CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
W zeszlym cyklu pierwszy zastrzyk i 5000tj pregnylu w 15dc,w tym cyklu ktory jest pierwszym z Clo w 12dc (dzis) pregnyl rowniez 5000tj...moze teraz sie uda.
-
Pabelko! trzymam kciuki,
Ja ostatnio mialam depresje, ale troche mi przeszlo... U mnie odpuszczanie nic nie dalo, bo odpuszczalam, ale jajowody byly niedrozne, wiec cud sie nie zdarzyl
Ale tak mocno wierze w 2014 rok, ze nie moze sie nie udac, ten koszmarny rok niech sie konczy i odchodzi w zapomnienie, a zaczyna sie ten NAJCUDOWNIEJSZY!pabelka88, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Akuszerko Ci bardzo ja już z mężem o dzidziusia staram sie 28 cykli. Na początku roku stwierdzili u mnie PCO i dostakowo problem z glukoza. Na cukier biorę metformax i już w normie. PCO stwierdzono pi obrazie USG i dodatkowo mam jego symptomy takie jak długie bezowulacyjne cykle, nadmierne owlosienie. To mój drugi cykl z CLO i widzę dużą poprawę w samym organizmie to znaczy cykle 28 dni a nie 35 albo dłuższe, dodatkowo występuje owu. Do tego słabe nasienie, leczone już 9 miesięcy i teraz jest normaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Witam w Sylwestrowy poranek!
Dziewczyny na ten nowy rok zycze Wam udanych staran przedewszystkim i wytrwalosci! Reszta sama przyjdzie!
Milego dnia! -
Moja koleżanka miała niedrożne jajowody, po przetkaniu zaszła od razu. lekarz kazał działać, i im się udało w 10dc.
ja też życzę wszystkim szcześliwego Nowego Roku, dużo nadziei i cierpliwości no i upragnionej ciązy:) -
nick nieaktualny
-
Aaaaa! piękne 2 kreseczki! Ogromnie gratuluje!!!!
A mowilam ze ten rok skonczy sie dobrymi wiadomosciami!200 lubi tę wiadomość
-
200 rewelacja, piękne zakończenie roku, jak tak dalej pójdzie to żadna z nas tu nie zostanie
pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie znowu ogarnia strach.boje sie ze jajeczko nie peknie i nic z tego nie wyjdzie!
Myslalam ze w tym cyklu bede spokojniejsza,ale sie mylilam!
Dopiero 2.01 monitoring! Nie wiem jak przetrwam do terminu @ ktora mam nadzieje nie przyjdzie!!
Znowu zaczynam grzebanie w necie w poszukiwaniu informacji,trzy razy czytam ulotki lekow a w trakcie sexu z mezem mysle tylko o tym czy sie uda! Obłęd! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko a mialas podawany pregnyl?
Moje piękne ksiazkowe jajeczko chyba nie peklo...przytulanie boli jak cholera,oby nie zrobila sie torbiel.cos czuje ze kolejny cykl do tylu... -
nick nieaktualnyNie dzwonilam. Zapominam o temacie. Chcw juz okres. Chce by piersi przestaly bolec i chce byc czysta. Bez hormonow....chociaz na jakis czas. Skupiam sie na sobie.
W tym cyklu moze faktycznie owulacji nie bylo. Tylko te testy mnie zmylily....i namieszaly w glowie. Caluje was wszystkie na ten 2014 rok!pabelka88, akuszerka89 lubią tę wiadomość