CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Cookiemonster czytałam Twoje wcześniejsze posty i widzę że podobnie jak u mnie "zdjęcie profilowe" świadczy o miłości do słodkości:) widzę ze problemy ginekologiczne tez mamy podobne...
Czas trwania starań też mamy podobny:P a i rocznik ten sam:) -
W listopadzie i grudniu miałam stymulacje CLO. Pierwsza bez owu druga z owu. W styczniu cykl odpuściłam. Noi mam kolejny. Dzisiaj 16 dc. Byłam na monitoringu. Biorę duphaston mam czekać na @. I następny cykl z CLO.
Powiedzcie mi ile miałyście stymulacji CLO? Mój lekarz powiedział że jeszcze góra 3 i powinnam się zgłosić do kliniki leczenia niepłodności.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady E ja będę miała 3, ale ja mam naturalna owulacje, biorę CLO żeby zwiększyć szanse. Bo zawsze mam pęcherzyk dominujący naturalnie. Dzisiaj wzięłam pierwszą dawkę CLO w 2 cyklu na cLO.
Mysle ze przy pco powinno być do 6 cykli.07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Lady_E - to mój pierwszy cykl z CLO, lekarz, po wynikach testu PCT zaproponował IUI, żeby w nieskończoność stymulacji nie ciągnąć, ale ja chcę jeszcze kilka cykli, powiedzmy do 5 spróbować, choc czytałam, ze dziewczyny po kilkanaście cykli z CLO mają za sobą....."nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"
-
No włąsnie ja będę miała jakieś 5 cykli tak lekarz stwierdził a potem jadę do kliniki. Może a nóż się uda :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
AniaStaraczka85 wrote:Cookiemonster czytałam Twoje wcześniejsze posty i widzę że podobnie jak u mnie "zdjęcie profilowe" świadczy o miłości do słodkości:) widzę ze problemy ginekologiczne tez mamy podobne...
prawie siostry na forum he he,ciasteczkowe
Ja mam w pracy taką siostre,klijenci nas mylą,szef tez,obie blondynki,długie włosy,wzrost ten sam,wariatki obie jak sie zmieniamy(hihamy z byle czego)a w dodatku rodzinne strony mamy w tej samej miejscowosci...przypadek?Nawet nie wnikamy czy nasi rodzice gdzies nie zboczyli w młodosci he he,wszyscy pytają czy my siostry...teraz mówimy ze tak he he,nie ma co tłumaczyccookiemonster lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
mamakejti wrote:agnes87 - ja miałam badanie HSSG, to dodatkowe s w nazwie oznacza sono, czyli pod kontrolą usg, a nie rtg, mnie nic nie bolało, żadnych skutków ubocznych, tylko trzeba było wkładkę wymieniać częściej, bo kontrast z pianką wypływają
po badaniu wróciłam do pracy
Drogie, widzę, że Śląsk rządzi;) ja z drugiej strony naszego kraju raju;)
jutro idę na betę, ufffff, ale brzuch boli jak na okres, strach iść do toalety....
a wiec trzymamy kciuki baaaardzo mocnoAntoś IVF,Julisia natural
-
Lady_E wrote:No włąsnie ja będę miała jakieś 5 cykli tak lekarz stwierdził a potem jadę do kliniki. Może a nóż się uda :p
Dlaczego nie jechac do kliniki juz skoro lekarz dalej nie ma pomysłu na ciebie,moze nawet stymulacje z CLO lepiej poprowadzą niz twój lekarz.Raz masz ovu raz nie,powinnas miec monitorowany cykl tak by ewentualnie podac ci zastrzyk na pekniecie gdyby pęcherzyki nie chciały same,zwiekszysz szanse.Ewentualnie swego lekarza przycisnij by zrobił to w taki własnie sposób
A jak z twoją droznoscią,nasieniem męza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:50
-
nick nieaktualnyHejka. Ja dziś byłam po dupka u gina. Dostałam zapas na całe 3 miesiące
ogólnie plecy dalej mnie bolą i rano znów śluz miałam podbarwiony. Pani doktor zaproponowała zwolnienie, na razie wzięłam do końca tyg. Aha najważniejsze zrobiła usg, póki co jeszcze nic nie widać.
-
Dziewczyny powiedzcie mi proszę. W tym cyklu chciałabym porozmawiac z ginem o ewentualnym podaniu pregnylu, boje sie torebieli...
Powiedzcie mi, jaka dawke się podaje? Od czego to zalezy? Bo widzialam trzy dawki.
I ile pregnyl kosztuje?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
pyatii wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę. W tym cyklu chciałabym porozmawiac z ginem o ewentualnym podaniu pregnylu, boje sie torebieli...
Powiedzcie mi, jaka dawke się podaje? Od czego to zalezy? Bo widzialam trzy dawki.
I ile pregnyl kosztuje?
ja miałam ovitrelle ale nie pamiętam ile płaciłam bo dostałam w klinice,poza tym rachunek regulował mąz a ja byłam zbyt przejęta by patrzec ile kasują he heAntoś IVF,Julisia natural
-
Dea28 wrote:hej nadrobiłam was i się witam jako trójpak
ja i moje bliźniaki
ja miałam mieć jeszcze jeden 7 cykl z CLO potem 3 miechy przerwy i letrozol ale wyszło jak Bóg dałale super!
Dea28 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Na pewno kochana będzie wszystko dobrze. Relaksuj się teraz, jedz zdrowo, nie stresuj się i wypuszczaj nam tutaj te wiruski podwójnej mocy - niech się towarzystwo zaraża25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dea28 wrote:oby tylko zdrowo i do przodu reszta się nie liczy
kurczaczki,ale czad!!Az podskoczyłam z radosci na krzesle,podwójne szczęscie
trzymam kciuki by wszystko było ok,zdróweczka dla naszej mamuni i jej duetu.Bardzo sie ciesze az mam łzy w oczachDea28 lubi tę wiadomość
-
Dea28 wrote:hej nadrobiłam was i się witam jako trójpak
ja i moje bliźniaki
ja miałam mieć jeszcze jeden 7 cykl z CLO potem 3 miechy przerwy i letrozol ale wyszło jak Bóg dał
Wow, ale czadddd
Wielkie gratulacje i dużo zdrówka dla Was
Dea28 lubi tę wiadomość