CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaStaraczka85 wrote:Cześć dziewczyny,życzę Wam miłego dnia, u mnie dziś piękne słońce i juz kilkanaście stopni:))
Dzien dobry.Dzis jest pièknie ale mocno wieje,jutro jednak deszcz i od srody zimno,tak więc trzeba sie dzis nacieszyc słoncem
Antoś IVF,Julisia natural
-
Iwona92 wrote:Mi się tez ciągle pytają kiedy ja będe w ciąży. chociaż nikt poza mną i moim mężem nie wie o Naszych problemach, ja znam 3 koleżanki które mają na lipca termin, a do tego siostra urodziła w sobote już drugie bez żadnych wspomagaczy....
Mysle ze takie wydarzenia jak poród w rodzinie czy ciàza powinny pozytywną energie nam dawac,wiec trzeba sie cieszyc tym szczèsciem innych bo to szczęscie wróci do nas.Dlatego nie dołowac sie z tego powodu kochaneAntoś IVF,Julisia natural
-
Jaguś, to nie jest tak, że poród w bliskim otoczeniu nie cieszy. Mnie cieszy i to bardzo. Przyjaciółka urodziła w grudniu, w terminie kiedy ja miałam rodzić mojego Aniołka, i cieszę się razem z nią, nie jest mi przykro, nie czuję zazdrości. Boli mnie tylko jak ktoś kto wie jaka jest sytuacja zadaje durne pytania udając, że nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest to co najmniej nietaktowne. Boli mnie to, bo przecież robię co mogę, a słyszę "a Ty kiedy?".25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Cześć dziewczyny. Byłam dzisiaj u ginekologa - potwierdził moje przypuszczenia. Ciąży nie będzie w tym cyklu. Macica przygotowuje się do okresu. Dostałam skierowanie na HSG do szpitala. Czy któraś z was miała może to badanie? Czy boli naprawdę mocno?
-
Gosposia wrote:Roma, podrzuć mi namiary na tego endokrynologa ze śląska
Gosposia, Jagna 75 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Roma, terminy ma mega długie jak na prywatną wizytę u endo
Ja znalazłam lekarza na LUXmed, pójdę do niego i zobaczę co powie na moje wcześniejsze wyniki badań. Wtedy wszystkie badania będę miała za darmo i z wynikami wszelkimi będę mogła zgłosić się do tego dr
To jest dobry plan
Dzięki za namiary. Sprawdziłam opinie na znanylekarz.pl i muszę przyznać, że 90% pacjentów go chwali
Gosposia -
Hej dziewczyny troche mnie tu nie było..musiałam zrobić reset..ale widzę ze watek kwitnie i ze już są nowe szczęściary. Gratuluje.. i tak sobie myślę ze ten CLO jednak działa, chyba tylko ja jestem takim beznadziejnym przypadkiem który pomimo CLO nie udaje się ...w tym cyklu oczywiście pęcherzyki miałam dwa w 10dc miała zastrzyk, staranie były ale w 14 dc zachorowałam i myślę ze ta grypa co mnie dopadła mogła wszystko tym razem zaprzepaścić ....to takie „szczęście”
Pozdrawiam Was cieplo
1. 19.02.2017 IUI -
roma wrote:Ja chodzę do dr Janusza Klajnowicza. Przyjmuje w Mysłowicach na Janowskiej 3, tel 32 316 41 35. Lekarza polecam, minus jest taki, że wizyta 250 zł a mimo to terminy długie (ok 3 miesiące). Ale jak jesteś zapisana na termin i zadzwonisz sobie od czasu do czasu czy coś się nie zwolniło to jest szansa załapać się szybciej. No i zawsze jak dzwonię z pilną sprawą (np że w ciąży jestem) to zawsze mnie wciśnie.
-
Zdesperowana85 wrote:Hej dziewczyny troche mnie tu nie było..musiałam zrobić reset..ale widzę ze watek kwitnie i ze już są nowe szczęściary. Gratuluje.. i tak sobie myślę ze ten CLO jednak działa, chyba tylko ja jestem takim beznadziejnym przypadkiem który pomimo CLO nie udaje się ...w tym cyklu oczywiście pęcherzyki miałam dwa w 10dc miała zastrzyk, staranie były ale w 14 dc zachorowałam i myślę ze ta grypa co mnie dopadła mogła wszystko tym razem zaprzepaścić ....to takie „szczęście”
Pozdrawiam Was cieplo
-
agnes87 wrote:Cześć dziewczyny. Byłam dzisiaj u ginekologa - potwierdził moje przypuszczenia. Ciąży nie będzie w tym cyklu. Macica przygotowuje się do okresu. Dostałam skierowanie na HSG do szpitala. Czy któraś z was miała może to badanie? Czy boli naprawdę mocno?
Raczej to krótki ból,da sie przezyc,dziewczyny pisaly ze wziely dwie tabletki przeciw bolowe,nie martw sie,badanie znosneAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Moze ja tez skorzystam jak pozwolisz,do Myslowic mam niedaleko25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
roma wrote:Ja chodzę do dr Janusza Klajnowicza. Przyjmuje w Mysłowicach na Janowskiej 3, tel 32 316 41 35. Lekarza polecam, minus jest taki, że wizyta 250 zł a mimo to terminy długie (ok 3 miesiące). Ale jak jesteś zapisana na termin i zadzwonisz sobie od czasu do czasu czy coś się nie zwolniło to jest szansa załapać się szybciej. No i zawsze jak dzwonię z pilną sprawą (np że w ciąży jestem) to zawsze mnie wciśnie.
ja byłam do tej pory u dr Siemińskiej, a dobrymi opiniami cieszy się też dr Lazar.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 17:08
-
Cookiemonster czytałam Twoje wcześniejsze posty i widzę że podobnie jak u mnie "zdjęcie profilowe" świadczy o miłości do słodkości:) widzę ze problemy ginekologiczne tez mamy podobne...
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
agnes87 - ja miałam badanie HSSG, to dodatkowe s w nazwie oznacza sono, czyli pod kontrolą usg, a nie rtg, mnie nic nie bolało, żadnych skutków ubocznych, tylko trzeba było wkładkę wymieniać częściej, bo kontrast z pianką wypływają
po badaniu wróciłam do pracy
Drogie, widzę, że Śląsk rządzi;) ja z drugiej strony naszego kraju raju;)
jutro idę na betę, ufffff, ale brzuch boli jak na okres, strach iść do toalety...."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
moje badanie było prywatnie, więc w klinice, w której je robiłam robią już tylko hssg, klasyczne hsg robi się w szpitalach jeszcze, ale naczytałam się oczywiście o barbarzyńskim przebiegu badania;) i wykluczyłam taką opcję...chociaż pewnie nie byłoby tak źle
przed badaniem - obowiązkowy wymaz na czystość pochwy, żeby sobie nie zainfekować macicy"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."