CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet jak bym zaszla a adopcja byla by w toku tzn widzialabym to dziecko to bym napewno tak czy tak zrobila ....
Akuszerka dziekuje za rozmowe i pomysl..wiesz jaki ...i wiesz humorek sie poprawil.. rosnij rosnij...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:00
-
Czytam Was kochane i załamuję się niektóre z Was dostają zastrzyk przy pęcherzykach ponad 20 mm, a mój lekarz twierdzi, że daje się go tylko do wielkości 20 mm i nie dał mi, a ja zastanawiam się czy wszystko mi pękło to jak to w końcu jest z tym pregnylem ??
-
nick nieaktualnyMoj lekarz stwierdzil ze 20 mm to jest za malo bo komorka jajowa nie jest dojrzala ..w pierwszym cyklu mialam 22 i sam pekl w dugim czekalismy az urosnie do 23 mm a dzis byl 24 mm i drugi 21mm i dal ze wzgledu na to zeby pekl i torbiel nie zrobila sie bo w dup..ta stymulacja...poprzednie pecherzyki rosly do 18 mm bez clo i sie wchlanialy...dzieki Clostilbegycie rosly do odp grubosci...
wiec szczerze dziwie sie ...zapytaj Akuszerki jej mial 26 mm dostala pregnyl i jest w ciazy
teoretycznie taki odp powinien miec 24 mm ale i z tych wiekszych jest ciaza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:38
-
Chyba pójdę do innego lekarza mój twierdzi, źe z tak dużych pęcherzyków komórka już obumiera. Jak dawał mi zastrzyk to przy wielkości 18-20 mm. A teraz miałam 27 i nie dał mi eh... Już nie wiem, komu mam ufać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 17:47
-
nick nieaktualny
-
kropka ja zaszłam z pęcherzyka 26 mm także komórka na pewno nie obumiera przy 20 mm.
Madziu najważniejsze że pomysł był skutecznypabelka88, Madziara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w dwóch cyklach też tak miałam. Dodatkowo pękł mi pecherzyk, który w czasie podania pregnylu miał tylko 16 mm i urósł zdarzył urosnąć ale niestety nie wyszło nawet z dwoma pecherzykami peknietymiDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA