CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno często. Mi mój gin ostatnio mówił o swoich znajomych, kobieta ma pco- zaskoczyła na pierwszym cyklu z CLO- będą mieli trojaczki
Dea28 lubi tę wiadomość
07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Tysia :) wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy podczas brania Clo macie problem ze sluzem płodnym czy nie ?
kiedy zaczęłam brac CLO na drugi dzien juz pojawił mi sie sluz,kiedy staralismy sie w okolicy ovu u mnie nie było problemu,mąż mówił ze sluzu było sporo bo jakos lepszy komfort odczuwał nawet.W naturalnym cyklu róznie bywało z tym sluzem u mnie,raczej brałam wiesiołka by poprawic ilosc sluzu.Tak wiec z CLO w tej kwestii było u mnie na plusAntoś IVF,Julisia natural
-
Iwona92 wrote:A jakie są skutki uboczne brania CLO? Miałyście jakieś?
Ja raczej nie czułam,bo jakies kłócie czy bolesnosc jajników to ja zawsze czuje kiedy zaczynają mi sie dni płodne,a samopoczucie ogólnie normalne,moze jedynie to cięzko było mi sie nad czyms skupic,taka troszke przymroczona się czułam,senna....no ale CLO zadziałało w pierwszym cyklu u mnieAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Tysia ale jak mam stymulowany cykle to w okolicach owulacji przez kilka dni dostaje jeszcze estrofem czyli estrogeny a tak to na własną rękę wspomagamy się oeparol femina z wiesiolkiem do owulacji i to działa, śluz bez zarzutu,ale endo d... jie urywa
-
Dea skorzystam także z wiruskow:))) dajesz mega nadzieje!!! Ja się już ostatnio załamałam jak pomyślałam że już 5 cykli z clo za mną i nic a a ty 7 i proszę! !!
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Dea28 wrote:hej nadrobiłam was i się witam jako trójpak
ja i moje bliźniaki
ja miałam mieć jeszcze jeden 7 cykl z CLO potem 3 miechy przerwy i letrozol ale wyszło jak Bóg dałDea28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy może tez miałyście coś takiego? W piątek dostałam @ i ok miałam krwawienie, sobota też normalne krwawienie, niedziela tylko plamienie, poniedziałek zero nic, dziś od rana tez nic. To był mój 4 cykl na CLO i pierwszy raz mi się coś takiego zrobiło. Dodam , że w grudniu wykryto u mnie polipa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 09:00
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Dea28 wrote:hej nadrobiłam was i się witam jako trójpak
ja i moje bliźniaki
ja miałam mieć jeszcze jeden 7 cykl z CLO potem 3 miechy przerwy i letrozol ale wyszło jak Bóg dał
Kochana gratulacje!!!!duże szczęście:)
Serduszka już biły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 09:33
Dea28 lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Dea28 gratulacje!!!
Pozdrawiam dziewczyny!
witaj kochana,widze ze ostro działasz,jak przygotowania do in vitro?
Jesli mozesz opisac swój start z 11 lutego az do dzis,to napisz,jestem ciekawa jak przechodzisz to wszystko.A tak ogólnie co skłoniło do tego ze juz pozostało in vitro?Jaki problem zawazył na waszej decyzji?Startujecie z refundacji z tego co troche wyczytałam,mam nadzieje ze ci sie uda zanim pieniędzy braknie,bo te barany w rządzie skróciły refundacje do czerwca,bardzo mnie ta wiadomosc rozzłosciła,zabierają nadzieje tym których nie stac....eeee nie bede sie denerwowac,sciskam
punkcja juz na dniach,super!bede trzymac kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 11:07
pabelka88 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural