CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rok temu mówiłam sobie ze w nowym roku będę cieszyć sie ciążą ale niestety nie udalo sie, chyba ze święta coś przyniosły. W tym nowym roku postawię na swoim, nawet zaczęliśmy rozmawiać o IUI. Cieszę sie ze jeszcze daje radę, ale to może przez to ze mam dopiero 23 lata załamanie minie i znowu starania wrócą u MadziDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet temperatur nie mierze ...sypiamy kiedy chcemy...a dzis mnie lewy jajnik boli ten z niedroznym jajowodem wiec lipa...tak czy tak ...chyba 3 mam wizyte...noo mlodziutka ale dobry wiek masz Sysias na zaciazenie ...ja zaluje ze nie pomyslalam jak mialam te 4,5 lat mniej ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 13:35
-
nick nieaktualnyAnko wrote:Madzia. Halo! Co ty gadasz??!!
Trzeba olac, i samo sie trafi.
U mnie pregnyl wychodzi na bank.
Ja nie mam zamiaru sie wiecej spinac, wczesniej czy pozniej dziecko sie pojawi....
pregnyl pewnie nie 8 dni po podaniu nie mialam nic...
w domu mam dwa testy moze sie doczekaja na uzycie ... -
nick nieaktualny
-
Madzia dasz rade! Czemu miala bys nie dac? Tyle wytrzymalas,tyle nie powodzen ze i dla Ciebie los w nowym roku szykuje niespodzianke! Zobaczysz!!!
ja wierze ze nam sie uda dziewczyny! Nie teraz to za miesiac! Przeciez tylu osobom z tego forum sie udalo,to dlaczego nam mialo by sie nie udac? Wiem ze zadna z Was niema na tyle cierpliwosci,ale wiara czyni cuda! Magda glowa do gory! -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki, trochę mnie nie było, jakoś tak mi psychika siadła na chwilę, że się mi nawet na forum wchodzić nie chciało. A widzę, że tu się trochę dzieje i to w sumie więcej pozytywnego niż negatywnego. To dobrze. Chyba sobie zrobię postanowienie noworoczne, że nie będę nikomu zazdrościć. Co z tego wyjdzie nie wiem..
Staram się już nie myśleć, tylko jak patrzę na forum to mnie coś dławi w gardle. Już nie mam pomysłu jak sobie pomóc, co jeszcze zrobić żeby zwiększyć szanse.. Chyba nie będę robić nic. Dokończę ten cykl z clo, a od następnego niech się dzieje wola nieba, bo mi już zaczyna brakować sił na to wszystko. -
ANKO mamy te same parametry;) haha
SYSIU a mogłabyś mi troszkę o swoich staraniach opowiedzieć, zaintrygowałaś mnie troszkę że taka młodziutka i ma problemy.
masz stwierdzone jakieś choroby? wyniki złe??
MADZIA tfu tfu odszczekaj te słowa, nie poddawaj się, trzeba medycynę wydoić do ostatniej możliowści!!!
dziewczyny moja szwagierka miała problem z zajściem w ciążę, miała PCO i na CLO nie zaszła i wtedy wzieła jakieś zastrzyki bardzo drogie, po 800zł jeden i się udało. a szanse dla niej były marne. tylko nie pamiętam jak sięto nazywało.. -
Dziewczynki, wiecie co trzeba zrobić żeby sięudało? Odpuścić )) Mi się udało, beta maluteńka bo tylko 26,9 ale 3 dni temu myła tylko 2,1. Wam też sięuda moje Kochane, wierzę w to całym sercem!
pabelka88, 200, Madziara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SYSIA wyczytałam też że jesteś z 5 września:) ja z 1 września:) no i że w wigilie miałyśmy owu;) tzn ja nie, bo monitoring to wykluczył.
kurcze zastanawia mnie to trochę dlaczego nie dostałam pregnylu.....
patrząc na Sysie to pęcherzyk miałam okej, może chodziło o to że on po prostu przestał przyrastać?? buuuuu
AKUSZERKO ogromne gratulacje.....
tylko weź tu powiedz kobiecie desperacko starającej się zajść w ciążę żeby odpuściła-niewykonalne;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
200 młoda dupcia jesteś też
ja córę rodziłam jak miałam 22 lata:) idealny wiek jak dla mnie:)
wtedy człowiek wychodził z założenia że jak będzie to będzie:) nie liczył dni cyklu a za środek cyklu zazwyczaj uważało się 14 dzień no i bach:)
nie to co teraz;/
PABELKA o rany jaki tłuściutki pęchrzyk:) czekam na wieści jak to jest z pregnylem:D który to Twój zastrzyk? no i jaką dawkę miałaś?
-
Pabelko to w takim razie trzymam mocno kciuki, śliczny pęcherzyk, endo ładne, aby tylko się udało
pabelka88 lubi tę wiadomość