CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwona92 wrote:Miałam napisać coś o sobie i o moich problemach, a wiec w maju poszłam do ginekologa i po usg stwierdził że jest wszystko dobrze, skierował mnie na badania krwi czy wszystkie hormony itd sa w normie, po badaniach stwierdził że musze brac euthyrox 50. Jak zapytalam czy wszystko jest dobrze i czy to nie przeszkadza jak bym chciała sie starać o dziecko to mi powiedział ze jestem jeszcze młoda i że nie będzie u mnie żadnego problemu z zajściem w ciążę. Jak poszłam na kontrole przepisał mi luteine na wyregulowanie cyklu i siofor 500 bo stwierdził że jest gruba i to mi pomoże schudnać. Modelką co prawda nie jestem, mam kilka kilo wiecej ale nie żeby od razu że za gruba. Więcej już nie poszłam do niego, bo tylko raz mi zrobił usg, a tak to tylko rozmowa ok. 5 min i koniec wizyty. 25grudnia miałam okres i następny miałam już miałam 1 stycznia, i to był pow9d dla którego zdecydowałam sie iść do innego lekarza. On już po pierwszej wizycie powiedział mi że mam zespół policystycznych jajników i prawdopodomnie chorobe hashimoto co się później potwierdziło, wtedy miałam robiony monitoring i była owulacja ale bardzo późno, w sumie miałam nadzieje że się udało bo okres nie przychodził, ale jednak sie zjawił. Dalej biore euthyrox 50 i jeszcze bromergon. W tym tyg byłam u niego, teraz czekam na okres i zaczynam z CLO w 10-12 dc mam do niego iść na usg i mam dostac zastrzyk na pęknięcie pęchęrzyka. Mam nadzieje że się uda
Z nami będzie razniej,no i duza szansa na fasolke
Najwazniejsze to trafic do odpowiedniego lekarza,tez sie tak leczyłam jak ty przez dwa lata,potrafili tylko mówic ze z takimi wynikami to nigdy w ciàze nie zajde.W koncu znalazłam sie w klinice i mysle ze jestem w dobrych rèkach.
Źycze owocnych starańAntoś IVF,Julisia natural
-
dziewczyny czy po CLO też miałyście bardziej bolesną @?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualny
-
Amc wrote:Hej kobitki. Byłam dziś na powtórce bety. Ogólnie cały czas czuję plecy.. Trochę mnie to dołuje, tym bardziej że na papierze zobaczyłam podbarwiony śluz.. teraz biały, ale mętlik w głowie..
Moja przyjaciólka ktora tez w zeszlym tygodniu zrobila test pozytywny równiez narzeka na plecy,wiec czasem to normalny objaw,nie ma co martwic sie na zapasAmc lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
pyatii wrote:dziewczyny czy po CLO też miałyście bardziej bolesną @?
Ja miałam bolesna przy clo i duphastonie, jak przeszłam na luteinie to już nie -
nick nieaktualny
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyna zaczyna mnie dogadać lekki stresik związany z narkoza,czy się obudze i jak to wogole będzie!
W ogóle to bedzie bardzo dobrze ja ci powiem,a potem twój ksiąze cie zbudzi pocalunkiem wiec skonczy sie to szczesliwie królewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 13:01
-
Jagna 75 wrote:W ogóle to bedzie bardzo dobrze ja ci powiem,a potem twój ksiąze cie zbudzi pocalunkiem wiec skonczy sie to szczesliwie królewno
KO chama jesteś))
-
Jagna nie martw się, może trochę się organizm przestawil i stad to plamienie,zwłaszcza jak nie czujesz się na @, nie zamartwiam sie,przecież tego właśnie nas uczysz:)
-
A moja szwagierka prawdopodobnie jest w ciąży, póki co jeszcze nie wiem do końca bo owiane jest to tajemnica,najlepsze jest to,ze kategorycznie nie chciała mieć drugiego dziecka z tego co kiedyś gadaliśmy... ech.. kiedyś mówiła ze ona to by mogła już dziecko dostać,a nie przechodzić ciąży ech takim to się udaje
-
minions a jak u Ciebie z plamieniami? Przeszło?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
AniaStaraczka85 wrote:Jagna nie martw się, może trochę się organizm przestawil i stad to plamienie,zwłaszcza jak nie czujesz się na @, nie zamartwiam sie,przecież tego właśnie nas uczysz:)
nie zamartwiam się,tylko jesli ta @ przyjdzie teraz to nie bedzie mojego lekarza i bede musiała isc na monitoring do innego....z drugiej strony jak przyjdzie wczesniej to wczesniej będe startowac,nooooo wczesniej będe w ciąży co nie???:-*