CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaa będzie dobrze zobaczysz! zaciskam kciuki za Ciebie i Twoja fasolke! Stary rok skonczyl sie pozytywnie dla naszego forum,to i nowy rozpocznie sie dobrymi wiesciami!
-
Pabelka jak tam wizyta u gina? wiadomo już coś?
-
nick nieaktualny
-
Kochane ovu byla 2dni temu! Ha! endo 12mm.za 10 dni test! Do tej pory duphaston! O matko! Tda sie! Boze tylko znowu czekanie!
200 leki Ci nie beda potrzebne!AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PAbelka super że owu była:) teraz ten teścik:) powodzenia:)
MADZIARA podziwiam Cię za decyzję o adopcji, u nas też była brana pod uwagę, właściwie jest dalej, może kiedyś....wiadomo że to indywidualna sprawa każdego dlatego wielki szacun.
no i oczywiście czekamy na relację z monitoringu!!!Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Można dołączyć? Ja zaczynam pierwszy cykl z CLO.. Wiąże z nim duże nadzieje.. Choć nie wiem czy powinnam bo później rozczarowanie większe.. Ale tak sobie myślę że przecież wiara czyni cuda wiec wierzę że się uda
Miłego dnia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 11:44
-
Pebelko to super! w taim razie czekamy z Toba:)
Moje ogłoszenie o lekach już nieaktualne
Madziu, pisz koniecznie co u Ciebie dalej.
-
nick nieaktualnyPowodzenia....Anbe...
u mnie pecherzyk na lewym jajniku 24 mm , na prawym 21 mm ...dostalam pregnyl i czekamy na Cud..ogladal wyniki starego hsg i mowi ze nie jest calkowicie niedrozny ...wiec tak zle nie jest... Endometrium 12 mm ladne...
tak czy tak w pon idziemy do osrodka dowiedziec sie ...chodz wstepnie mi pow ze na noworodka czy niemowle czeka sie rokWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:14
AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Może CLO nie będzie potrzebne? życzę Ci tego
dziękuję choć ja z reguły jestem realistką i raczej na to sie nie nastawiam:)
pozatym w półce CLO juź stoi w aptece mam zamówione i już odłożone 2 ampułki pregnylu w razie czego....
ja chyba głupia jestem..... choć wolę być zabezpieczona na wszelki wypadek;) -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Karolino powiedz mi proszę czy mialas jakieś odczucia przed zrobiebiem testu ze to już to? Symptomy sie pokazywały?
Wiesz co, ja od kilku cyklów miałam symptomy, ale tak chyba ma każdy, kto się stara i już chce te dwie kreski zobaczyć... -
nick nieaktualny