CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Też zawsze stresuję się przed narkozą ale spokojnie - będzie dobrze, przecież co dziennie zabiegów jest tysiące i wszystko jest ok. Przypomniała mi się kolejna historia z cylku "lekarze - buce" - leżę na fotelu ginekologicznym czekając na łyżeczkowanie po pierwszym poronieniu, anestaziolog zabiera się do podania mi naekozy, pytam "ale obudzę się?" a ona do mnie "zobaczymy...". Wrrrr...brak słów!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Też zawsze stresuję się przed narkozą ale spokojnie - będzie dobrze, przecież co dziennie zabiegów jest tysiące i wszystko jest ok. Przypomniała mi się kolejna historia z cylku "lekarze - buce" - leżę na fotelu ginekologicznym czekając na łyżeczkowanie po pierwszym poronieniu, anestaziolog zabiera się do podania mi naekozy, pytam "ale obudzę się?" a ona do mnie "zobaczymy...". Wrrrr...brak słów!
Idiota!!!!
Wiadomo, że kobieta to wszystko przeżywa a jeszcze dziad musiał swoje dołożyć! -
minions wrote:A propo:
https://www.google.pl/search?q=demotywatory+lekarz&biw=1366&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiuib_0jofLAhXsNJoKHZ37B54Q_AUIBigB#imgrc=CplYothyilwBFM%3A
"Polscy lekarze starają się być jak dr House.
Chamstwo i arogancję już opanowali, teraz pora nabyć wiedzę i umiejętności"
dobre,podoba mi sie to hasło
Ja chyba musze nagrac swoją wizyte w klinice,podejscie lekarza do swej pracy,traktowanie pacjenta ,i to jak zawsze miło jestem witana przez doktora:otwiera mi drzwi kiedy wchodze i wychodze z gabinetu,podaje ręke na powitanie i pozegnanie,a przede wszystkim usmiechnięty,zawsze potrafi rozładowac napięcie jesli owe wyczuje.Takie nagranie trzeba by pokazac takiemu zimnemu konowałowi jesli się go spotka w szpitalu czy w przychodni.Lecząc sie w klinice,panstwo mnie okrada,musze drugi raz płacic za leczenie,bo jesli sobie nie zapłace to moge dalej sobie marzyc chodząc do tych jełopów na NFZ.Chory ten system.Ide leczyc sie prywatnie nie z wyboru,lecz panstwo mnie zmuszaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:23
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyScarlettKate wrote:Dzisiaj taki napływ pozytywnych mysli i chęci do działania. Pozdrawiam wszystkie i przesyłam pozytywne fluidy ♥♥♥ Dobrej nocki
P.S Które niebawem testują?z tego coś będzie
Ja taki przypływ miałam 2 tyg temu, do tego stopnia że dołączyłam do forum -
minions wrote:Kochana nie stresuj się!
Też miałam kiedyś wykonane badanie pod narkozą i człowiek szybko się wybudza:)
Tylko musisz pamiętać, że ktoś musi Cię odebrać po badaniu bo człowiek jest skołowany i senny:) Ja dużo rzeczy nie kojarzyłam:).
Chyba że po wykonaniu badania zostaniesz w szpitalu na obserwacji?
Tak minions,idę na 3 dni do szpitala,wychodzę dopiero na drugi dzień po laparoskopii -
Tak Jagna,mam neta w komórce, moze w szpitalu będzie WiFi choć nie wydaje mi sie:) ale jest z sieci komórkowej wiec luz;)będę na bieżąco dawać znac:)
-
roma wrote:Też zawsze stresuję się przed narkozą ale spokojnie - będzie dobrze, przecież co dziennie zabiegów jest tysiące i wszystko jest ok. Przypomniała mi się kolejna historia z cylku "lekarze - buce" - leżę na fotelu ginekologicznym czekając na łyżeczkowanie po pierwszym poronieniu, anestaziolog zabiera się do podania mi naekozy, pytam "ale obudzę się?" a ona do mnie "zobaczymy...". Wrrrr...brak słów!
O matko!!! To się żart udał. ..żenua:)
Nie chciałabym czegoz takiego usłyszeć -
AniaStaraczka85 wrote:Tak Jagna,mam neta w komórce, moze w szpitalu będzie WiFi choć nie wydaje mi sie:) ale jest z sieci komórkowej wiec luz;)będę na bieżąco dawać znac:)
bo trzy dni bez ciebie to wiecznosc,a jeszcze nie wiedziec co tam u ciebie....musimy byc na bierząco
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny, nie mam sił do ludzi... Właśnie dostałam smsa od mojej szwagierki w którym napisała, że nasza znajoma wraz ze swoją brątową są w ciąży i obie mają termin na października. I pyta mnie "a kiedy Ty?". No kur... Jakby nie wiedziała że w ciągu ostatniego roku straciłam 2 ciąże, ostatnią niespełna 2 miesiące temu. A może ja jestem przewrażliwiona?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagna 75 wrote:Ale cisza..
Dzis taki dzien ze przeleźałabym w łózku z dobrą ksiàzką25.05.2010 Aniołek 9 tc