CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Mamakejti tez dzis miała testowac,co tam słychac?Halllllo????
Hejka, sorry, że odzywam się późno, ale moja praca nie pozwoliła mi wcześniej;)
Tak, testowałam i mam już wyniki betahcg, niestety bez szaleństwa <2, czyli w tym cyklu nici...
ale najgorsze jest to, że nie mam @ i czuję się jakby mnie walec rozjechał, po prostu mi smutno"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
ana1122 wrote:Tak ja Ale nici z tego. wczoraj dostaliśmy wyniki nasienia I są tragiczne. naturalnie nie uda nam się. przykre Ale prawdziwe
ana - zróbcie test jesze w innym laboratorium, my mieliśmy w odstępie miesiąca różne wyniki (spermatogeneza to 72 dni, więc żołnierze byli z jednego rozdania) mój gin zalecił Profertil, bo ten suplement był po badaniach klinicznych, niestety opatentowany, czyli drogi ale wyniki badań klinicznych baaaaardzo obiecujące
zażywamy i sprawdzamy za dwa miesiące po kuracji czy coś się poprawiło"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Hejka, sorry, że odzywam się późno, ale moja praca nie pozwoliła mi wcześniej;)
Tak, testowałam i mam już wyniki betahcg, niestety bez szaleństwa <2, czyli w tym cyklu nici...
ale najgorsze jest to, że nie mam @ i czuję się jakby mnie walec rozjechał, po prostu mi smutno
Przykro mi kochana,czekam wiec z tobą na @,a potem razem bedziemy sobie dopingowacAntoś IVF,Julisia natural
-
www.artemida-online.pl/Dr_n_med_Jan_Domitrz,5597,5469,0,pl.html
Niestety Białystok kawałek od mazur ale warto. Nie namawiają na in vitro jak inne kliniki z tego co słyszałam w Olsztynie tak robią.
Warto tam jechać siostra wszystkich tam wysyła jeśli w końcu się przyznają że nie mają już siły. Dr Domitrz to głównie ginekolog ale w tej klinice to same profesory i dociekuja przyczyn. Zadzwoń połącz się z nim powiedz o problemie męża tam już go nakieruja. Ta klinika zajmuje się również problemami meskimi. Mozesz powołać się na moją siostrę która przebywa teraz w Szwecji (na priv) podam ci jej dane) dr. Miło ją wspomina wraz z mężem. Moja siostra jeszcze wtedy nigdy nie ukrywała tego że mają problemy z zajsciem w ciążę paplala na prawo i lewo. A jej koleżanki glupio się tylko usmiechaly bo ich przecież to nie dotyczy wystarczy trochę cierpliwości. A tu dupa. Po dwóch latach wydawania pieniędzy na ginekologow zaczęły dzwonić do mojej siostry o nr i kontakt. Stad doktorek kojarzy moją siostrę. Telefon za telefonem.
Bardzo żałuję że nie ma mnie w Polsce ech... Ale mam nadzieję że tu ten androlog w Szwecji nas nie zawiedzie. Niecały tydzień temu oddaliśmy po raz drugi nasienie. Na wyniki mamy czekać ok 4tygodni.!az! Tak długo bo lekarz powiedział że on już sobie sprawdzi te plemniczki pod każdym względem. Nie wiem o co mu chodziło ale klinika jest typowa pod tym kątem. W środku wszędzie zabawne obrazki plemnikow tych leżących biegajacych itp nawet na podłodze są wyryte plemniki wskazujace drogę do gabinetu doktorka. Jak to zobaczyłam to miałam ochotę je sobie uzbierać i wsadzić tam gdzie trzeba hihihi zarcik oczywiście.
Więc jestem przyblokowana na kilka miesięcy jednak z nadzieją i wiarą że zakończy się szvzesliwie wcześniej czy później.
Ależ się rozpisałam.
Dea o matulku dwa szczęścia! Perfekcyjnie! Gratuluję!
Pabelka ty wiesz.... ❤❤❤❤pabelka88, Dea28 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Biedronka7 wrote:Jagna juz chciałabym miec te wizytę za soba
bardzo sie denerwuje i jestem przygotowana tak wewnętrznie na złe wieści
ale lepiej chyba znać najgorsza prawdę niz żyć w ułudzie !
Lepiej znac to co złe wtedy mozna działac w tym kierunku a tak na oslep sie leczyc to same porazki.Bedzie dobrze,zbieraj siły,marzec bedzie przełomowyBiedronka7 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny te które przeszły laparoskopie-czy brali przed zabiegiem wyniki cytologii??? Bo cholerka wyszło mi brak pałeczek kwasu mlekowego, ty dzień wcześniej były mierne,posiew ok i zastanawiam się czy mogą mnie odesłać do DOMU? Laparoskopia to przecież tam od dołu nie będą nic robic...
-
Jagna 75 wrote:Czyli dobrze skojarzyłam region...jak milo ze nasza Angie tu czuwa
Jagienko jestem tu z wami tylko się nie udzielam. Wiadomo dlaczego a nie chcę pisać "wyślij męża na badanie nasienia" bo nikomu nie życzę tego co nam się przytrafiło. Jednak wiedza na temat plemnikow nasienia itp to wogole inna bajka a na forum sprawy meskie słaba aktywność .Wiem już nawet czym spowodowana na wyniki takie konkretne trzeba trochę czasu i na efekty podawanej medycyny również. I niestety nowe plemniczki są wytwarzane co 70dni nie tak jak u nas co miesiąc akcja pecherzykoea itp.
Zawsze pomogę jeśli jestem w stanie ❤❤❤
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Jagienko jestem tu z wami tylko się nie udzielam. Wiadomo dlaczego a nie chcę pisać "wyślij męża na badanie nasienia" bo nikomu nie życzę tego co nam się przytrafiło. Jednak wiedza na temat plemnikow nasienia itp to wogole inna bajka a na forum sprawy meskie słaba aktywność .Wiem już nawet czym spowodowana na wyniki takie konkretne trzeba trochę czasu i na efekty podawanej medycyny również. I niestety nowe plemniczki są wytwarzane co 70dni nie tak jak u nas co miesiąc akcja pecherzykoea itp.
Zawsze pomogę jeśli jestem w stanie ❤❤❤
Bede pamiętac o twoim doswiadczeniu gdyby ktos potrzebował,gdybym ja potrzebowała...dobrze ze mamy takiego anioła jak tyAntoś IVF,Julisia natural
-
amelka6956 wrote:hej laski dzisiaj odebralam wynik beta
176.5 jestem mega szczeliwa
Gratki kochana gratki,rosnijcie sobie zdrowo,bardzo sie cieszymy
To był twój pierwszym cykl na Clo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:23
Antoś IVF,Julisia natural