest cała gospodarka elektrolitowa i glukozowa. Skutek tego jest taki, że płód nie ma czym się odżywiać. W ciąży hormon ten powinien być powyżej górnej granicy normy. Koniec końców dostałam ten hormon w tabletkach i zalecenie, żeby brać go od teraz i przez pierwsze 8 tygodni ciąży i przyjść na wizytę żeby ustalić co dalej. Zabronił słuchać każdego, kto powie żeby nie brać. Powiedział "niech sobie ginekolog przepisuje wszystko inne, ale niech Pani pozwoli że o tym ja będę decydował". Cóż, daje to nadzieję że następnym razem się uda.
super roma że na takiego lekarza trafiłaś, trzymam kciuki by się szybciutko udało, u mnie w pracy nerwowo więc pewnie ten hormon miałam w granicyroma lubi tę wiadomość