CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkladam wam wszystkim kolezanki wszystkiego najlepszego ...i nie bede tu pisac o kasie itp bo kazdy tu wie ze tak naprawde kazda z nas ma jedno marzenie ...zostac mama dlatego kazdej z was zycze tylko 2 kreseczek i radosci z cieszenia sie z macierzynstwa
pabelka88, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam w Nowym Roku!
Dziewczyny mam pytanie-dlaczego kalendarzyk ovufriends nie wyznaczyl mi jeszcze ovu? Przeciez w zeszlym cyklu ovu mialam w 13dc bez stymulacji,a teraz w 12dc pecherzyk mial 22mm wiec juz dojzal tak? Czyzby ovulki nie bylo? Jutro monitoring i zaczynam sie bac ze powstala torbielka,bo boli mnie jajnik jak diabli tak kilka razy dziennie...jak myslicie? -
nick nieaktualnyWitam w nowym roku...jak po sylwestrze ..my z mezem bylismy u rodzicow moich i mielismy swietowac z nimi ale moj maz stwierdzil ze chyba nalezy ochrzcic nowy rok i spedzic go razem we dwoje pelen spontan..i bylo super ...i nawet nie myslalam ze robimy dziecko ..i to jest fajne...
Pabelka ....nie stresuj sie,czekaj do jutra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 10:52
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
A nasze pierwsze dziecko poczęte zostalo w Wigilię 2006 ,to moze drugie malenstwo tez wybralo sobie niezwykly dzien Sylwester?
-
A samemu nie da sie zaznaczyc dnia ovulki?
ja jutro bede wiedziala czy pecherzyk pekl,ale szczerze-watpie!Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDa sie klikasz na dzien i jak sa te obserwacje nisko jest wykrywanie owulacji aktywne to tam masz zmien ..i zaznaczy ci ze tego dnia jest...
mnie dzis boli lewy jajnik zdycham w pracy ...lewy niestety przy niedroznym jajowodzie wiec cudu tu nie bedzie...
wczoraj zdecydowalismy o adopcji...bo warunki spelniamy ...w przyszlym tyg idziemy do osrodka..zobaczymy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 13:13
-
nick nieaktualnyChcialabym sie pozegnac i dziekuje za te 3 miesiace nadzieji wsparcia...dam znac jak juz bede miec to malenstwo ...trzymajcie sie zycze Wam wszystkim szczescia ktorego mi zabraklo...i oczywiscie pozytywnych testow...
kiedys obiecalam sobie ze zaadoptuje chodz jedno i tak bedzie ...bede tu czasem zagladac zeby podpatrzec was ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 13:47
-
Madziulka, Kochanie, trzymamy za Ciebie kciuki:* Będzie tu Ciebie brakować, ale skoro tak postanowiliście to niech tak będzie:*
"Gdy jednak, mimo waszych najszczerszych chęci, ciągle nie staliście się rodzicami biologicznymi, zastanówcie się: Czy aby przez pomyłkę nie urodziło się ono innym rodzicom i nie czeka w domu dziecka aż je odnajdziecie i adoptujecie?" www.rodzina-naturalnie.home.pl
Buziaki:*** -
Hej dziewczynki,
Jestem w trakcie drugiego cyklu z Clo i potrzebuję Waszej rady.
W poprzednim cyklu clo nie zadziałalo, owulacji nie było. Dziś mam 15 dc, wczoraj byłam na monitoringu: lewy jajnik - pęcherzyki 27 mm i 16 mm; prawy - 19, 16 i 13. Endo 8 mm. Lekarz stwierdził, że na Pregnyl za późno, bo ten duży pęcherzyk na pewno zrobi się torbielą. Kazał starać się dziś i jutro. Twierdzi, że widzi szansę w pęcherzyku 19 mm. Test owulacyjny wczoraj wyszedł pozytywny, dziś już nie.
Moje pytanie: czy ja nie jestem przestymulowana? Czy powinnam się starać? Nie chcę trafić trojaczków. Nie wiem, co mam myśleć o tym, a na wizytę mam się zgłosić za tydzień. Doradźcie coś proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 18:14
-
Witaj Kropka80. raczej nie jesteś przestymulowana, endo troszkę cieniutki. Ja miałam podany pregnyl 10 000 jednostek w 9 dniu cyklu na pęcherzyk 26x26 mm, który pękł dopiero 2 dni później!!! i się udało, jutro zaczynam 5 tydzień ciąży.
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
Akuszerko dodajesz nam nadzieji i otuchy! Dzieki Tobie wraca wiara w "cud"!!!
Madziara zagladaj do nas i informuj o postepach! Bedziemy tesknily!!!
Dziewczyny a ja boje sie jutra! Dzis na papierze widzialam troche takiej jasnej krwi...malo,ale boje sie ze jednak torbiel...