X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Biedronka7 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna juz chciałabym miec te wizytę za soba :( bardzo sie denerwuje i jestem przygotowana tak wewnętrznie na złe wieści :( ale lepiej chyba znać najgorsza prawdę niz żyć w ułudzie !

34bwugpje1vo91cp.png
    Będzie córeczka :)
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 czego żeś nie pisała że ty z moich stron jesteś zaraz dzwonię do siostry i ci podam namiary

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Mamakejti tez dzis miała testowac,co tam słychac?Halllllo????

Hejka, sorry, że odzywam się późno, ale moja praca nie pozwoliła mi wcześniej;)
    Tak, testowałam i mam już wyniki betahcg, niestety bez szaleństwa <2, czyli w tym cyklu nici...

ale najgorsze jest to, że nie mam @ i czuję się jakby mnie walec rozjechał, po prostu mi smutno

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Tak ja Ale nici z tego. wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia I są tragiczne. naturalnie nie uda nam się. przykre Ale prawdziwe

ana - zróbcie test jesze w innym laboratorium, my mieliśmy w odstępie miesiąca różne wyniki (spermatogeneza to 72 dni, więc żołnierze byli z jednego rozdania) mój gin zalecił Profertil, bo ten suplement był po badaniach klinicznych, niestety opatentowany, czyli drogi ale wyniki badań klinicznych baaaaardzo obiecujące
    zażywamy i sprawdzamy za dwa miesiące po kuracji czy coś się poprawiło

f2w3skjotzzbwk43.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lejdis Drogie, czy Wam też się tak @ opóźniała w stymulowanym cyklu? kurka, biorę jeszcze dupka, ale raczej nie ma już sensu i powinnam odstawić, wtedy chyba @ przyspieszy....

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamakejti wrote:
    Hejka, sorry, że odzywam się późno, ale moja praca nie pozwoliła mi wcześniej;)
    Tak, testowałam i mam już wyniki betahcg, niestety bez szaleństwa <2, czyli w tym cyklu nici...

ale najgorsze jest to, że nie mam @ i czuję się jakby mnie walec rozjechał, po prostu mi smutno

Przykro mi kochana,czekam wiec z tobą na @,a potem razem bedziemy sobie dopingowac

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    www.artemida-online.pl/Dr_n_med_Jan_Domitrz,5597,5469,0,pl.html
    Niestety Białystok kawałek od mazur ale warto. Nie namawiają na in vitro jak inne kliniki z tego co słyszałam w Olsztynie tak robią.
    Warto tam jechać siostra wszystkich tam wysyła jeśli w końcu się przyznają że nie mają już siły. Dr Domitrz to głównie ginekolog ale w tej klinice to same profesory i dociekuja przyczyn. Zadzwoń połącz się z nim powiedz o problemie męża tam już go nakieruja. Ta klinika zajmuje się również problemami meskimi. Mozesz powołać się na moją siostrę która przebywa teraz w Szwecji (na priv) podam ci jej dane) dr. Miło ją wspomina wraz z mężem. Moja siostra jeszcze wtedy nigdy nie ukrywała tego że mają problemy z zajsciem w ciążę paplala na prawo i lewo. A jej koleżanki glupio się tylko usmiechaly bo ich przecież to nie dotyczy wystarczy trochę cierpliwości. A tu dupa. Po dwóch latach wydawania pieniędzy na ginekologow zaczęły dzwonić do mojej siostry o nr i kontakt. Stad doktorek kojarzy moją siostrę. Telefon za telefonem.
    Bardzo żałuję że nie ma mnie w Polsce ech... Ale mam nadzieję że tu ten androlog w Szwecji nas nie zawiedzie. Niecały tydzień temu oddaliśmy po raz drugi nasienie. Na wyniki mamy czekać ok 4tygodni.!az! Tak długo bo lekarz powiedział że on już sobie sprawdzi te plemniczki pod każdym względem. Nie wiem o co mu chodziło ale klinika jest typowa pod tym kątem. W środku wszędzie zabawne obrazki plemnikow tych leżących biegajacych itp nawet na podłodze są wyryte plemniki wskazujace drogę do gabinetu doktorka. Jak to zobaczyłam to miałam ochotę je sobie uzbierać i wsadzić tam gdzie trzeba hihihi zarcik oczywiście.
    Więc jestem przyblokowana na kilka miesięcy jednak z nadzieją i wiarą że zakończy się szvzesliwie wcześniej czy później.
    Ależ się rozpisałam.

Dea o matulku dwa szczęścia! Perfekcyjnie! Gratuluję!
    Pabelka ty wiesz.... ❤❤❤❤

pabelka88, Dea28 lubią tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna75 - dziękuje za otuchę, czekamy więc na @, niechże już przyjdzie jak musi i bierzemy się do roboty! Parafrazując mojego gina "nie będziemy się z czasu reprodukcyjnego okradać";)

f2w3skjotzzbwk43.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    ana1122 czego żeś nie pisała że ty z moich stron jesteś zaraz dzwonię do siostry i ci podam namiary
    Czyli dobrze skojarzyłam region...jak milo ze nasza Angie tu czuwa

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka7 wrote:
    Jagna juz chciałabym miec te wizytę za soba :( bardzo sie denerwuje i jestem przygotowana tak wewnętrznie na złe wieści :( ale lepiej chyba znać najgorsza prawdę niz żyć w ułudzie !

Lepiej znac to co złe wtedy mozna działac w tym kierunku a tak na oslep sie leczyc to same porazki.Bedzie dobrze,zbieraj siły,marzec bedzie przełomowy

Biedronka7 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 gratuluję podwójnie.dbaj o siebie .
    A jaka dawke clo brałas że aż dwa maleństwa udało Wam się począc?

Dea28 lubi tę wiadomość

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te które przeszły laparoskopie-czy brali przed zabiegiem wyniki cytologii??? Bo cholerka wyszło mi brak pałeczek kwasu mlekowego, ty dzień wcześniej były mierne,posiew ok i zastanawiam się czy mogą mnie odesłać do DOMU? Laparoskopia to przecież tam od dołu nie będą nic robic...

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapodałam sobie invag na tydzień, dziś ostatnia globulka,może już się polepszyLO. ..

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Czyli dobrze skojarzyłam region...jak milo ze nasza Angie tu czuwa

Jagienko jestem tu z wami tylko się nie udzielam. Wiadomo dlaczego a nie chcę pisać "wyślij męża na badanie nasienia" bo nikomu nie życzę tego co nam się przytrafiło. Jednak wiedza na temat plemnikow nasienia itp to wogole inna bajka a na forum sprawy meskie słaba aktywność .Wiem już nawet czym spowodowana na wyniki takie konkretne trzeba trochę czasu i na efekty podawanej medycyny również. I niestety nowe plemniczki są wytwarzane co 70dni nie tak jak u nas co miesiąc akcja pecherzykoea itp.
    Zawsze pomogę jeśli jestem w stanie ❤❤❤

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    12.04 jest serduszko!❤
  • amelka6956 Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski dzisiaj odebralam wynik beta :) 176.5 jestem mega szczeliwa

Ladybird:), pabelka88, ScarlettKate, Dea28 lubią tę wiadomość

Amelka6956

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelka gratulacje!!!!super wiadomość! !

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Jagienko jestem tu z wami tylko się nie udzielam. Wiadomo dlaczego a nie chcę pisać "wyślij męża na badanie nasienia" bo nikomu nie życzę tego co nam się przytrafiło. Jednak wiedza na temat plemnikow nasienia itp to wogole inna bajka a na forum sprawy meskie słaba aktywność .Wiem już nawet czym spowodowana na wyniki takie konkretne trzeba trochę czasu i na efekty podawanej medycyny również. I niestety nowe plemniczki są wytwarzane co 70dni nie tak jak u nas co miesiąc akcja pecherzykoea itp.
    Zawsze pomogę jeśli jestem w stanie ❤❤❤

Bede pamiętac o twoim doswiadczeniu gdyby ktos potrzebował,gdybym ja potrzebowała...dobrze ze mamy takiego anioła jak ty :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelka6956 wrote:
    hej laski dzisiaj odebralam wynik beta :) 176.5 jestem mega szczeliwa

Gratki kochana gratki,rosnijcie sobie zdrowo,bardzo sie cieszymy :-)

To był twój pierwszym cykl na Clo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:23

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Zapodałam sobie invag na tydzień, dziś ostatnia globulka,może już się polepszyLO. ..

Ty juz w tym szpitalu jestes?

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś @ przyszla od jutra letrozole. Ciekawe jak na zareaguje moj organizm bo jak widać clo nic nie dało. Nie dość że jak zwykle jeden pęcherzyk to owulacja w 19 dniu cyklu jak normalnie.
    Zapomniałam która z Was miała łączone clo z letrozolem??

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
‹‹ 1281 1282 1283 1284 1285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ