CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa normalnie zawsze miałam 17dc owu, a teraz miałam 14:)
Dziewczyny... Zrobiłam test 5.20, bo stwierdziłam, że wole mieć zrąbany humor dziś i jutro niż na Sylwestra, bo wtedy wszyscy by pytali co mi jest (nikt nie wie, że się staramy). Był cień cienia cienia po 4 minutach na teście, ale patrząc pod odpowiednim kątem i to jeszcze w okularach. Po 2,5h jak już wstałam i poszłam na niego zerknąć są 2 wyraźne krechy. Nie wiem, czy się cieszyć czy może to tylko reakcja chemiczna... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SYSIA tak się zastanawiam czy pęcherzyki 17 i 18 mm nie są za małe na podanie pregnylu??? mi lekarz nie podał jak miałam 19 mm bo powiedział że musi mieć minimum 20mm dlatego się zdziwiłam mocno że dostałas ten pregnyl.....
a ja ufam mojemu lekarzowi juz od ponad 6 lat.
200 daj znać jutro jaki wynik testu powtórnego:)
ja się własnie boje osłabienia endo po CLO dlatego popijam winko czerwone no i te orzechy:P do tego wiesiołek....
śluz mam ogolnie skąpy, tylko przy badaniu szyjki go wyczuwam a tak to na zewnątrz w2 ogóole....
ten wiesiołek i siemie lniane to od kant dupy chyba...biore juz 2 miesiące;/. może rzeczywiście tez pomyśle o tym żelu..... -
nick nieaktualny
-
Ja wiem tylko ze 2 dni przed spodziewana @ trzeba odstawić dupka.jeśli się nie odstawi to może się spuzniać...
dziewczyny ja mam wrażenie że co chwilę przy wysiłku szczególnie zalewa mnie wodospad...czy to normalne po Clo? dziś 11dc,piszecie że miałyście pustynie bo tak sucho...a ja pływam... mam nadzieję że nie będę miała torbieli znów...
dziś 1-wszy dzień staranek o rodzeństwo dla syna!!! oby nam się tym razem udało... -
nick nieaktualny
-
Ostatnio też dostałam pregnyl na takich pecherzykach. Pekly bez problemu i owu wystąpiła. Pękają samoistnie najczęściej jak osiągną 18 mm.
Robotka a czy w czasie tych 6 lat doczekałas sie potomstwa?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
A mi chyba w końcu się udało:) 2 testy o czułości 10 wyszły pozytywne. Jutro powtórzę test i ewentualnie pójdę na betę. I czuję taki dziwny spokój:)
200, gosia81, pabelka88, Madziara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygratulacje akuszerka:) ile czasu sie starałas?
mam tylko nadzieje ze te testy to nie sa pepino-dupino...
ja wlasnie pare razy sie spotkałam z tym ze po odstawieniu stymulacji babeczki w 1 czy 2 cyklu zachodzilyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 23:27
-
Ania1986 to właśnie pepino - coś jest z nimi nie tak? a staramy się 1,5 roku
-
AKUSZERKO gratuluje!!! daj znać niebawem czy wyniki się potwierdzily:)
SYSIA tak mam córę 5 latek:)
ale wiesz tak sobie myślę, ja chyba nie dostałąm pregnylu przy 19 mm bo moj pęcherzyk przez 3 dni nie przybrał prawie nic. może jakby normalnie urósł to bym dostała, no nie wiem....
zapytam o to następnym razem, tylko że następnym razem będę po CLO pierwszym i być może już urośnie większy.