CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy po clo puchną nogi? Mam spuchniete kostki,nie wiem czy po clo czy po parlodelu?
Czekam do sylwestra i bierzemy sie z M za "robote".licze na styczen i upragnione II...
A u Was jak tam przyszle mamusie? -
nick nieaktualny
-
frutka Clo raczej nie zawyża temperatury. Może zaczyna się u Ciebie jakieś przeziębienie? Wszyscy teraz zakatarzeni chodzą. Poczekaj do jutra, może to tylko pojedyńczy taki "wyskok"
Pabelko - może jednak przeczytaj skutki uboczne obu leków i zobacz czy któryś z nich może powodować opuchnięcia nóg. Jak nie będzie żadnej wzmianki o tym to zadzwoń do lekarza który wypisał oba leki i zapytaj co robić. Myślę, że to raczej nie Clo, bo w zeszłym cyklu na nic takiego się nie skarżyłaś.
A ja znów zanotowałam skok tempki. Dziś 36,69. A może jednak się udało? Może wczoraj była implantacja? E tam, wolę się nie nakręcać, bo to by było zbyt piękne
Pozdrawiam cieplutko we ten świąteczny czas -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Mi temp. spada, a od wczoraj mam typowe bóle miesiączkowe, niby nic się jeszcze nie dzieje, ale myślę że @ będzie dziś, albo jutro:( Smutno mi, ale sama siebie opieprzam, że się znowu nakręcałam skoro dobrze wiedziałam, że nie ma sensu Mój M dziś wyskoczył, że chciałby w prezencie na święta dostać test z dwoma kreskami:( Łezka popłynęła, ale cóż..
Idą święta, więc dość tych smutów.
Dwa dni tak biegałam, że nie miałam czasu myśleć i następne dni, łącznie z dzisiejszym też się tak zapowiadają, więc w sumie dobrze..
Życzę Wam dziewczynki cudownych Świąt, żeby wszystkie problemy odeszły na drugi plan, wszystkie kłótnie na ten czas odeszły w kąt, a przede wszystkim żeby Nowy Rok przyniósł Wam upragnione MAŁE szczęście :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 10:53
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moje!!! Zdrowych,wesolych wymarzonych Swiat,oplywajacych w dostatek i rodzinna atmosfere! Zeby nam siespelnily zyczenia pierwszo-gwiazdkowe! Samych doskonalosci na ten Swiateczny czas!!! (;
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciu, może jeszcze nie wszystko stracone. Nie chce Ci dawać fałszywych nadziei, ale wczesnociążowe bóle są podobne do @-owych, tylko @ nie przychodzi (:
Dziewczyny, ja od mierzenia rano tempki cały czas na nogach, gotuje, zakupuje, sprzątuje i już mam nogi w d.pie... Ale życzę Wam wesołych Świąt i, żebyśmy po nich wróciły pełne sił i entuzjazmu do dalszych starań:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 17:24
pabelka88, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry. marzę doczekać końća tego wykresu i zaczynam przygodę z CLO.....niestety:(
sa jakieś dziewczyny co CLO im pomogło??
dodam że mi tylko podwyższona prolaktyna po obciążeniu przeszkadza w jajeczkowaniu;/ -
Robotka1 a bierzesz bromergon na obniżenie PRL? Mi niestety Clo nie pomogło, ale są dziewczyny, którym się udało, także warto walczyć
A czemu tak tutaj wszystko ucichło? -
Tak Akuszerka89 biorę bromgeron pół tabletki na dobę, do tego castagnus.....
podejrzewam że w temacie w takim razie jesteś bardziej obeznana, i jak myślisz, procentowo to więcej jest którym pomogło czy tych którym nie pomogło??
wiem że głupie pytanie ale musiałąm je zadać,
no a Ty z jakimi problemami się borykasz skoro CLO brałaś i nie pomogło?
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny jak po świętach? U mnie kilo do przodu na wadze. W pon miałam podany pregnyl na pecherzyk 18 mm i 17 mm. Święta upłynęły pod wielkimi straniami koło 7.01 planuje testować albo powitać @ może Mikołaj nam coś podrzuciłDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA