CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:A moja szwagierka prawdopodobnie jest w ciąży, póki co jeszcze nie wiem do końca bo owiane jest to tajemnica,najlepsze jest to,ze kategorycznie nie chciała mieć drugiego dziecka z tego co kiedyś gadaliśmy... ech.. kiedyś mówiła ze ona to by mogła już dziecko dostać,a nie przechodzić ciąży ech takim to się udaje
zaraz zarazisz się od niejAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie, mam PCOS, w bieżącym cyklu dostałam clo, na monitoringu w 12 dc pęcherzyk 12,4 mm , w 14 13,7mm. Pani doktor powiedziała, że raczej nic z tego w tym cyklu nie będzie. Ostatni cykl miałam 48-dniowy, czy to możliwe aby owu była dużo później ? dzisiaj 30 dc i ani widu ani słychu @ , od kilku dni boli mnie jedynie prawy jajnik.
-
nick nieaktualny
-
ja Was dziewczyny podziwiam że macie taką wiarę i pewność siebie. Jak jak się dowiedziałam o chorobach i że czasem nie mam owulacji w ogóle to się załamałam, chociaż teraz już jest lepiej i na nowo zaczynam wierzyć że się uda, bo bardzo chcę mieć maleństwo:) tak jak wszystkie tutaj:D
-
Iwona92 wrote:ja Was dziewczyny podziwiam że macie taką wiarę i pewność siebie. Jak jak się dowiedziałam o chorobach i że czasem nie mam owulacji w ogóle to się załamałam, chociaż teraz już jest lepiej i na nowo zaczynam wierzyć że się uda, bo bardzo chcę mieć maleństwo:) tak jak wszystkie tutaj:D
najwazniejsza to siła i wiara w to do czego dązysz.Ja równiez nie mam ovu,dzieki ovitrelle miałam i zaszłam w ciąze.Moze nie udało się -poroniłam,ale nastepnym razem z pewnoscią sie uda.Teraz mam pewnosc ze moge byc w ciązy,kilku lekarzy stwierdziło ze mi sie nie uda.Głowa do góry,tylko do odwaznych swiat nalezy.Antoś IVF,Julisia natural
-
Karollka wrote:Dziewczyny mam pytanie, mam PCOS, w bieżącym cyklu dostałam clo, na monitoringu w 12 dc pęcherzyk 12,4 mm , w 14 13,7mm. Pani doktor powiedziała, że raczej nic z tego w tym cyklu nie będzie. Ostatni cykl miałam 48-dniowy, czy to możliwe aby owu była dużo później ? dzisiaj 30 dc i ani widu ani słychu @ , od kilku dni boli mnie jedynie prawy jajnik.
z pewnoscią ovu była ale troche pózniej,powinien lekarz wiedziec kiedy wyłapac moment ovu,jesli nie było dnia 14ego to spróbowac trzy dni pózniej a nie od razu mówic ze jej nie było.Cykl stracony,a ja nie dałabym sie spławic tylko poswieciła czas by monitorowac cykl od 14dnia do 20ego i wiedziec czy faktycznie ona była....jezeli nie było,to proste ze pęcherzyki nie pękają wiec trzeba podac zastrzyk,a kiedy-to juz lekarz powinien wiedziec.Jak przyjdzie @ to my cie tu pokierujemy z monitoringiem,tylko czy masz mozliwosc tak sobie ustawic by co dwa trzy dni isc na usg?Antoś IVF,Julisia natural
-
Karollka wrote:Dziewczyny mam pytanie, mam PCOS, w bieżącym cyklu dostałam clo, na monitoringu w 12 dc pęcherzyk 12,4 mm , w 14 13,7mm. Pani doktor powiedziała, że raczej nic z tego w tym cyklu nie będzie. Ostatni cykl miałam 48-dniowy, czy to możliwe aby owu była dużo później ? dzisiaj 30 dc i ani widu ani słychu @ , od kilku dni boli mnie jedynie prawy jajnik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 18:31
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jak chcesz poczytać moją historię pierwszej ciąży bardziej szczegółowo to zachęcam do przeczytania mojego pierwszego postu na forum - wejdź w mój profil i będzie25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:minions a jak u Ciebie z plamieniami? Przeszło?
Tak przeszło - dzięki Bogu!
Ale co przeżyłam to moje - jak to się mówi:(.
Teraz czekam jak na szpilkach na środę.
Ogólnie to dzisiejszy dzień nie należy do najlepszych dla mnie, źle się czuję, brak apetytu, ogólne osłabienie:( -
Opolanka 85 wrote:Ja się nauczyłam postępowania od jednej takiej Pani ode mnie z pracy, która za każdym razem, kiedy jakaś franca była dla niej niemiła, chamska, wulgarna, zadawała proste pytanie - "ale dlaczego Pani jest taka nieuprzejma/niemiła?". Uwierz, że nie trafiłam na chama, który by się nie zmieszał i nie zmienił nastawienia. Takie proste pytanie, a każdemu robi się głupio, bo się nie spodziewa:)chyba właśnie o to chodzi, żeby uświadomić tej drugiej stronie złe zachowanie, zrozumienie tego jest szalenie wstydliwe.
A propo:
https://www.google.pl/search?q=demotywatory+lekarz&biw=1366&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiuib_0jofLAhXsNJoKHZ37B54Q_AUIBigB#imgrc=CplYothyilwBFM%3A
"Polscy lekarze starają się być jak dr House.
Chamstwo i arogancję już opanowali, teraz pora nabyć wiedzę i umiejętności"
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyna zaczyna mnie dogadać lekki stresik związany z narkoza,czy się obudze i jak to wogole będzie!
Kochana nie stresuj się!
Też miałam kiedyś wykonane badanie pod narkozą i człowiek szybko się wybudza:)
Tylko musisz pamiętać, że ktoś musi Cię odebrać po badaniu bo człowiek jest skołowany i senny:) Ja dużo rzeczy nie kojarzyłam:).
Chyba że po wykonaniu badania zostaniesz w szpitalu na obserwacji?