CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ja sobie przypomne kiedy w zeszłym miesiącu zobaczyłam dwie kreski,w ogóle nie byłam nastawiona na ciąże,zamartwiałam sie ze termin @ mi sie przedłuza z powodu dupka,ze pewnie jakis torbiel albo cos mi tam wyrosło,nie wpadłam zupełnie ze moge byc w ciązy,jeden test pokazał negatyw i tego byłam pewna...szkoda ze się nie udało,ale teraz bedzie inaczej,bardziej wierze ze sie uda więc nie moze byc inaczejAntoś IVF,Julisia natural
-
Angie 31 wrote:Tego nie wiem nigdy nie miałam zastrzyku ale jak kiedyś będę miała to sprawdzę
chociażby po to żeby oko nacieszyć bo jedna kreska mnie już nie rusza. Teraz jak sobie przypomnę jakie ja jaja miałam z testami i ile ichh już przerobiłam to masakra. Nie nadążalam wyrzucać opakowań hahaha a kiedyś przez przypadek wyrzuciłam kilka sztuk i rano jak chciałam nasiusiac znów szukam szukam a tu nie ma aaaaaa z pelnym pęcherzem lecialam na dół szperac w śmieciach na szczęście moje byly na wierzchu poznałam od razu przytaszczylam spowrotem i naszczalam w końcu. Kurcze ale ze mnie był czubek jakich mało o boziulku
juz sobie wyobraziłam jak w pizamie na bosaka zbiegasz do kosza i przerzucasz worki pełne smieci...i nagle usmiech,tryumf i jazda na góre,wysypujesz na srodku kuchni smieci i szukasz testów...he heAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:ja ja sobie przypomne kiedy w zeszłym miesiącu zobaczyłam dwie kreski,w ogóle nie byłam nastawiona na ciąże,zamartwiałam sie ze termin @ mi sie przedłuza z powodu dupka,ze pewnie jakis torbiel albo cos mi tam wyrosło,nie wpadłam zupełnie ze moge byc w ciązy,jeden test pokazał negatyw i tego byłam pewna...szkoda ze się nie udało,ale teraz bedzie inaczej,bardziej wierze ze sie uda więc nie moze byc inaczej
Jagna bo zrobiłaś jakiś dupny test i tylko jeden hihihi a kilka dni później wyszła ci beta ponad 2tys czasem te testy naprawdę działają w odwrotna stronę ze mimo ciąży pokazują negatywy ale ty rzeczywiście nawet do głowy nie brałaś że mogło się udać i patrz jaka niespodzianka. Teraz znowu cię zaskoczy i już zostanie na wiele miesięcy. Zobaczysz. Ja już nie gryzę. Ja kracze❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Marti2015 wrote:Dziękuje Angie na słowa otuchy
No i potwierdzam - forum ovufriend wątek Clo poprawia samopoczucie i nie trzeba się konsultować ani z lekarzem ani farmaceutą! heheheh
Dziewczyny jesteście nieocenione! W grupie siła
Twoja beta wyniesie ok 120 .Tak czuję ❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Jagna bo zrobiłaś jakiś dupny test i tylko jeden hihihi a kilka dni później wyszła ci beta ponad 2tys czasem te testy naprawdę działają w odwrotna stronę ze mimo ciąży pokazują negatywy ale ty rzeczywiście nawet do głowy nie brałaś że mogło się udać i patrz jaka niespodzianka. Teraz znowu cię zaskoczy i już zostanie na wiele miesięcy. Zobaczysz. Ja już nie gryzę. Ja kracze❤
wierze w te przepowiednie,wierze ze mój aniołek będzie czuwał nade mnąAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:juz sobie wyobraziłam jak w pizamie na bosaka zbiegasz do kosza i przerzucasz worki pełne smieci...i nagle usmiech,tryumf i jazda na góre,wysypujesz na srodku kuchni smieci i szukasz testów...he he
Hahaha dobrze że mnie mężulek na tym nie przyłapał to by się zdziwił dopiero jacie kręcę ale schizy miałam ale chociaż jest z czego się pośmiać. Niezły kabaret by mógł z tego wyjść.... Z tych wszystkich wpadek testowania wyczowania klujacych jajników a o ich pekaniu nie wspomnę hahaha
Kurde chyba będzie mi tego brakowało
A ty atat wlazlas nie w ten pociąg wariatko
Nastepnym razem stój na peronie drugim!
Ja tymczasem jadę na rowerze kiedyś cię dogonie i podacie mi nareszcie rękę i wsiądę do niego z wami. Póki co działajcie dziewczyny chodujcie swoje zlote jaja a już zafasolkowanym życzę miłego wyczekiwania na peronie czwartym. Dziś w menu śledzie z czekoladą. Smacznego
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Jagna 75 wrote:wierze w te przepowiednie,wierze ze mój aniołek będzie czuwał nade mną
Tak tak Jagienko twój anioleczek zaciera rączki na wielki powrót. Zobaczysz❤
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Hahaha dobrze że mnie mężulek na tym nie przyłapał to by się zdziwił dopiero jacie kręcę ale schizy miałam ale chociaż jest z czego się pośmiać. Niezły kabaret by mógł z tego wyjść.... Z tych wszystkich wpadek testowania wyczowania klujacych jajników a o ich pekaniu nie wspomnę hahaha
Kurde chyba będzie mi tego brakowało
A ty atat wlazlas nie w ten pociąg wariatko
Nastepnym razem stój na peronie drugim!
Ja tymczasem jadę na rowerze kiedyś cię dogonie i podacie mi nareszcie rękę i wsiądę do niego z wami. Póki co działajcie dziewczyny chodujcie swoje zlote jaja a już zafasolkowanym życzę miłego wyczekiwania na peronie czwartym. Dziś w menu śledzie z czekoladą. Smacznego
ja tak jednak mysle,ze ty jeszcze nas zaskoczysz...tutaj na tym wątku wydarzy się cudAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziś powtórzyłam test - niestety jedna kreska.
Jagna 75 lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Dziś powtórzyłam test - niestety jedna kreska.
Ile dni jestes po terminie @?
Bralas po ovu cos na prgesteron,dupka albo cos innego?
Przykro mi,ale głowa do góry,tam na górze wszystko wiedzą kiedy bedzie nasz dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:30
Antoś IVF,Julisia natural
-
Cześć dziewczyny:) życzę Wam miłego dnia,trzymam kciuki za nowe fasolki,za testujące i wogole za nowe Dziewczyny u nas. Ja tej cykl spisałam na straty w związku z laparo,bo bez leków owu mam około 17-18 dc a 17 dc mam laparo,ale to może lepiej bo się coś ostatnio z mężem nie możemy dogadać. ..
)
-
U mnie dzisiaj @- jak w zegarku.
Dziewczyny jeśli owu mam 14 dc przeważnie to kiedy lepiej na monitoring jechać 9dc czy 12 dc? Innej możliwości nie mam. Teraz byłam w 11 dc. Zaznaczę jeszcze, że mój Mąż jest w delegacji i w zależności od daty monitoringu wróci, więc chyba lepiej 9 dc nie? co by nie przegapić owu07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
AniaStaraczka85 wrote:Cześć dziewczyny:) życzę Wam miłego dnia,trzymam kciuki za nowe fasolki,za testujące i wogole za nowe Dziewczyny u nas. Ja tej cykl spisałam na straty w związku z laparo,bo bez leków owu mam około 17-18 dc a 17 dc mam laparo,ale to może lepiej bo się coś ostatnio z mężem nie możemy dogadać. ..
)
Chyba stres wam sie udziela he he
Ale Aneczko,skoro laparo masz w dniu ovu to moze jeszcze nic straconego,moze ciutke sie przesunie ta ovu?Przepchajà cie trochu i zaraz dołàczysz do cièzarówekAntoś IVF,Julisia natural
-
amelka6956 wrote:A z beta niestety nie wypalilo bo mieszkam w takim małym miasteczku i dzisiaj nie pobierają krwi w przychodni:(
Nie masz mozliwosci by ktos cie podrzucił do jakiegos labo?Jakis sąsiad pewnie jedzie rano do pracy samochodem to by cie zabrał na bete.
Pójdziesz na wizyte i niewiele sie dowieszAntoś IVF,Julisia natural